Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התחלת ב:

לפני 11 דקות, gadik6 כתב:

היא לא אשמה כמובן,

ואז עברת להסבר מפורט, למה זו כן אשמת הפרקליטות ובתי המשפט (בערך אותה לוגיקה של רוטמן) וסיימת ב:

והיועצת מנעה זאת

סה״כ תואם לקו הלוגי שאתה מדגים פה בימים האחרונים.

אין פוליטיקאים שאני מעריץ

אולי מעריץ זו מילה חזקה, אבל יש לי זכרון מצויין, להתמוגגות שלך ממנו בימי ההפיכה החוקתית.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

היא לא אשמה כמובן, אבל מי אמרה שאין מחאה אפקטיבית בלי הפרעה לסדר ציבורי?

תקיפה באבנים, מכות וגז במשך 4.5 דקות גם כשהנהג מנסה להימלט לאחור זה הפרעה לסדר הציבורי?

• רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

לפני 52 דקות, פינדר כתב:

התחלת ב:

ואז עברת להסבר מפורט, למה זו כן אשמת הפרקליטות ובתי המשפט (בערך אותה לוגיקה של רוטמן) וסיימת ב:

איזה חלק בדיוק לא הבנת?   הדריסה של הנער לא קשורה ליועצת המשפטית.

האנרכיה וחסימות הכבישים זה לגמרי "הישג" שלה, יחד עם הממשלה, המשטרה, בתי המשפט וחברי הכנסת.

לפני 52 דקות, פינדר כתב:

אולי מעריץ זו מילה חזקה, אבל יש לי זכרון מצויין, להתמוגגות שלך ממנו בימי ההפיכה החוקתית.

יש לך טעות - "להתמוגג" זה הגדרה מתאימה יותר לפולחן האישיות שיש סביב היועצת המשפטית. זה נקרא להתמוגג.

לפני 46 דקות, Night Driver כתב:

תקיפה באבנים, מכות וגז במשך 4.5 דקות גם כשהנהג מנסה להימלט לאחור זה הפרעה לסדר הציבורי?

להדליק מדורה באמצע איילון, להשחית תשתיות ורכוש ציבורי, לנפץ שמשה של רכב עם אישה ו-2 ילדים קטנים, זה גם הפרעה לסדר הציבורי?

מי אשם בכך שאין הרתעה ואכיפה יעילה?

מי אחראי להגיש כתבי אישום, מי אחראי לחקור, מי אחראי לתת עונשים מרתיעים?

אגב, אם מדברים פה כבר על ביבי - זה מדהים כמה שהוא לא צריך להתאמץ כדי לנצח, השמאל פשוט עושה בשבילו את העבודה.

קודם יאיר גולן, שמעבר למשטרת המחשבות שהוא מתכנן להנהיג (הגבלה על רשתות חברתיות וכדומה), הוא מספר בלי לחשוב פעמיים שהמטרה של בנט וליברמן זה "להביא קולות מהימין".

ועוד אחת, נאווה רוזיליו, שזה להבנתי המקבילה הנשית והשמאלנית של מרדכי דוד, שמצטלמת עם אחמד טיבי ומתגאה בזה.

ועוד אנשי שמאל שתומכים בטיבי שמכנה את דובר המשטרה "אפס".

ביבי אשכרה יכול לשבת רגל על רגל, לא לעשות כלום, כי השמאל דואג בעצמו לדחוף אנשים שפויים לכיוון הימני של המפה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 10 דקות, gadik6 כתב:

האנרכיה וחסימות הכבישים זה לגמרי "הישג" שלה, יחד עם הממשלה, המשטרה, בתי המשפט וחברי הכנסת.

"אנרכיה"? 

אנרכיה זה מה שההמון המוסת עשה לנהג האוטובוס. ראיתי את הסרטון של מה שהלך שם. השם ירחם.

אני לא יודע לומר אם במקום נהג האוטובוס הייתי נוהג אחרת. מחריד. 

יש הבדל תהומי בין חסימת כבישים לבין מה שההמון שהתנפל על האוטובוס עשה. 

יש גם הבדל בין הבערת מדורה על כביש ריק (שזה משהו שאני לא מצליח להבין בעצמי, זה גורם נזק לכביש. אבל נעזוב את זה) לבין מה שהלך פה. 

ומעניין, אני לא רואה את מפגיני קפלן מתנפלים על רכבים. ואל תדאג, תיכף אענה לך על השאלה \אימרה הבאה שלך בהקשר.

עד עכשיו, מספר אירועי הדריסה שהיו (ואכן היו) היו מהצד הימני של המפה, שדרסו את המפגינים. 

יש לך טעות - "להתמוגג" זה הגדרה מתאימה יותר לפולחן האישיות שיש סביב היועצת המשפטית. זה נקרא להתמוגג.

לא. זה לא פולחן אישיות. זה הערכה לאדם שמבצע את תפקידו ביושרה. כמו שאתה אמרת בדיוק, על כל טענה שהיא "מיישרת קו" עם הממשלה אתה יכול להביא לי דוגמא שבה היא לעומתית לממשלה- זה מעיד על עבודה מאוזנת שמגיעה מהחוק ולא מאג'נדה. 

להדליק מדורה באמצע איילון, להשחית תשתיות ורכוש ציבורי, לנפץ שמשה של רכב עם אישה ו-2 ילדים קטנים, זה גם הפרעה לסדר הציבורי?

קראתי קצת שוב על מקרה ניפוץ השמשה. אלו לא היו קפלניסטים וזו לא הייתה הפגנה מאושרת. זו היית ההשתוללות מאורגנת בלתי חוקית. לכן זה גם נראה ככה. 

וממה שקראתי? קיבלתי את הרושם שהמטרה לא הייתה ניפוץ השמשה אלא "לתת מכה לרכב מהעצבים שהנבלה שישבה בו הצליחה לחמוק ולעבור". 

על המדורה כבר דיברתי. באותו הקשר של השחתת תשתיות. 

אני מניח שלא היית מעולם באחת מההפגנות של קפלן ודומיו (טוב, קל להניח את זה בהתאם לדבריך- אתה לא בדיוק נשמע שאתה תומך בצד השפוי של המדינה). הן מתנהלות בצורה מסודרת, ברובן. כן, יש את החכמולוגים שמבעירים מדורות בכביש. בודדים. מטומטמים, אם תשאל אותי. הרוב המוחלט, רגוע ושליו.

המחוקק.

ועוד אחת, נאווה רוזיליו, שזה להבנתי המקבילה הנשית והשמאלנית של מרדכי דוד, שמצטלמת עם אחמד טיבי ומתגאה בזה.

כמו בן גביר, גם אחמד טיבי הוא סוג של שעון מקולקל. חוק טיבי היה דבר טוב שהוא עשה. 

מעניין. הממשלה הנוכחית ביטלה אותו. 

שמעת את הדיבורים בכנסת עצמה, בין השרים לשאר השרים? מה שטיבי אמר זה עוד כלום. 

אצטט חבר כנסת ידוע ומוכר - "תפסיק לקרקר". נשמע לך הגיוני?

ביבי אשכרה יכול לשבת רגל על רגל, לא לעשות כלום, כי השמאל דואג בעצמו לדחוף אנשים שפויים לכיוון הימני של המפה.

אכן, לכיוון הימין השפוי- בנט. לא [שם תואר, אבל תואר לא מחמיא] שיש לנו היום. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 20 דקות, gadik6 כתב:

מי אחראי להגיש כתבי אישום, מי אחראי לחקור, מי אחראי לתת עונשים מרתיעים?

להדליק מדורה ולהשחית תשתיות ורכוש זו הפרעה לסדר הציבורי וצריך להיענש על זה (ולידע כללי, מדורה על כביש לא גורמת לכביש שום נזק). לנפץ שמשה זו תקיפה לכל דבר וצריך להיענש בהתאם (וגם אותה אישה שלפני שנופצו שמשות הרכב שלה ניסתה לנסוע על המפגינים. גם זו תקקיפה אבל ממש לא מצדיקה תקיפה שכנגד אחרי שהאירוע הסתיים).

מי שאשם שאין אכיפה זו המשטרה. כשהיא בחרה לעצרו ולהאשים אנשים יושבים במעצר ועומדים לדין. 

אני מבין שקשה לקבל שלא כל הפגנה או חסימת כביש מובילים למעצרים וכתבי אישום כי פשוט אין על מה אבל באותה הנשימה אשמח להסבר איך מפגינים אלימים שכבר 5 שנים תוקפים שוטרים, חוסמים כבישים ועושים בדיוק כמו הקפלניסטים רק ביותר אלימות (ויעידו יחס ההפגנות/מפגינים לשוטרים פצועים) ואני לא מדבר על החרדים ששם זה בכלל הפקרות של אלימות ללא שום טיפול.

לפני 30 דקות, gadik6 כתב:

ממש לא תומך בטיבי אבל מסכים איתו שדובר המשטרה אפס.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, ברווז כתב:

יש הבדל תהומי בין חסימת כבישים לבין מה שההמון שהתנפל על האוטובוס עשה. 

איפה היית בשנתיים האחרונות?   יש מספיק מקרים של "המון מוסת" שמתנפל על רכבים, עושה מצור על מספרה כי שרה נתניהו נמצאת שם, תוקף עיתונאים, חברי כנסת וסתם אנשים.

בוא, צריך רק לפתוח את העיניים.

לפני 15 דקות, ברווז כתב:

עד עכשיו, מספר אירועי הדריסה שהיו (ואכן היו) היו מהצד הימני של המפה, שדרסו את המפגינים. 

תגדיר אירוע דריסה. אפשר להגיד שגם את מדרכי דוד "דרסו".

לפני 15 דקות, ברווז כתב:

קראתי קצת שוב על מקרה ניפוץ השמשה. אלו לא היו קפלניסטים וזו לא הייתה הפגנה מאושרת. זו היית ההשתוללות מאורגנת בלתי חוקית. לכן זה גם נראה ככה. 

שמע זה גדול. אז מי אלו היו?

מי שניפץ את השמשה זה פעיל אחים לנשק.

גם חסימת איילון זה לא הפגנה מאושרת, פשוט כי זה נגד החוק.

אבל הפואנטה היא שאלו היו מתנגדי הממשלה.

לפני 15 דקות, ברווז כתב:

וממה שקראתי? קיבלתי את הרושם שהמטרה לא הייתה ניפוץ השמשה אלא "לתת מכה לרכב מהעצבים שהנבלה שישבה בו הצליחה לחמוק ולעבור". 

כמובן כמובן. גם ההצתה סביב מעון ראש הממשלה זה היה פשוט כדי לעשות על האש.

לפני 15 דקות, ברווז כתב:

כן, יש את החכמולוגים שמבעירים מדורות בכביש. בודדים. מטומטמים, אם תשאל אותי. הרוב המוחלט, רגוע ושליו.

ככה אתה מדבר על נבחרי הציבור שלך?

נעמה לזימי, חברת כנסת של יש עתיד, תועדה משתתפת בזה.

לפני 15 דקות, ברווז כתב:

מעניין. הממשלה הנוכחית ביטלה אותו. 

היא לא ביטלה אותו. הוכנס תיקון לחוק שמדבר על "מצב מלחמה".

וזה מאוד הגיוני שחברות תעופה לא יצטרכו לתת פיצוי מלא, במקרה של מלחמה.

לפני 15 דקות, ברווז כתב:

שמעת את הדיבורים בכנסת עצמה, בין השרים לשאר השרים? מה שטיבי אמר זה עוד כלום. 

אוקיי ו?   זה הופך את מה שטיבי אמר ל"בסדר", ברמה שהוא מקבל גיבוי מאנשי שמאל?

הרי אנשים פה הזדעקו ברגע שקצת הרימו את הקול על הרמטכ"ל בישיבת הקבינט, וערוצי התקשורת סיפרו איך הרמטכ"ל נעלב, מסכן, כאילו זה ילד בן 10, אבל לצעוק ולגדף דובר משטרה?   זה סבבה. כל הכבוד לטיבי.

פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

(ולידע כללי, מדורה על כביש לא גורמת לכביש שום נזק).

אתה בטוח? שואל ברצינות. אין לי מידע. 

אני כן יודע לומר שנתקלתי כבר במהמורות בכביש, שנולדו מתחת למשאית שעמדה בפקק בגלל החום שמשתחרר מהמנוע- ואפילו בגלל רכב שרוף פעם אחת- כך שיצאתי מנקודת הנחה שזה כן גורם לנזק. אשמח לדעת אם אכן טעיתי.

פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

5 שנים

הרבה יותר. לפחות חמישה עשורים. מה שמשתנה אלה התירוצים. פעם זה היה פתיחת כביש בר אילן בשבת, פעם הרק״ל (ונם ממשיכים לגרום נזקים של מאות מיליונים לציוד), פעם אלה תקנות הקורונה וכרגע זה הגיוס. אלא שם מתרבים אקספוננציאלעת ולכן היקף ההפגנות גדל בהתאם.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
Just now, ברווז כתב:

אתה בטוח? שואל ברצינות. אין לי מידע. 

אני כן יודע לומר שנתקלתי כבר במהמורות בכביש, שנולדו מתחת למשאית שעמדה בפקק בגלל החום שמשתחרר מהמנוע- ואפילו בגלל רכב שרוף פעם אחת- כך שיצאתי מנקודת הנחה שזה כן גורם לנזק. אשמח לדעת אם אכן טעיתי.

חום של מדורה לא גורם נזק. האספלט נהיה יותר רך אבל מתקשה מיד חזרה כשמכבים אותה. 

אל תשכח שהאספלט הוא לא שכבה לחוזק מבני ושכביש הערבה בקיץ עובר את הטמפרטורות של המדורה המסכנה הזו.

Just now, sperial כתב:

הרבה יותר. לפחות חמישה עשורים. מה שמשתנה אלה התירוצים. פעם זה היה פתיחת כביש בר אילן בשבת, פעם הרק״ל (ונם ממשיכים לגרום נזקים של מאות מיליונים לציוד), פעם אלה תקנות הקורונה וכרגע זה הגיוס. אלא שם מתרבים אקספוננציאלעת ולכן היקף ההפגנות גדל בהתאם.

לא התכוונתי לחרדים כי הם המובן מאליו. דיברתי על סנדק.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

פורסם

עד ההפגנות נגד ביבי חסימות כבישים היום דבר אסור, בין אם זה נגד ההתנתקות או הפגנות חרדים.

מאז שנאמר "אין מחאה אפקטיבית בלי הפרעה לסדר הציבורי" איבדתם כל טענה נגד הפגנות של אחרים שיחסמו את הכביש.

את דעתי כמובן אתם כבר מכירים לשני הצדדים בלי שום הבדל.

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

חום של מדורה לא גורם נזק. האספלט נהיה יותר רך אבל מתקשה מיד חזרה כשמכבים אותה. 

זה גדול, מלחרטט בנושאי פוליטיקה עברת לחרטט בנושאי מדע/הנדסה.

חום של מדורה לא גורם נזק?   נראה שרוב המומחים לא יסכימו איתך.

בטמפרטורה של "מדורה", בטח כאשר יש שימוש ברכיבים שונים שמגבירים בערה, נוצר נזק לאספלט, שמחמיר הודות לפעולות הכיבוי, מעבר של רכבים כבדים וכדומה. מדובר בנזק שלא "נעלם", ודורש תיקונים/טיפול.

זה הזוי שאפילו בדבר הפשוט הזה, בו יש תיעוד מצולם של השחתה או פגיעה של מפגינים ברכוש, אשר גורמת לנזק, אתם לא מסוגלים להודות.

העיקר מדברים על זה שביבי לא לוקח "אחריות".

• מצחיק 2

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

שמע, אני מניח שלא "ניהלת" מדינה. גם אני לא.

אתה מצפה שהוא ידע כל דבר שעושה כל יועץ חיצוני?   מכיוון שהוא ראש ממשלה כבר תקופה, ומכיוון שהוא לא בדיוק חביב התקשורת, יש הרגשה כאילו יש המון פרשות.

אם תעשה ניתוח אובייקטיבי, תראה שזה לא כזה "נורא"

מישהו אמר שמצפים שידע מה עושה כל יועץ חיצוני?

חבר, אובייקטיבית - עובדתית נתניהו שיקר והחליף גרסאות סביב פלדשטיין שלוש או ארבע פעמים. זה לא נראה לך מוזר או בעייתי?

זה לא נראה לך מוזר שאדם שנמצא כבר 30 שנה בחיים הציבוריים שלנו אף פעם לא טעה, ובכל פעם כשדברים לא עבדו במשמרת שלו - גילינו שבעצם פשוט אין לו מושג מה קורה סביבו, יש לו בעיות זכרון וזה תמיד מישהו אחר? 

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
Just now, gadik6 כתב:

איפה היית בשנתיים האחרונות?   יש מספיק מקרים של "המון מוסת" שמתנפל על רכבים,

כמו?

Just now, gadik6 כתב:

עושה מצור על מספרה כי שרה נתניהו נמצאת שם,

נעזוב לרגע את הפואנטה ששרה ידעה (וגם ביבי) שהולכת להיות הפגנה בסביבה, ושהוחלט בכל זאת שהיא תלך לשם, רק כדי ליצור "תמונת מצב" שתנופח מעבר לכל פרופורציה ע"י אנשים כמוך. זה היה שקוף ברמה של זכוכית קריסטל. FALSE FLAG OPERATION, קלאסי. 

זה חלק ממה שהוחלט לעשות- לעקוב אחרי הפוליטיקאים, כדי שישמעו כל הזמן שהם עושים רק בעיות למדינה. 

לא שונה מהתמקמות מתחת לכנסת או מתחת לבית המשפט או בשכונה של פוליטיקאים. 

אם אני מסכים עם זה או לא, זו שאלה אחרת. 

Just now, gadik6 כתב:

תוקף עיתונאים, חברי כנסת וסתם אנשים.

מעניין. כתבי אישום היו? כי רדיפה של האנשים האלו הייתה. יצא מזה משהו? או מה?

Just now, gadik6 כתב:

תגיד אירוע דריסה. אפשר להגיד שגם את מדרכי דוד "דרסו".

אתה קורא למרדכי דוד "המון"? הוא לא שמן במיוחד. ולא ניסו אפילו לדרוס אותו. 

Just now, gadik6 כתב:

שמע זה גדול. אז מי אלו היו?

מי שניפץ את השמשה זה פעיל אחים לנשק.

פנק אותנו בלינק בבקשה.

Just now, gadik6 כתב:

גם חסימת איילון זה לא הפגנה מאושרת, פשוט כי זה נגד החוק.

וכשמפגינים מנסים לחסום את איילון, המשטרה מפנה אותם. והיי, איזה קטע הזוי, אין שוטרים פצועים! איך זה? למה? כי בהפגנות של החרדים, כל פעם אני שומע על שוטרים שנפגעו במהלך ההתמודדות עם המפגינים. 

Just now, gadik6 כתב:

אבל הפואנטה היא שזה היו מתנגדי הממשלה.

והקשר הוא?

Just now, gadik6 כתב:

כמובן כמובן. גם ההצתה סביב מעון ראש הממשלה זה היה פשוט כדי לעשות על האש.

"""הצתה""". 

זיקוק שנפל במקום לא טוב. 

טמטום לשחק באש, טימטום לשחק עם זיקוק באזור מגורים, וזה הסתבך - ונופח מעבר לכל פרופורציה אפשרית. 

אני מתפלא שביבי לא ניצל את ההזדמנות לתבוע פיצויים ושהנאשמים ישפצו לו את הדירה\בריכה\WHATEVER בעוד כמה מליונים. 

Just now, gadik6 כתב:

ככה אתה מדבר על נבחרי הציבור שלך?

נעמה לזימי, חברת כנסת של יש עתיד, תועדה משתתפת בזה.

ו.. זה שהיא חברת כנסת, מצדיק את ההתנהגות הזו? 

יודע מה. זה אפילו יותר גרוע, שחברת כנסת מרגישה שהדרך היחידה שנותרה לה היא לעשות דברים כאלו. 

אתה מבין איך זה יותר גרוע ולאן הוגה מדינת פלסטין הביא אותנו, כן?

Just now, gadik6 כתב:

היא לא ביטלה אותו. הוכנס תיקון לחוק שמדבר על "מצב מלחמה".

אוקי. צודק. נכון. בדקתי.

Just now, gadik6 כתב:

וזה מאוד הגיוני שחברות תעופה לא יצטרו לתת פיצוי מלא, במקרה של מלחמה.

"כל מקרה לגופו" יותר הגיוני בעיני, אבל נעזוב את זה. 

Just now, gadik6 כתב:

אוקיי ו?   זה הופך את מה שטיבי אמר ל"בסדר", ברמה שהוא מקבל גיבוי מאנשי שמאל?

זה הופך את מה שבן גביר אומר ל"בסדר", ברמה שהוא מקבל גיבוי מאנשי ימין? 

שפה כזו לא צריכה להיות בכנסת. מאף צד. 

גם אם אני מסכים עם הנאמר בחלק מהמקרים. 

Just now, gadik6 כתב:

הרי אנשים פה הזדעקו ברגע שקצת הרימו את הקול על הרמטכ"ל בישיבת הקבינט, וערוצי התקשורת סיפרו איך הרמטכ"ל נעלב, מסכן, כאילו זה ילד בן 10, אבל לצעוק ולגדף דובר משטרה?   זה סבבה. כל הכבוד לטיבי.

רמטכ"ל הוא לא פוליטיקאי... אוקי, גם לא דובר המשטרה. סבבה. 

אבל בוא, מה זו ההשוואה הטפשית הזו. 

מה זה בכלל דובר משטרה. מה הצורך בכלל בדובר משטרה. 

פלוס, כשרצו לעשות משהו שקשור לדוברות המשטרה, שצריך להיראות כלפי חוץ (באנגלית), לקחו מישהו אחר... שיעשה את הסרטון. 

לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

עד ההפגנות נגד ביבי חסימות כבישים היום דבר אסור, בין אם זה נגד ההתנתקות או הפגנות חרדים.

חוץ מאשר בהפגנות האתיופים. שם אפילו סמוטריץ' גיבה את חסימת הכבישים. 

לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

אני לא הייתי מזלזל כל כך מהר בחברי הפורום. 

ספציפית, מהחבר הזה, יש לך (ולי) הרבה! מה ללמוד בנושאי הנדסה.

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

איבדתם כל טענה נגד הפגנות של אחרים שיחסמו את הכביש

רק שאתמול לא היתה ״חסימה של כביש״. היה המון אנשים שמקיפים אוטובוס וזורקים אבנים. ואז הם התחילו בספירה לאחור (כנראה לפריצה לאוטובוס) וכשהגיעו לאחד, הנהג התחיל לנסוע.

וזה אחרי שכבר חודשים שצעירים חרדים או סתם חובשי כיפות וציצית תוקפים באלימות נהגי אוטובוסים בירושלים.

זה סרטון אחד מתוך עשרות מקרים מהשנה האחרונה, מוזמן למצוא מקרים מקבילים של קפלניסטים או רלביסטים או יאיר גולן ונעמה לזימי:

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 17 דקות, gadik6 כתב:

חום של מדורה לא גורם נזק?   נראה שרוב המומחים לא יסכימו איתך.

בטמפרטורה של "מדורה", בטח כאשר יש שימוש ברכיבים שונים שמגבירים בערה, נוצר נזק לאספלט, שמחמיר הודות לפעולות הכיבוי, מעבר של רכבים כבדים וכדומה. מדובר בנזק שלא "נעלם", ודורש תיקונים/טיפול.

זה הזוי שאפילו בדבר הפשוט הזה, בו יש תיעוד מצולם של השחתה או פגיעה של מפגינים ברכוש, אשר גורמת לנזק, אתם לא מסוגלים להודות.

העיקר מדברים על זה שביבי לא לוקח "אחריות".

מה ההשכלה ההנדסית שלך ומה נסיונך בענף התשתיות?

• תוכן חדש...