Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, Gosser1860 כתב:

מה אני אמור ללמוד מהצהרה פומבית של ארגון טרור?

שזה מה שהוא חושב.
אולי אם היינו קצת מקשיבים להצהרות של חמאס לפני המתקפה היינו מבינים שהוא פשוט אומר לנו מה הוא הולך לעשות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 29 דקות, Gosser1860 כתב:

אני מניח שזה אותו זלזול/יהירות שפשטו בצמרת הביטחונית-צבאית-פוליטית. הם תקפו עם מנהרות, רחפנים מטילים, מודיעין מרשים (מפות של ישובים ובסיסים), חומר כימי לשריפה כדי לנטרל חמ"ל-ים וכו'. אני לא אוהב לשתות את הקולאייד של צה''ל אבל אני גם לא חובב את זה של האיראנים וגרורותיה.

אין צורך לזלזל ואין צורך להאדיר, יש צורך לבחון את הדברים כהוויתם. לא היה שום מימד טכנולוגי או חדשני בהתקפה שלהם, להוציא השימוש ברחפנים. כל השאר - אנשים עם קלצ'ניקובים, רימונים, מקלעים, RPG - בדיוק כמו לפני חמישים ושישים שנה. 
https://he.wikipedia.org/wiki/מתקפת_טט

לפני שעתיים, David32 כתב:

פארקש, אחרי שאתה מסתכל על מלחמת רוסיה-אוקראינה והכלים ששם. אתה באמת כזה מזלזל בכלים שלנו אל מול חיזבאללה?

בלי קשר לזלזול, לדעתי אין טעם להכנס למלחמה all-out עם חיזבאללה אם המטרה אינה כיבוש לבנון והכרעתם. ולזה אנחנו כנראה לא ערוכים כרגע.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 43 דקות, farkash7 כתב:

כתבה בנושא ויש עוד הרבה חומר. אני קיבלתי את הרושם שבחרו במסוק הלא נכון.

לא קראתה את הכתבה, השורה התחתונה היא שיסעור מתאים יותר לישראל.

"ואכן, בואינג תכננה אותו עבור הצבא האמריקאי, שמבצע מהלכים התקפיים גדולים במסוקים, כשעשרות מהם מגיעים ביחד ושוטפים גזרת לחימה. הנחת העבודה היא שקבוצות הצ'ינוקים יטוסו כחלק מכוח משימה גדול - ולכן, יקבלו הרבה מידע וסיוע מכלים אחרים.

לעומת זאת, הקינג סטאליון מציג יתרונות עבור צבא שנשען על מסוקי סער לתובלת כוחות קטנים יותר - הנחתות קומנדו, חילוץ פצועים בעומק, והעברת ציוד כבד במהירות. סיקורסקי תכננה אותו במקור למשימות של צי ארצות הברית, שרוב כוחותיו מגיעים לחוף בספינות נחיתה ולא במסוקים - ולמתארים בהם טסים מסוקים מעטים יחדיו (חילוץ טייסים, מיקוש ימי וכו'). במובן הזה, ספיישל קיי מתאים יותר לספיישל צה"ל. "

ושוב, יש הרבה יותר דברים שלא לאינטרנט שצה"ל עושה עם היסעור ושלא ניתן לעשות עם הצ'ינוק.

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 14 דקות, farkash7 כתב:

דה פאקטו ארגון טרור גרם לך לפנות חבל ארץ בלי יכולת להחזיר את התושבים לשם בעזרת כמה מאות טילי נ"ט.
אתה יושב על הגבול ולא מבצע שום מהלך התקפי כי הכוחות שלך מרותקים לחזית אחרת.
יש לך מספיק מטוסים למלחמה ב-4 חזיתות, אבל מבחינת צבא יבשה רק לחזית אחת.

זה לא נכון, יש די והותר חיילים וטנקים גם לצפון (וגם ליו"ש). 

פורסם

אין לי מושג מה הסד"כ העכשווי ומה מבנה היחידות אבל, @MiniMiz3r, אל תשכח שלהתקפה נדרש כוח הרבה יותר גדול מאשר להגנה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, MiniMiz3r כתב:

זה לא נכון, יש די והותר חיילים וטנקים גם לצפון (וגם ליו"ש). 

גולני בעזה, גבעתי בעזה, נח"ל בעזה, צנחנים בעזה, אוגדה 98 האיכותית ביותר בצה"ל יחד עם חטיבת הקומנדו בעזה. הכוח הסדיר הכי איכותי שלך נמצא בעזה, זו עובדה.
עם מי תילחם בצפון מול כוח גדול, מיומן וחמוש פי כמה מחמאס ועם יכולת רקטית גדולה עשרות מונים שאתה חייב לשתק בתוך שבוע-שבועיים אם אתה רוצה שתישאר לך פה מדינה? רק מילואים?
לא דיברתי עדיין על מסוקי קרב (שבקושי לעזה הם מספיקים) וסער, תותחים טנקים ונגמש"ים.

המערך היחיד שאני מסכים שיש ממנו מספיק זה מטוסי קרב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

רק חלק מגולני נמצא בעזה, חלק השני בגבול הצפון. גם סדירים וגם מילואים. אני מניח שמצב דומה עם חטיבות אחרות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 43 דקות, קורן בן אשר כתב:

אם המטרה

זה בהנחה שיש מטרה. אבל אין, ואני אהמר ואגיד שלא תיהיה שום מטרה תחת ההנהגה הנוכחית.

אני אומר את זה בתור אדם שלא אוהב להחליט וכמעט ואף פעם לא מציב מטרות.

העיניין הוא, שאני לא הולך להנהיג מדינה, ככה שזה נטו בעיה אישית שלי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 20 דקות, farkash7 כתב:

המערך היחיד שאני מסכים שיש ממנו מספיק זה מטוסי קרב

ההסכמה שלך לא הכרחית.

יש כמות גדולה מאוד של כוחות בגבול הצפון, מראש הנקרה במערב ועד משולש הגבולות ירדן-סוריה בדרום מזרח ותוכניות מאושרות לתמרון, גם בלבנון וגם בסוריה. 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ממה שאני יודע, יושבים שם אנשים עוד מאוקטובר ומתאמנים. שחררו חלק לחופשה של חודש בידיעה שיכולים להקפיץ אותם מידית.

מאיפה ההנחות שאין מספיק כוחות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

ומה איתה? חיבאללה מורתע?

מורתע פיצוצים.

קודם כל, והכי חשוב, חיזבאללה קיבל את ההוכחה לכך שצה"ל הפיק לקחים. אם בחציית הסלוקי ב2006 חטיבת 401 לא ידעה שהיא חוצה ביחד עם חטיבת הנח"ל למרות שהמח"טים שלהם היו באותו בניין, היום מ"פ מגולני מזניק תקיפה ממטוס קרב בפחות מ10 דקות. הפעלת האש הרבה יותר טובה ומהירה וכוחות צה"ל קטלניים הרבה יותר.

דבר שני, חיזבאללה מתחיל לקבל ביקורת מבית, אומנם נפלו מספר לוחמים בצפון אבל הם כבר על סביבות 150 הרוגים בלי שצה"ל יצא למלחמה על מלא, ובניגוד לחמאס חיזבאללה רוצה להיראות מגן לבנון ולא מחריב לבנון, לא יגיעו תרומות מהעולם אם תפתח מלחמה.

פורסם
לפני 9 שעות, SlowRide כתב:

ביבי פשוט אלוף בלהכיל הכל על חשבון אזרחי ישראל.

אם זה היה תלוי בו, הוא היה מעביר מזוודות כסף וסוגר עניין כבר ב8.10

לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

אף מחבל של חיזבאללה לא פלש לשום ישוב בצפון

עדיין לא פלש..

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

ובניגוד לחמאס חיזבאללה רוצה להיראות מגן לבנון ולא מחריב לבנון

מאיפה הקרצת את זה? 

אם הם היו רוצים להיראות מגני לבנון, לא היו יורים נ"טים על כוחותינו, לא היו מורידים לנו אמצעי תצפית, משגרים שיט לתוך מוצבים.... 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...