Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, AK21 כתב:

חייב לציין רק שאתה מרבה להזכיר את המשיחיים בצד שלנו (והם קיימים אבל מיעוט) אבל כמעט מתעלם מהמשיחיות של הברברים.

תסלח לי, אבל אין לי כח לחזור בפעם העשירית על מה שכתבתי. אצלכם בראש, בכל פעם כשנושא המשיחיים עולה, זה יש רץ ל-״אבל הערבים!111״. זה לא שייך. שנאתי למשיחיים היהודים לא רלוונטית לשנאתי למשיחיים מוסלמים. המשיחיים היהודים הם אומנם מיעוט, אבל הם שולטים במדינה הזו ובמדיניות שלה. ובפעם העשירית (שיט, חזרתי על עצמי), אירועי יום כיפור האחרונים הוכיחו, לכל מי שטעה לחשוב אחרת, שכשיסיימו עם הערבים, יעברו לטפל גם בכאלו כמוני ש-״שחכו מה זה להיות יהודים״ או משהו, ולא מבינים כמה זה טוב שהמרחב הציבורי סביבם מותאם למדינת הלכה פרימיטיבית.

לפני 3 שעות, falou כתב:

ההבדל הגדול הוא שהמשיחיות אצלם זו האידיאולוגיה הנפוצה והשלטת

משיחיות זו האידיאולוגיה השלטת בישראל לפחות מאז ששרון ואולמרט לא בשלטון. ובגדול גם לפני.

לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

הבעיה עם הסדרים בינלאומים היא שרק אנחנו מחויבים אליהם

אם אחרי 7 באוקטובר מדינות לא עומדות לחלוטין אחרנו אלא עם הסתייגויות כאלו ואחרות אז זה באמת מקרה אבוד ואם אחרי 7 באוקטובר לא נחסל את הבעיה העזתית זה יתן רוח גבית לחיזבאללה לרשות ולכל ארגון טרור ויתן הרגשה שאפשר לחסל אותנו.

אתה לא יכול לחסל את הבעיה העזתית. בגלל זה אתה כועס על נבחרי הציבור שאומרים בגלוי מה שאתה רוצה שיקרה בשקט (והוא לא יכול להיות בשקט. אתה לא יכול להעלים בשקט מאות אלפני או מיליוני בני אדם משטח ארץ בשקט).

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 12 דקות, garicho כתב:

טרנספר וחילופי אוכלוסיות הוא פתרון שעובד בהצלחה כבר יותר מ-4000 שנה

גם רצח עם. וגם טרנספר מהול ברצח עם.

מעניין איפה כול הנוצרים של טורקיה, הארמנים והיוונים.... וזה היה לא מזמן.

אבל זה לא יתפוס במקרה של ישראל.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מישהו יודע להסביר למה ספירת החטופים ב-N12 עלתה מ-129 ל-133?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 54 דקות, Supertigre כתב:

עוד סיבה מדוע המשיחיים שלנו מפחידים אותי יותר:

414999972_10235349729582725_2241282379950146521_n.jpg

זהו, שלא מדובר במשיחיים.

אדון לוין הוא לא משיחי, הוא פשוט רוצה להיות עריץ. כדי להשיג את זה הוא והחברים שלו נותנים למשיחיים מה שהם רוצים כדי שיזרמו איתם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במקרה המשפטי אתה צודק, אבל גם בהקשרים אחרים הם מפחידים אותי. כאן לדוגמה הם אומרים שאנחנו צריכים להמשיך לממן את מערכת החינוך (ועוד ועוד) הפרטית שלהם שהיא המקור לכל המשיחיות שלהם ולהפיכה שלהם לעוד קבוצה כמו החרדים. 

Screenshot 2024-01-04 at 12.34.30.jpg

פורסם
לפני 4 שעות, hans כתב:

להאשים את הבריטים בברבריות השבטית המובנית זה בערך כמו לתלות הכול באקיבוש. או באלטלנה.

במציאות שלנו יש הרבה עוקמים, גם הסיבה שציינת מוסיפה מאוד, אבל כן גם הבריטים הכושלים עם האינטרסים הצרים וההתנהלות אופן הישום המאוד עקומים שלהם מההתחלה ועד הסוף הוסיפו הרבה קומות במגדל העקום הגדול , עד היום לגמרי זה משפיע ישירות.

פורסם

נרטיב הקורבן. קלאסי.

החלוקה ארעה לפני יותר מ-100 שנים.

אחרי 100 שנה שום דבר לא משפיע. כלום.

זיכרון קולקטיבי ותו לא.

פעם בית האבסבורג שלט בשוויץ, אפשר לקרוא לזה דיכוי, בהחלט. לא מכיר שוויצרים ב-2023 שאונסים נערות אוסטריות ודוקרים אותן.

נטו תירוץ להמשיך במלחמות שבטיות.

יכולים בשנת 2023 לבחור גם לא להתנהג כמו ברברים.

• אהבתי 5

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 20 דקות, hans כתב:

יכולים בשנת 2023 לבחור גם לא להתנהג כמו ברברים.

זה תמיד נכון.

לפני 20 דקות, hans כתב:

החלוקה ארעה לפני יותר מ-100 שנים.

אחרי 100 שנה שום דבר לא משפיע. כלום.

שמע, הם למדו מאיתנו. אני לא מכיר עוד דוגמאות לעמים ששומרים בתודעה לאומיות תחושה של פליטות לנצח בערך. אנחנו עשינו את זה 2000 שנה. הם רק כמעט 100. 

פורסם
לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

שמע, הם למדו מאיתנו. אני לא מכיר עוד דוגמאות לעמים ששומרים בתודעה לאומיות תחושה של פליטות לנצח בערך. אנחנו עשינו את זה 2000 שנה. הם רק כמעט 100. 

אתה טיפה מתעלם מזה שהם הקימו תשתית תמיכה בינלאומית סביב זה ואנחנו אכלנו אלפיים שנה פוגרומים וגירושים. מה שנקרא רעיון דומה, ביצוע שונה בתכלית.

• אהבתי 6

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 2 דקות, RK כתב:

אתה טיפה מתעלם מזה שהם הקימו תשתית תמיכה בינלאומית סביב זה ואנחנו אכלנו אלפיים שנה פוגרומים וגירושים. מה שנקרא רעיון דומה, ביצוע שונה בתכלית.

זה בגלל שבפועל הם לא עם בפני עצמם, הם חלק מ"עם", או לכל הפחות קבוצת על, של 2 מיליארד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

הם לא למדו מאיתנו כלום, אחרת היו מקימים מדינה מתפקדת עם מה שיש.

היתה תקופה קצרה מאד שהם התחילו לפתח כלכלה עצמאית, אבל הבינו מהר מאוד שלקבל תרומות על בכיינות יותר משתלם מלעבוד.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

פורסם
לפני 16 דקות, RK כתב:

אני לא יודע מה יהיה בעוד 1500 שנה, אבל לפני מאה שנה לחלוטין הקמנו תשתית תמיכה בינלאומית לזה. אחרת לא היינו מקבלים הצהרת בלפור וכו'

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

הם לא למדו מאיתנו כלום, אחרת היו מקימים מדינה לתפארת.

היתה תקופה קצרה מאד שהם התחילו לפתח כלכלה עצמאית, אבל הבינו מהר מאוד שלקבל תרומות על בכיינות יותר משתלם מלעבוד.

כן, ברור. הם היו יכולים לעשות מיליון דברים יותר טוב. אבל הfrom the river to the sea + התייחסות לאנשים שנולדו בארה"ב או אירופה או דרום אמריקה כ"פליטים" שמתישהו ישובו הביתה - לא מאוד שונה מאיתנו. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה שונה לחלוטין כי השיבה שלהם הביתה מותנית בלזרוק אותנו לים.

אם זה לא היה חלק מהעניין, מזמן היתה להם אחלה מדינה.

• תוכן חדש...