Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 דקות, עדי-אל כתב:

הם אמרו שהוא גרוע. אתה לא הסכמת לשמוע בגלל שאם הם אומרים עכשיו יום אוטומט אתה תגיד עכשיו לילה. 

לא הבנתי איך זה הגיוני. גם עכשיו בימין הממש קיצוני אומרים שביבי הוא שמאלן. 

אני חושב שאתה קצת מפספס וקצת מזלזל. אין כאן "אוטומט". אני מתעב את הימין המשיחי מהרבה סיבות. העיקרית זה שאין לי ספק בזה שאם היו יכולים, היו מקימים כאן מדינת הלכה על מלא, כזו שבה אותי ואת רוב המגיבים החילוניים כאן היו שולחים למחנות חינוך מחדש.

אבל גם בלי זה, זו אידיאולוגיה שמייצרת נזק ממשי למדינת ישראל. וכן, אני יודע ומבין שהם הצליחו לשווק בהצלחה את המיתוס כאילו הדבר היחידי שבאמת חשוב להם - מאחזים - זה הערובה לבטחונה של מדינת ישראל. אבל זה בעיקר מעצבן. כי אין למיתוס הזה אחיזה במציאות. וגם בהקשר של הטבח עכשיו צריך להזכיר את זה. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 22 דקות, עדי-אל כתב:

דרום לבנון סטייל?

בעזה לא ישאר מי שיתנגד לנוכחות הצבאית שלך, בניגוד לדרום לבנון. אותו דבר צריך לעשות ביו"ש. כבר התחילו, רק צריך לתת להם לסיים.

ואתה חושב אם היו התנחלויות בדרום לבנון היו פחות הרוגים שם?! בוא נהיה רציניים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

ואתה מתעלם מהסיבה שפרצה מלחמת ששת הימים, ומבצע קדש, ומלחמת העצמאות.

באף אחת מהמלחמות לא אנחנו יזמנו, לא אנחנו עשינו פרובוקציות ולא אנחנו רצינו בזה.

אתה מתעלם מזה שלפני קום המדינה היו פרעות, בלי קשר ל"כיבוש". 

תבין את הבסיס לשנאה שלהם ותבין את הכל.

מה הקשר בין מחת לתחת? צא מהדחף לדקלם ססמאות. אני יודע טוב מאד מה הבסיס לשנאה, ומה ההיסטוריה שלה. ספציפית מלחמת יום הכיפורים היא תולדה ישירה של מלחמת ששת הימים וכיבושיה (ובאופן מטומטם לחלוטין הממשלה שלנו הצליחה לתרגם הישג צבאי מזהיר להפסד שטח מטורף ונזק רציני לטווח הארוך, לצד כמובן הרווחים שבאי מלחמה עם מצרים במשך חמישה עשורים). מה שאמרתי לא נאמר כאיזושהי מנטרה נגד כיבוש (שאין לי. כיבוש הוא חלק בלתי נפרד ממלחמות), אלא כציון עובדה היסטורית, שאין עליה חולק.

באופן כללי, לא יצאנו, עד ה-7/10, למלחמת אין ברירה למן מלחמת יום הכיפורים. תחשוב על זה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

יאיר גולן טעה אחושר***ה.

במקרה הזה הוא היה נביא. בן גביר/סמוטריץ' עם אחוזי התמיכה שלהם הוכחה מהלכת על שתיים.

אני מסכים שביבי טעה עם חמאס, מפה עד להגיד שהוא מסוכן למדינה זה טמטום.

טמטום זה לא לראות איך הנוכל הזה בצורה שיטתית במשך שנים (לא רק בשנה האחרונה) שיסה חצי מהעם בחצי השני אך ורק כדי לשמור על הכיסא ולברוח מהעונש. לא ליראות איך הוא הקים ממשלת אפסים מנופחת שבזמן המלחמה במקום לטפל בבעיות מתעסקת באינטרסים הסקטוריאליים הצרים. בלי לדבר על חיזבאללה/חמאס.

המפלצת שקוראים לה ביבי נוצרה גם על ידי הצד השני, עם התעסקות מטומטמת בשמפניה וסיגרים, כאילו שאר ראשי הממשלה שלנו שתו טמפו.

דבר ראשון זה לא הצדקה. הכי קל להגיד כולם גנבים. והעיקר זה לא שמפניה וסיגרים במחיר של לנד קרוזר. על העיקר שעל גבול בגידה או אולי מעבר לזה לא מדברים. כי ביטחון המדינה. כי מרקל תפרק את העסק.

דבר שני היו כאלה ששלמו. 

שחרר בחייאת ראבק.

כאשר ביבי יתפוס את המקומו של אולמרט שהוא הרוויח בכבוד.

לפני 4 שעות, עדי-אל כתב:

אם לא היו התנחלויות מה שהיה קורה בישובי העוטף היה קורה פי אלף בכפר סבא, ראש העין, בית שאן ומודיעין

לא היה קורה כלום אם  צבא  במקום לשמור על סוכות בחווארה ומערת המכפלה היה שומר על הגבול.

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

ההתיישבות ברמת הגולן ובסיני מנעה מהמלחמה להתנהל בטבריה ובאילת. 

ב-73 ההתיישבות רק הפריע לצבא שהיה חייב לפנות את האזרחים במקום להתרכז במאמץ המלחמתי.

לפני שעה, yb כתב:

אתה חייב עומק יבשתי  /פתרונות לשיטת הפעולה של התוקף שתמיד תיהיה יותר עוצמתית ומפתיע מחר או בעוד 29 שנה.

עומק יבשתי זה שטח ולא ישובים, כמו שהיה בסיני. ישובים הם מעמסה לצה"ל.

לפני שעה, yb כתב:

אני לא מדבר על להחזיר את נווה דקלים כן או לא, אלא שפרקטית מבחינה הגנתית הם בכל זאת היו בעבר בפועל קו ראשון בולם ו"מושך אש" וכשפורקו החיסרון הפיזי שלנו הורע עוד יותר .

זאת אגדה אורבנית, הם אף פעם לא היו "קו ראשון בולם". אתה פשוט לא מכיר את המפה.

מפת תוכנית ההתנתקות שבוצעה באוגוסט-ספטמבר 2005

• אהבתי 1
פורסם
לפני 35 דקות, mcaspi כתב:

הדיון הוא על לבנון ולא על עזה. תחזור אחורה.

הדיון היה על איוש. על האם צריך להשאיר התנחלויות או לא.

לפני 8 דקות, Coro כתב:

נחשו באיזו מדינה זה צולם

image.thumb.png.886ecb357bcd994bbe031f58577491c5.png

רוצה משהו מעניין?

אתמול היה veterans day בארצות הברית, המפגינים תומכי הנאצים טיפסו על דגל מול שוטרים והורידו את דגל ארצות הברית. בניו יורק.

מה שטוב זה שמטומטמים נשארים מטומטמים, וכבר מתחילים להרים נגדם כל מיני מחאות ודרישות לגירוש ברחבי אירופה וארצות הברית.

פורסם
לפני 50 דקות, mcaspi כתב:

אתה לא התוקף אלא המגן כי לא התחלת עם לבנון, התחלת עם עזה.

לא צריך התנחלויות כדי לטפל בטרור, צריך רק החלטה, ואחרי המלחמה הזו למדו לקח. מספיק לעשות ממתנחלים מגיני הארץ, זה ישראבלוף. אזרחים לא תפקידם להגן על המדינה, אלא זה תפקיד הצבא.

זאת כל הבעיה, מאוד קל להחליט שלא לטפל בטרור, במיוחד על ידי פוליטיקאים עסקנים שרוצים שקט בכל מחיר. ההתנחלויות מאלצות לבצע את ההחלטה. אני חושב שהבהרתי את הנקודה הזאת לפחות 5 פעמים כבר, נמאס לי לחזור על עצמי. "צריך רק החלטה" לא תופס, כי לא תהיה החלטה.

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

הדיון עם נהג לילה היה על לבנון:

לפני שעה, Night Driver כתב:

בדיוק כמו עם חיזבאללה. פגעתים בעובדי חברת חשמל אז 3 תחנות כוח בלבנון יעלו בסערה השמימה.
אל תחכה אלא תיזום.

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אבל אם תיזום יגידו שאתה התוקף

ישראל לא יזמה באף זירה אלא הותקפה, ולכן היא לא יכולה להכנות תוקפת.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
לפני 17 דקות, mikyl כתב:

עומק יבשתי זה שטח ולא ישובים, כמו שהיה בסיני. ישובים הם מעמסה לצה"ל.

זאת אגדה אורבנית, הם אף פעם לא היו "קו ראשון בולם". אתה פשוט לא מכיר את המפה.

מפת תוכנית ההתנתקות שבוצעה באוגוסט-ספטמבר 2005

סיני זה עולם אחר,  כל מקרה והסיפור שלו אל תעשה גזרה שווה,   אם לוקחים לך שטח במה שהיה סיני זה גרוע אבל לא מאיימים לך במיידי על הישובים המרכזיים של הארץ, הפרופורציה קצת משתנה עם סדרי הגודל של השטח.

את המפה והמרחב הזה אני מכיר דווקא לא רע בכלל מתקופת הצבא ,  קו ראשון זה גם הקו הראשון שחוטף פיזית אבל גם קו ראשון מתבטא בעוד אופנים, למשל שעצם זה שנצרים היתה תקועה להם באמצע הגרון יש לזה משמעות שמפריעה לפעילות עויינת להץפתח בחופשיות לתשומת הלב מתקדמת בה במקום הבאים בתור.   חשוב אני לא אומר שלא היה צריך לצאת משם אלא שכשאתה מחליש משהו אתה צריך לתת פיצוי חיזוק להחלשה בצורה אחרת כלשהיא .

פורסם
לפני 31 דקות, mikyl כתב:

לא היה קורה כלום אם  צבא  במקום לשמור על סוכות בחווארה ומערת המכפלה היה שומר על הגבול.

לא. הם היו סוגרים שבת בבית

להזכיר לך "חמאס מורתע"?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

רוצה משהו מעניין?

אתמול היה veterans day בארצות הברית, המפגינים תומכי הנאצים טיפסו על דגל מול שוטרים והורידו את דגל ארצות הברית. בניו יורק.

מה שטוב זה שמטומטמים נשארים מטומטמים, וכבר מתחילים להרים נגדם כל מיני מחאות ודרישות לגירוש ברחבי אירופה וארצות הברית.

שריפת דגל ארהב בשטח ארהב (ואולי בכל העולם) זה עבירה פדראלית.

אני קורא משהו לא ברור לגבי האכיפה של זה.

יתכן שהסרת דגל מציון אמריקאי ועוד ביום כזה, היא גם עבירה דומה.

פורסם
לפני 24 דקות, KipodYam כתב:

שריפת דגל ארהב בשטח ארהב (ואולי בכל העולם) זה עבירה פדראלית

כשכותבים שטויות בביטחון, כאילו אתה מינימום מומחה למשפט אמריקאי.

לא עבירה ולא פדראלית...

ברוב המדינות המערביות, חופש הדיבור כולל את החופש לפגוע בדגל המדינה.

תבדוק פה את הרשימה ותחשוב באיזו קבוצה אתה נמצא היום ואילו מדינות נמצאות איתך באותה קבוצה.

https://en.wikipedia.org/wiki/Flag_desecration

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, mikyl כתב:

טמטום זה לא לראות איך הנוכל הזה בצורה שיטתית במשך שנים (לא רק בשנה האחרונה) שיסה חצי מהעם בחצי השני אך ורק כדי לשמור על הכיסא ולברוח מהעונש. לא ליראות איך הוא הקים ממשלת אפסים מנופחת שבזמן המלחמה במקום לטפל בבעיות מתעסקת באינטרסים הסקטוריאליים הצרים. בלי לדבר על חיזבאללה/חמאס. 

זה עוד כלום, ככל שיעבור הזמן נראה רבים מבין אותם מצטייני מסלול הנדסת תודעה באוניברסיטה של החיים מסבירים לנו את הרציונל מאחורי הבחירה החוזרת שלהם בביבי / סמוט / בנג. בסופו של יום אני סבור כי החרדות מפי "סמולנים חלשים" כמו לפיד בנט גולן גנץ ובוגי יעשו את הטריק לרובם - כפי שכבר קרה מספר רב של פעמים בעבר. 

כאמור בניגוד לדעתו של יבגניפ אני סבור שביבי מאוד טוב במה שהוא עושה. קצת כמו מופע קסמים, אתה יודע שזה יסתיים במניפולציה אבל לא ברור איך היא תבוצע. 

נחיה ונראה. 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...