Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, BoazB11 כתב:

לא נראה לי שעשו משהו בכלל.

אני יכול לתת כאן סקופ: ביום שאחרי התקשרו מתחנת משטרה למשפחה ואמרו שיש להם ארנק של מישהו. הם סתם חשבו שמישהו שכח ארנק בתחנה. 

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
בתאריך 5.10.2023 בשעה 18:20, DareDevil כתב:

ילדים, האם תוכלו להגיד מה קרה כשנתניהו האב, היה בארה"ב? איזה מאורע קרה?

מאוד נאיבי מצידי לרשום כזה דבר ואחרי יומיים קרתה השבת השחורה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תסתכל עליו בזהירות. הוא הפציר במשפחתו ובנתניהו ואמר: "אני רוצה לחזור לביתי". אבל נתניהו הגיב לו ולמשפחתו בכך שנתן לצבא הכיבוש הישראלי אור ירוק להרוג אותו בעזה.

זה מה שנתניהו וצבא החלאות שלך עושים בעזה, הם גם הורגים את הילדים שלך והורגים אזרחים בעזה.

בנו של נתניהו נמצא בטיול פנאי במיאמי עם החברות שלו.

זו הודעה שנכתבה בערוץ טלגרם של עזה עם סרטון של חטוף הרוג.

השאלה שלי: הם משתמשים בAI לכתיבה או שיש יהודים הזויים שעוזרים להם עם הכתיבה? כי בהשוואה לסרטוני התדמית עם העברית המצחיקה, לרגע התבלבלתי שאני נמצא בערוץ ערבי…

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שבצהל יש דוברי ערבית, להם יש דוברי עברית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

כמו שבצהל יש דוברי ערבית, להם יש דוברי עברית.

״הפציר״, ״טיול פנאי״ אם כבר AI. איזה ערבי מדבר ככה )

פורסם

הסרטון הזה צריך להישלח למקרון ולמזכל האום ולהגיד לשניהם שילכו לחפש עם הדאגה שלהם לעזתים.

אין שם חפים מפשע, וככל הנראה גם אין שם חטופים ישראלים חיים. נאצים כולם שם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 29 דקות, Giant_TA כתב:

״הפציר״, ״טיול פנאי״ אם כבר AI. איזה ערבי מדבר ככה )

לא שמעת על גוגל טרנסלייט?

למרות שיש להם אנשים שיודעים עברית מצויינת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

AKA יחיא סינוואר 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

לא שמעת על גוגל טרנסלייט?

נו באמת. אני אומר לך שזו פעם ראשונה שאני רואה ניסוח כזה, ואני תמיד רואה את הפרסומים שלהם. 

כנראה השתמשו בGTP…

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, פריג'י כתב:

התכוונת ChatGBT?

לChatGPT, התבלבלתי עם הפרוטוקול(GTP) שיושב לי בראש גם בסופש )

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
לפני 33 דקות, Giant_TA כתב:

נו באמת. אני אומר לך שזו פעם ראשונה שאני רואה ניסוח כזה, ואני תמיד רואה את הפרסומים שלהם. 

כנראה השתמשו בGTP…

לפי המשפט הראשון זה תרגום מאנגלית.

"תסתכל עליו בזהירות" זו לא עברית מצויינת. תרגום של look at him carefully

שאמור להיות "תסתכלו עליו היטב".

גם מנוסח בלשון יחיד, כשאני מעריך שאמור להיות בלשון רבים, אם הם מפיצים את זה ברשתות.

פורסם
לפני 12 שעות, farkash7 כתב:

שהוא מאכיל אותנו והתקשורת מאכילה אותנו.

אתה טועה. האמריקאים יכולים בהחלט ללחוץ עלינו מאוד קשה ולתת לנו הצעה שאי אפשר לסרב לה.
לדוגמא, יאיר גולן היה סגן הרמטכ"ל כאשר"נתניהו יצר טריז עם המפלגה הדמוקרטית. זה שביידן מפגין כלפינו היום כזו נדיבות ואצילות נפש, לא מפחית מאום מהכישלון הנורא של נתניהו. כשהייתי סגן הרמטכ"ל ראיתי היטב איך האמריקאים מכניסים לנו בכל הכוח בגלל החוצפה הבלתי נתפסת של נתניהו עם הנאום שלו בקונגרס. הם הכניסו לנו באבי־אבינו"

איך זה בא לידי ביטוי?

"התעשיות הביטחוניות הבינוניות והקטנות נשענות במידה רבה על הזמנות של משרד הביטחון, שממומנות בחלקן הגדול באמצעות המרה של כ–800 מיליון דולר בשנה מכספי הסיוע האמריקאי. בזמנו האמריקאים פשוט הפסיקו את כספי ההמרה. נתניהו הביא עלינו פגיעה אנושה בתעשיות הביטחוניות, וגרע מהמשק הישראלי הון עתק. כמובן שהוא לא שילם על כך שום מחיר ציבורי".
https://www.haaretz.co.il/magazine/2023-12-07/ty-article-magazine/.highlight/0000018c-3ee9-d8ec-a79c-fffba8260000

לפני 11 שעות, mikyl כתב:

כבר נלחמנו ישירות בעבר מול אותה המעצמה ב1970, מבצע קווקז.

גם ח"א שלנו היה קצת יותר מגוון מהיום ולא קיבלנו תחמושת אמריקאית מהיום הראשון של המלחמה.

אתה טועה. אם כוונתך שהיפלנו 5 מיגים רוסים ב 1970, זה עדיין לא מלחמה נגד מעצמת העל רוסיה.
אתה גם טועה בענין אספקת התחמושת האמריקאית, כי בתחילת מלחמת יום כיפור , ארה"ב בכוונה עזרה לנו בצמצום - אם מענין אפרט - ורק לאחר שרוסיה התחילה לספק כמויות גדולות לערבים, ארה"ב החלה לספק לנו תחמושת שהיתה מאוד נחוצה.
גם עתה, כבר היו 200 מטוסי מטען  אמריקאים שהביאו לנו אספקה מאוד נחוצה.

לפני 10 שעות, farkash7 כתב:

הכל טוב וכל הכבוד לביידן. לפעמים אפשר להגיד גם לחבר טוב לא. להעביר אורז ומים זה דבר אחד, להעביר דלק זה דבר אחר.

ללא דלק העזתים לא יכולים להתפיל מיים, וכידוע מיים מזהמים מפיצים מגיפות. ללא דלק אי אפשר לאפות לחם ולהפיץ אותו. ללא דלק בתי חולים לא יכולים להפעיל את הפגיות. אם לא נספק להם דלק , יאשימו אותנו בצדק. חבל שהממשלה המטומטמת שלנו לא הצהירה מראש שנספק צרכים חיונים רק אם הצלב האדום יורשה לבקר את החטופים. החמאס היה שולל וזה היה עוזר לנו. עכשיו כבר מאוחר מדי, כאמור.

לפני 7 שעות, mikyl כתב:

לא תיארתי את זה כאילו משהו חיובי אלא רק להדגיש שהינו פחות תלויים בארה"ב. כנ"ל בקשר לתחמושת.

לא נכון. גם במלחמת יום כיפור היינו מאוד תלויים בארה"ב לגבי תחמושת. אם מענין , אפרט.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אלו רק שתי ידיעות מהשעות האחרונות.

מי שחושב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו לצפצף על ביידן והאמריקאים, חי באילוז'.

IMG_8539.jpeg

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, yehuda-k כתב:

אתה טועה. אם כוונתך שהיפלנו 5 מיגים רוסים ב 1970, זה עדיין לא מלחמה נגד מעצמת העל רוסיה.

לא רק. גם 32000 חיילים סובייטים, 3 חטיבות נ"מ פלוס מרכז ללוחמה רדיו אלקטרונית ו-70 מיג 21.

• תוכן חדש...