Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני כשעה, yb כתב:

את המפה והמרחב הזה אני מכיר דווקא לא רע בכלל מתקופת הצבא ,  קו ראשון זה גם הקו הראשון שחוטף פיזית אבל גם קו ראשון מתבטא בעוד אופנים, למשל שעצם זה שנצרים היתה תקועה להם באמצע הגרון יש לזה משמעות שמפריעה לפעילות עויינת להץפתח בחופשיות לתשומת הלב מתקדמת בה במקום הבאים בתור.   חשוב אני לא אומר שלא היה צריך לצאת משם אלא שכשאתה מחליש משהו אתה צריך לתת פיצוי חיזוק להחלשה בצורה אחרת כלשהיא .

עוד פעם, אנחנו כבר לא במאה 18 כאשר קוזקים שמרו על גבולות של האימפריה הרוסית. מי שאמור לשמור על הגבולות זה צבא ולא אזרחים. ראינו גם ב-73 וגם ב-7/10. הישובים (לא משנה אם של סמוטריץ' או השומר הצעיר) רק מקשים על הצבא לבצע את תפקידו. 

לפני 57 דקות, עדי-אל כתב:

לא. הם היו סוגרים שבת בבית

להזכיר לך "חמאס מורתע"?

שבתות סוגרים בבסיס פתוח. בקו אמור להיות סד"כ קבוע לא משנה אם זה יום שלישי/שבת/פסח או ראש השנה. ואם זה לא ככה אז חייבים להזכיר (אבל אני יותר מבטוח שצה"ל להבדיל ממערכת הפוליטית כבר למד את הלקח) ולא לתקוע ישובים בכל מיני חורים בתוך אוכלוסייה עוינת . צה"ל לא בנוי להילחם בתוך ישובים שלנו עם תושבים בפנים. לכן כמות אבדות הזויה ב-7/10.

לפני 6 דקות, yb כתב:

כנראה שאין גבול לטפשות ולרוע-   אם זה נעשה בגלל צניעות אז לאנשים האלה אין אלוהים והאלוהים שקיים מתבייש בהם מאוד

https://news.walla.co.il/item/3622041

למסכן אין טלוויזיה, הוא לא יודע מה קורה.

פורסם
לפני שעתיים, oryo כתב:

שר האוצר סמוטריץ' וקומיסר האמת מגל

לצפות ולהאמין לגמרי 

אני חושב ששליין לא מצחיק.

ואני לא צופה בערוץ 14 (או 12 או 13) אבל אם כבר קישרת אז צפיתי.

אז שליין לא מצחיק, אבל לצערי הרב הוא צודק.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

פרשנות.

https://www.ynet.co.il/news/article/r1hkq8aqt#autoplay?utm_source=https://www.ynet.co.il&utm_medium=social&utm_campaign=general_share

לא חייבים מלחמה גדולה כדי להרחיק את חיזבאללה מהגבול

ישראל מעדיפה לא לנהל מלחמה בשתי חזיתות במקביל, אלא במדורג. אבל אם וכאשר תידרש פעולה מאסיבית, בדרום לבנון או אף בביירות, זה יקרה בתזמון שהיא תבחר. בינתיים התקיפות מכרסמות ביכולות הצבאיות של חיזבאללה ומהוות הכנה ליום שאחרי. וגם: כך יחזרו תושבי הצפון בתום המלחמה | פרשנות.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 32 דקות, yb כתב:

לאנשים האלה אין אלוהים

החרדים גינו אותו ואת מעשיו וכינו אותו תמהוני.

מסתבר שיש עוד כאלה שחיים בדיליי של חודשים/שנים

ולא רק מהצד החרדי, ולא רק ברחוב...

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

צריך לחתוך לו את הידיים ואת הרגליים.

ואז לגלגל בזפת ונוצות ברחוב רבי עקיבא?

אני הייתי מסתפק בלתת לו בעיטה הגונה בתחת...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

די נו,

הנאצים חיסלו חולי נפש, גם אנחנו צריכים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

שיעמוד לדין

איך הוא יעמוד אם כבר חתכת לו את הרגליים?

בוא נחזור לבעיטה בתחת. אני מוכן להוסיף גם סטירה. סגור?!

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

אחרי שסיכמנו את זה, בוא נגיד שאנחנו יוצאים מאיוש. לאור מקרי עבר אפשר להניח שאלפי מחבלים יכולים להסתער על כביש 6 ומשם לכל הארץ. 

הבנו גם שאפשר לעצור רק עם חיילי צהל בשטח, אז אתה משאיר כוח צבאי במדינה אחרת?

לא זוכר אם עניתי לך. 

אומר כך: אני רוצה להאמין שבטווח המאוד רחוק עדיין יש סיכוי להסדר, וחושב שיש סיכוי שעוד סיבוב או שניים כאלו, ופשוט יכפו אותו עלינו וזה לא יהיה טוב כל כך.

אבל אם שמים את זה בצד, וקם מחר מנהיג ישראלי אמיץ שאומר "אני עוצר את מפעל המאחזים ביו"ש, לא נותן להם צבא, לא בונה להם תשתיות, לא כלום. אבל משאיר נוכחות צבאית כי אני לא סומך על הפלסטינאים"? סבבה, קניתי. איפה מצביעים?

...

אז ביבי הוא רוזוולט עכשיו? חשבתי שהוא צ'רצ'יל.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

חבל לכולם על הזמן. הוא לא יקח אחריות וילחם בכל מי שינסה לשחרר את הריתוך של הישבן שלו מהכיסא.

הוא עדיין בטוח שאין לו שום חלק ואשמה בעניין. הוא בונה על זה שנשמיד את חמאס ואחרי זה יתן בעיטה לגנץ וגלנט וימתג את עצמו כמר סופר בטחון שמוטט את החמאס. 

תהיו בטוחים שהעדר שלו יצביע לו.

image.thumb.png.2573092bd8ae70e6d1efef61d3b2fb52.png

• אהבתי 6
פורסם
לפני 4 דקות, asix כתב:

חבל לכולם על הזמן. הוא לא יקח אחריות וילחם בכל מי שינסה לשחרר את הריתוך של הישבן שלו מהכיסא.

הוא עדיין בטוח שאין לו שום חלק ואשמה בעניין. הוא בונה על זה שנשמיד את חמאס ואחרי זה יתן בעיטה לגנץ וגלנט וימתג את עצמו כמר סופר בטחון שמוטט את החמאס. 

תהיו בטוחים שהעדר שלו יצביע לו.

image.thumb.png.2573092bd8ae70e6d1efef61d3b2fb52.png

העיסוק האינטפנטילי הזה באיך והאם הוא ״קיבל אחריות״ בכל ריאיון מחדש - מגוחך.

הבנו.

אפשר להתקדם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...