Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי זה מאוד הצחיק. בינתיים יובל יצעק שמישהו לא מבין פה, שזה הכול יאיר גולן והיציאות שלו. 

אנשים יצעקו סמולנים. רק ביבי. בינתיים השרים לא רק שלא עושים כלום, אלא עוד שולחים את אזרחי ישראל לחפש מי ינענע אותם בחול

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

לא השתנה כלום.

ב-2011 שר התחבורה דאז ישראל כץ אמר בתגובה גם להפגנות שארגנו כנגד העלאת המס ההזויה על הדלק (ומחאת הקוטג', ודפני ליף) "שיסעו פחות לטייל".

אנשים מגעילים שאסור לתת להם דקה בשלטון כי הם לא מנסים אפילו להיות משרתי ציבור, אבל העם שלנו אינפנטיל ובוחר בהם שוב ושוב ושוב.

• אהבתי 4
פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

אותי זה מאוד הצחיק. בינתיים יובל יצעק שמישהו לא מבין פה, שזה הכול יאיר גולן והיציאות שלו. 

אנשים יצעקו סמולנים. רק ביבי. בינתיים השרים לא רק שלא עושים כלום, אלא עוד שולחים את אזרחי ישראל לחפש מי ינענע אותם בחול

תמצא לי פעם אחת שהצדקתי יציאה מטומטמת כזאת ואני מעביר לך 500 שקל.

בינתיים אתם אלה שעושים פליק פלאקים בהתאם למצב שלכם.

פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

נעמה לזימי ביקשה שראש השבכ הנכנס יחקור את נתניהו על קטרגייט.

לפי התשובה, מבחינת ראש הממשלה המטרה של המינוי הושגה.

image.thumb.png.a105642963fdf65c7afc465dde41b1e2.png

מתוך הראיון במושב האחורי של האודי המשוריינת:

זיני: השב"כ הוא חלק ממשרד ראש הממשלה ולכן מנוע מלחקור ביטחונית את ראש הממשלה... 

ביבי: התקבלת.

• אהבתי 3
פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

לא, לא, לא.

לא הבנת.

אסור לו לעסוק בזה ישירות לא אומר שמותר לו לגנוז את הפנייה, או להתעלם. ממש לא.

זה לא אומר שמותר לו להנחות ששב"כ לא יטפל.

זה לא אומר שהמזכירות הצבאית של נתניהו יכולה לא להעביר פניות כאלו לשב"כ כי "ראש השב"כ מנוע".

זה אומר, וכתוב במפורש בקישור שהעלית, שהעיסוק בכך יהיה צריך לעבור דרך ייעוץ משפטי. זה מה שבג"ץ קבע.

ואגב, זה נכון לכל עיסוק של כל גורם במשהו שקשור איכשהו לראש ממשלה. חייב לעבור דרך ייעוץ משפטי. שאגב ממקרי העבר ראינו שהייעוץ הזה סינן וסירס את רוב התלונות והפניות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 שעות, פריג'י כתב:

זה אומר, וכתוב במפורש בקישור שהעלית, שהעיסוק בכך יהיה צריך לעבור דרך ייעוץ משפטי.

ליתר דיוק, דרך היועמ"שית. 

image.thumb.png.44ebd9962cb801896ddcd70ae952d937.png

עכשיו, נחשו מי פוטרה?...

כך שיש פה בעייה רצינית, חתיכת פלונטר. למראית עין. 

ומשהו שה[תואר] קואליציה תשמח לסובב ולעשות מזה מטעמים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 17 שעות, David32 כתב:

בינתיים השרים לא רק שלא עושים כלום, אלא עוד שולחים את אזרחי ישראל לחפש מי ינענע אותם בחול

זה לא בדיוק מה שהוא אמר שם, יש ווידאו של זה.

בגדול הוא אומר שהביקושים גבוהים ואנשים מוכנים לשלם את המחירים האלה ולכן הם לא יורדים. מי שלא רוצה לשלם באמת טס לחול, ומבחינתו זה סבבה כי מה אכפת לו? בתי מלון פה עמוסים. לא שאלו אותו (לפחות בקטע שאני ראיתי) מה האג'נדה שלו להורדת מחירי התיירות בישראל.

נראה שיש פה בן אדם די חסר חזון ותועלת, מצד שני אנשים משלמים ומתלוננים. הציבור מטומטם, נציג הציבור מטומטם, יש פה win win.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

זה לא בדיוק מה שהוא אמר שם, יש ווידאו של זה.

בגדול הוא אומר שהביקושים גבוהים ואנשים מוכנים לשלם את המחירים האלה ולכן הם לא יורדים. מי שלא רוצה לשלם באמת טס לחול, ומבחינתו זה סבבה כי מה אכפת לו? בתי מלון פה עמוסים. לא שאלו אותו (לפחות בקטע שאני ראיתי) מה האג'נדה שלו להורדת מחירי התיירות בישראל.

נראה שיש פה בן אדם די חסר חזון ותועלת, מצד שני אנשים משלמים ומתלוננים. הציבור מטומטם, נציג הציבור מטומטם, יש פה win win.

שיהיה ברור, ובוא רגע @David32:

אני חושב שמה שהוא אמר נכון *לי* כאזרח - אם אני רואה שבמחיר של 2 לילות בארץ אני משיג 4 לילות במלון מפואר ביוון וזה מתאים לי באותו זמן, אני טס.

זה שהוא אומר את זה בתור שר התיירות זה טמטום, וזה לא משנה באיזה צורה. המטרה שלו זה להכניס כסף למדינה לא להוציא אותו החוצה.

פורסם

אם שר החינוך היה אומר 'כן תשמע, מערכת החינוך במצב זוועה, אבל בתפוסה מלאה אז אם אתם רוצים חינוך טוב תשלחו את הילדים ללונדון' זה סביר?

'כן טוב כול ה mri גם ככה תפוסים, ובהודו אפשר לקבל צילום מעכשיו לעכשיו, אז אני מציע למי שלא רוצה לחכות בתור ללכת ל mri בניו דלהי' גם סביר?

אתה אמור על המערכת, אתה צריך להביא לטובת המערכת שאתה אמון עליה.

אם יש ביקוש כול כך חזק שאתה שולח אנשים לשלם כסף לממשלות זרות, אולי יש צעדים שאתה כשר האמון על הנושא, תדאג לדברים כדי שאזרחיך יוכלו לשלם את כספם בתוך מדינתך?

אתה האחראי על קידום מדינתך, גם מבחוץ, אבל גם מבפנים. מה זאת אומרת 'לכו למקום אחר'?

אם אני אגיד למנהל שלי שאני לא עושה משימה בשביל לקוח ושיקנו מספקים אחרים, אני אקבל מינוס בריוויו השנתי שלי, מבטיח לכם.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 17 דקות, David32 כתב:

אם שר החינוך היה אומר 'כן תשמע, מערכת החינוך במצב זוועה, אבל בתפוסה מלאה אז אם אתם רוצים חינוך טוב תשלחו את הילדים ללונדון' זה סביר?

'כן טוב כול ה mri גם ככה תפוסים, ובהודו אפשר לקבל צילום מעכשיו לעכשיו, אז אני מציע למי שלא רוצה לחכות בתור ללכת ל mri בניו דלהי' גם סביר?

אתה אמור על המערכת, אתה צריך להביא לטובת המערכת שאתה אמון עליה.

אם יש ביקוש כול כך חזק שאתה שולח אנשים לשלם כסף לממשלות זרות, אולי יש צעדים שאתה כשר האמון על הנושא, תדאג לדברים כדי שאזרחיך יוכלו לשלם את כספם בתוך מדינתך?

אתה האחראי על קידום מדינתך, גם מבחוץ, אבל גם מבפנים. מה זאת אומרת 'לכו למקום אחר'?

אם אני אגיד למנהל שלי שאני לא עושה משימה בשביל לקוח ושיקנו מספקים אחרים, אני אקבל מינוס בריוויו השנתי שלי, מבטיח לכם.

"זה שהוא אומר את זה בתור שר התיירות זה טמטום, וזה לא משנה באיזה צורה. המטרה שלו זה להכניס כסף למדינה לא להוציא אותו החוצה."

ממליץ לקרוא את התגובה.

ההבדל בינו לבין שר החינוך או הבריאות זה שהוא אחראי על "כולה" חופשות, אז אני כאזרח יכול באמת להחליט אם אני רוצה את החופשה שלי באילת או ברודוס.

שר החינוך אחראי על חינוך, בריאות על בריאות, תיירות על כסף שתיירים יביאו. 

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

"זה שהוא אומר את זה בתור שר התיירות זה טמטום, וזה לא משנה באיזה צורה.

עם זה אני מסכים מאד. 

Just now, יובל .מ. כתב:

ההבדל בינו לבין שר החינוך או הבריאות זה שהוא אחראי על "כולה" חופשות, אז אני כאזרח יכול באמת להחליט אם אני רוצה את החופשה שלי באילת או ברודוס.

שר החינוך אחראי על חינוך, בריאות על בריאות, תיירות על כסף שתיירים יביאו. 

פה לא תהיה בינינו הסכמה. 

הוא שר שאחראי על תחום מסויים. הוא צריך להיות אחראי על התחום הזה. ולא לומר "כן אני מטומטם שלא יודע לעבוד אז תקנו במקום אחר אם לא מתאים לכם". 

אבל אחריות והממשלה הזו, 2 קווים מקבילים שלא ייפגשו לעולם. 

כן, אני כאזרח יכול להחליט אם אני מעדיף, כמו שאמר מי שאמר פעם, "באירופה או בספרד". אבל האחריות של שר התיירות היא שהתיירות פנים גם היא תיכנס לשיקולים שלי. 

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא מבין את התלונות שלכם על כץ. סופסוף שר שממליץ וגם מיישם בעצמו. practice what you preach

וגם מצליח לסחוף אחריו עוד שרים וגם ראש ממשלה.

המספרים פה הם ממאי, מאז הם עלו עוד.

image.thumb.png.02f74c46824142ecea6fed4eb28294d5.png

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

צריך שר שיהיה אחראי על השרים...

אופס... יש כזה.

אבל הוא לא שמע כלום, אפילו כשמושכים בדש מעילו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...