Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, eladns כתב:

כבר ב2020 נראה לי הגבתי פה ואמרתי שאם אתה לא יכול לנצח אותם,תצטרף אליהם.

אתם במקום להצטרף אליהם רק ממשיכים להתעצבן ולא מבינים שאתם לא יכולים להם.

הכל טוב ויפה כשיש מי שמשלם לך על זה. ברגע שאין לך זה לא שיש פה עץ דולרים שאתה קוטף ממנו את הכסף והופ הוא נכנס לך לחשבון בנק.

הרגע שאני אצחק בו, זה יהיה הרגע שהרבה יגלו שהם לא יכולים להמשיך לחיות על חשבון בנאדם אחר ולחשוב שזה בסדר גמור.

ואז הקושי האמיתי יהיה נוכח.

לפני 3 שעות, mikyl כתב:

כמי שנולד וגדל בברית המועצות, הכרתי משטר שהאייתולות נראים לידו כמו ילדים בגן. כאשר ההמונים טיפסו על הטנקים ברחובות מוסקבה, שפשפתי את העיניים ולא האמנתי למראה עיניי. אבל זה קרה וברית המועצות האדירה התפרקה. 

מה ראית את זה ב88?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

כמה זמן השרשור הזה קיים ?

מ2012?

נו

כל פעם מגיע מישהו שאומר שזה לא ימשך והחרדים ממשיכים לקבל את הכסף.

לא נמאס לכם לטחון מים?

זה לא ישתנה

ביבי ימשיך

החרדים ימשיכו

וטומי לפיד ימשיך להגיד בני יאיר שיצעק אנחנו הרוב ולא יתן לו דבר כי יש 61 קואלציה ו59 אופוזיציה. לא מבין למה הם בכלל מדברים. סתם שורפים חמצן

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לפני כמה זמן כתבתי "כשיגמרו עם ישראל יתעסקו עם יהודים", והנה, יש כאלה שכבר הבינו את זה:

לימודי קוראן ודגל דאעש: אלו המחבלים מסידני | תיעוד חדש, מטרים מזירת הטבח

"מסעדות יהודיות וישראליות רבות בסידני החליטו לא לפתוח את שעריהן הבוקר, ומרבית מסיבות החנוכה שהיו מתוכננות להמשך השבוע בקהילה היהודית בסידני ומלבורן בוטלו. אייל, ישראלי שמתגורר בסידני כבר שלוש שנים, אמר ל-ynet: "קיבלנו קריאת השכמה מצלצלת. באנו לכאן בכדי לברוח מהלחץ בישראל, התוכניות שלנו היו לשוב לארץ בסוף השנה הבאה, אבל אני מניח שזה הולך להשתנות ונקדים את החזרה. שמעתי חברים בקהילה הישראלית שאומרים שהבועה שלנו התפוצצה, שאין דבר יותר נכון מלחזור ארצה".".

אפשר לבקר את המהפכה/רפורמה משפטית, אפשר להתעצבן על החרדים, ומי שרוצה לרדת מהארץ זאת זכותו המלאה, אבל אם אתם יהודים ירדפו אותכם בכל מקום רק בגלל שאתם יהודים. לא תצליחו לשנות את זה. 

זה לא קשור לביבי, לא למלחמה בעזה ולא לתקיפות בלבנון. זאת אותה אנטישמיות מלפני עשרות ומאות שנים רק עטופה בדגל של "פלסטלינה חינם".

• מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 33 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל אם אתם יהודים ירדפו אותכם בכל מקום רק בגלל שאתם יהודים. לא תצליחו לשנות את זה. 

זה לא קשור לביבי, לא למלחמה בעזה ולא לתקיפות בלבנון. זאת אותה אנטישמיות מלפני עשרות ומאות שנים רק עטופה בדגל של "פלסטלינה חינם".

אגיד לך מה הבעיה: האנשים שאחראים על מה שהזכרת בחלק הראשון של הטענה שלך מנצלים ניצול ציני קיצוני את הבעיות האמיתיות של יהדות העולם, ומבטיחים שישראל תהייה חרא של מדינה, כשכל בעיה שיש או תהייה כאן תענה ״אבל היי.. לפחות פה לא יורים בכם האנטישמים״. וזה למרות שהם דווקא כן. וישראל היא המדינה היחידה בעולם גם שבה נטבחו למעלה מ-1000 יהודים רק כי הם יהודים, ויהודים היו צריכים להתחבא מטילים בליסטיים במשך כמה שבועות תמימים.

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אם הדבר הכי טוב שיש לך לשווק במדינה, זה שבחוץ יש אנטישמים, אז המצב לא משהו.

זה כמו להגיד לעכברים שאומנם הם חיים בחור מסריח, אבל שישבו בשקט ויגידו תודה, כי בחוץ מחכה החתול.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המצב באמת לא משהו, ובמצב כזה העכברים באמת יעדיפו להישאר בחור המסריח. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אפשר לבקר את המהפכה/רפורמה משפטית, אפשר להתעצבן על החרדים, ומי שרוצה לרדת מהארץ זאת זכותו המלאה, אבל אם אתם יהודים ירדפו אותכם בכל מקום רק בגלל שאתם יהודים. לא תצליחו לשנות את זה. 

צריך. לא אפשר, צריך. כי אם לא, ירדפו את הליברלים היהודים גם כאן.

פורסם

שוב, אתם פשוט לא מפספסים הזדמנות להבין משהו.

צריך לבקר ולא אפשר - בסדר, קח את הניסוח ותשנה אותו פריג'י.

יבגני, יש לך בעיה עם הממשלה - בסדר, איתך. לא בציניות, באמת יימח שמם.

אבל אתם יכולים לקבל פה כינויים שונים - "סוציאליסט", "קפלניסט", אפילו "שמאלני בוגד".

שם, לא משנה מה תהיה או מה תעשה, אתה תהיה יהודי. זהו.

ןכן פינדר, כמן שרשם סלואי - אם אתה יודע שבחוץ יטרפו אותך, עדיף להתכסות בחרא.

לפני כשעה, David32 כתב:

התכוונת שאלה אותם הערבים?

זה לא משנה.

הערבים רצחו אותך לפני המדינה וירצחו אחרי.

באוסטרליה יומיים אחרי הטבח של שמחת תורה צעקו "gas the jews".

עוד מעט יחזרו לצעוק גם בהולנד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת הבעיה של היהודים.

כל דבר רע שיהודי עושה, זה כי הוא יהודי. אפשטיין היה פדופיל? זה כי הוא יהודי.

הארווי ויינשטין אנס? זה כי הוא יהודי.

ברני מיידוף הונה מלא אנשים? זה כי הוא יהודי.

זה לא משהו שאי פעם ישתנה.

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 17 שעות, DareDevil כתב:

מה ראית את זה ב88?

הייתי אז באיטליה וראיתי את זה בחדשות. בהתחלה לא האמנתי למראה עיניי. מבחינתי, תרחיש שבו חומייני נוחת בבן גוריון ומתחבק עם ביבי היה נראה הרבה יותר מציאותי .

לפני 5 שעות, eladns כתב:

כל פעם מגיע מישהו שאומר שזה לא ימשך והחרדים ממשיכים לקבל את הכסף.

לא נמאס לכם לטחון מים?

זה לא ישתנה

ביבי ימשיך

החרדים ימשיכו

וטומי לפיד ימשיך להגיד בני יאיר שיצעק אנחנו הרוב ולא יתן לו דבר כי יש 61 קואלציה ו59 אופוזיציה. לא מבין למה הם בכלל מדברים. סתם שורפים חמצן

זה כבר קרה בממשלה הקודמת, זכורות היטב הזעקות שלכם אז, התבכיינתם כמו ילדים קטנים. אתם לא הרוב, אלא בערך 14% מהמדינה. לממשלה הזאת יש רק רוב בכנסת ולא בציבור, אבל גם למצביעים שלה נמאס מההתנשאות ומהזלזול שלכם כאשר משתינים עליהם מהמקפצה. תכין לעצמך מצנח, הנחיתה הולכת להיות קשה.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

לפני כמה זמן כתבתי "כשיגמרו עם ישראל יתעסקו עם יהודים", והנה, יש כאלה שכבר הבינו את זה:

לימודי קוראן ודגל דאעש: אלו המחבלים מסידני | תיעוד חדש, מטרים מזירת הטבח

"מסעדות יהודיות וישראליות רבות בסידני החליטו לא לפתוח את שעריהן הבוקר, ומרבית מסיבות החנוכה שהיו מתוכננות להמשך השבוע בקהילה היהודית בסידני ומלבורן בוטלו. אייל, ישראלי שמתגורר בסידני כבר שלוש שנים, אמר ל-ynet: "קיבלנו קריאת השכמה מצלצלת. באנו לכאן בכדי לברוח מהלחץ בישראל, התוכניות שלנו היו לשוב לארץ בסוף השנה הבאה, אבל אני מניח שזה הולך להשתנות ונקדים את החזרה. שמעתי חברים בקהילה הישראלית שאומרים שהבועה שלנו התפוצצה, שאין דבר יותר נכון מלחזור ארצה".".

אני לא מתכוון וגם לא קורא לאף אחד לעזוב את הארץ, שכל אחד יעשה את החישוב שלו וילך לאיפה שטוב לו. אבל כתבת שטויות. אז מה קרה? נהרגו 15 יהודים באוסטרליה? במרחק 5 דקות הליכה מהבית שלי נרצחו 7 יהודים ברחוב. במרחק 5 דקות נסיעה, היו עוד 3-4 פיגועים בשנים האחרונות. ממש מול מקום העבודה של אשתי במרכז תל אביב היו שני פיגועים. אני גם לא מכיר עוד מדינות שבהן יהודים צריכים לרוץ למקלטים בגלל טילים. מצורפת טבלה (ג'מיני) המרכזת נתונים רק מהעשור האחרון, והנתונים מדברים בעד עצמם. היא לא כוללת חיילים שנהרגו במלחמות.

התפלגות הרוגים לפי שנים (נתונים משוערים)

שנה מספר הרוגים הערות ואירועים מרכזיים
2025 21 (נתון חלקי לשנה זו)
2024 46 עלייה חדה בפיגועים ביו"ש ובתוך הקו הירוק (לא כולל חללי מלחמה בחזיתות)
2023 כ-1,244 כולל כ-1,200 נרצחי ה-7 באוקטובר ועוד 44 בפיגועים שקדמו למלחמה
2022 31 גל טרור משמעותי (פיגועים בבאר שבע, חדרה, בני ברק, דיזנגוף)
2021 18 כולל הרוגים במבצע "שומר החומות" ופיגועים בודדים
2020 3 שנת שפל בפיגועים (תקופת הקורונה)
2019 7  
2018 14 פיגועי ירי בברקן, עפרה וגבעת אסף
2017 18 פיגוע הר הבית, פיגוע הדריסה בארמון הנציב
2016 18 דעיכת "אינתיפאדת הסכינים"
2015 29 פרוץ "אינתיפאדת הסכינים" (החל מאוקטובר)

אנטישמיות תמיד הייתה, אבל אין ספק שהמלחמה בעזה וההתבטאויות של שרי ממשלה וחברי כנסת מהקואליציה בהחלט נתנו לה דלק. תחסך ממני את הסיסמאות "כל העולם נגדנו", ואת הבולשיט של "ירדפו אתכם בכל מקום רק בגלל שאתם יהודים" תשאיר למתקרבנים ולטיפשים.

לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

עוד מעט יחזרו לצעוק גם בהולנד.

אין על המומחים מטעם עצמם שגרים בארץ ומסבירים בביטחון מלא לאנשים שגרים שנים בחו״ל מה באמת קורה במדינה שלהם 😂

פורסם

כמנהגי, אני מעלה לפה ידיעה על עוד רכב שנשרף.

מהכתבה עולה שגם רכבים נוספים שחנו לידו ניזוקו. 

בדיוק כמו שהפח שעלה באש גרם לנזק לרכב שחנה לידו. 

אבל בשונה מהמקרה הנ"ל, אין רעש מכיוון הממשלה! אין צעקות! אין אפילו ציוצים של איזה פיתה לגבי משילות. 

אכיפה בררנית מישהו? 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 18 דקות, mikyl כתב:

אין על המומחים מטעם עצמם שגרים בארץ ומסבירים בביטחון מלא לאנשים שגרים שנים בחו״ל מה באמת קורה במדינה שלהם 😂

יש איזה בחור ישראלי בשם עודד ניר שגר בהולנד הרבה שנים

הוא אמר דברים כאלו

לפני שעה, פריג'י כתב:

צריך. לא אפשר, צריך. כי אם לא, ירדפו את הליברלים היהודים גם כאן.

די כבר עם התסריטים האלו

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

שוב, אתם פשוט לא מפספסים הזדמנות להבין משהו.

אני באמת לא מבין משהו.

אתה חושב שאנחנו לא יודעים שיש אנטישמיות בעולם?

אתה חושב שאנחנו לא יודעים שהפלשתינאים הם הקבוצה האתנית הכי מפונקת על ידי אומות העולם וכל זה כשהם אפילו לא באמת קבוצה אתנית? שזה רק בגלל שיש יהודים מולם וכשהירדנים נכנסו בהם בספטמבר השחור זה לא עניין אף אחד?

אתה חושב שאנחנו לא יודעים שחצי מהנוצרים שונאים אותך היסטורית לא משנה מה תעשה, חצי מהמוסלמים שונאים אותך סתם כי הם שונאים כמעט כל דבר ובעיקר רוצים את האדמה שאתה יושב עליה והחצי המזרחי של הגלובוס נכנס בך סתם כי הוא במאבק עם החצי המערבי?

איזו בשורה אתה חושב שאתה מביא פה?

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 3
פורסם
לפני 29 דקות, stx כתב:

איזו בשורה אתה חושב שאתה מביא פה?

אה, בשורת איוב???

לפני 59 דקות, ברווז כתב:

כמנהגי, אני מעלה לפה ידיעה על עוד רכב שנשרף.

מהכתבה עולה שגם רכבים נוספים שחנו לידו ניזוקו. 

בדיוק כמו שהפח שעלה באש גרם לנזק לרכב שחנה לידו. 

אבל בשונה מהמקרה הנ"ל, אין רעש מכיוון הממשלה! אין צעקות! אין אפילו ציוצים של איזה פיתה לגבי משילות. 

אכיפה בררנית מישהו? 

אפרופו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...