Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

אנחנו חלוקים לגבי הקטע של הפאשיזם, אומנם יש לו יציאות בכיוון לפעמים או יותר נכון אי יציאות, לדוגמא הסרטון עם האהבלים שהלכו להוריד דגל זה משהו שהוא היה חייב לגנות ולדרוש מעצר שלהם, אבל התחושה שלי היא שאתם מגזימים לגבי הקריאות סטייל מוסוליני. הוא לא עוצר סתם ערבי שעובד בשופרסל למרות הדאגה שלך לשלום תומכי הטרור

אם היה לו את האפשרות הוא בהחלט היה מוסוליני על מלא, אבל האבא הגדול ביבי שלח אותו לחדר להיות לבד ולא מרשה, אחרת זה היה קורה אם רק היה יכול 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 50 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל התחושה שלי היא שאתם מגזימים לגבי הקריאות סטייל מוסוליני. הוא לא עוצר סתם ערבי שעובד בשופרסל למרות הדאגה שלך לשלום תומכי הטרור.

סתם ערבי לא עוצרים. ברור. רק מסיתים כל הכנופיות שלו נגד ערבים.

הנה סתם עוד מקרה. לא מהאתר של בצלם. וזו לא ערביה, אלא ענת שרף, שהבת שלה נרצחה במסיבה.

הדליקה נרות במחאה, מול הבית של דני דנון. הגיעו בריונים אלימים, תקפו אותה ואת שאר המפגינים באלימות.

המשטרה לא עצרה בריונים אבל עיכבה אותה לחקירה במשטרה.

בדיוק כמו שמצופה מכל משטרה שמופקד עליה פאשיסט.

https://twitter.com/Bar_ShemUr/status/1723454260505960512

• אהבתי 1
  • מבאס 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

אמנם קם מנהיג (ברק) שהסכים לתת להם הכל אבל הם סירבו. מה גורם לעצמך לחשוב שעכשיו הם יסכימו?

ועידת חרטום אתה זוכר? שלושת הלאווים? היום יש לנו שלום עם מצרים, ירדן, איחוד האמירויות ובחריין. Never say never

לפני 41 דקות, יובל .מ. כתב:

אנחנו חלוקים לגבי הקטע של הפאשיזם, אומנם יש לו יציאות בכיוון לפעמים או יותר נכון אי יציאות, לדוגמא הסרטון עם האהבלים שהלכו להוריד דגל זה משהו שהוא היה חייב לגנות ולדרוש מעצר שלהם, אבל התחושה שלי היא שאתם מגזימים לגבי הקריאות סטייל מוסוליני. הוא לא עוצר סתם ערבי שעובד בשופרסל למרות הדאגה שלך לשלום תומכי הטרור.

גם מוסוליני לפני ברית בין גרמניה לאיטליה לא עצר את היהודים. מצד שני אני זוכר איך בין גביר צרח לעדשת המצלמה: "כאשר נסיים עם הערבים נטפל בכם".

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בוא נגיד שהגישה שלו לא תורמת לשיפור היחסים בין ערבים ליהודים בישראל, ובטח לא תורמת לשיפור התדמית שלנו בעולם ביחס לפלסטינים. תוסיף על זה את העובדה שהוא לא הועיל לציבור בשום דבר מאז שנכנס לתפקיד, סה"כ מדובר באדם מיותר שיושב בממשלה.

עדיף שיחזור להיות עורך דין טרול.

• אהבתי 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני כשעה, Giant_TA כתב:

במידה וזה נכון שיש להם סביבות 30 אלף טילים עם ראש קרב של 600 קילו(זלזל,פתאח, סקאדים) שכול אחד כזה בעצם מוריד חצי רחוב.

כבר ירו על ישראל סקאדים ב-91', לא מעט נזק אבל לא יודע אם "חצי רחוב". בנוסף, לא יורים את הכל במכה. זה גם לא פשוט להסתיר 30 אלף קנים.

לפני כשעה, Giant_TA כתב:

מה בדיוק האפשרויות שלנו? 

מאז התעצמות חיזבאללה, זה ברור שעימות בצפון יהיה אינטנסיבי מאוד. מבחינת המיירטים הם יופנו לטובת מתקני ובסיסי צבא, תשתיות קריטיות (מים, חשמל, אסדות גז) ורק בסוף העורף. 

אם ב-2006 ישראל שיטחה את הדאחייה, כנראה שמלחמה ב-2023 תהפוך את לבנון, או לכל הפחות את דרום לבנון לאזור שיהיה מאוד קשה לחיות בו. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 17 דקות, mikyl כתב:

ועידת חרטום אתה זוכר? שלושת הלאווים? היום יש לנו שלום עם מצרים, ירדן, איחוד האמירויות ובחריין. 

מצרים וירדן אנחנו בהסכם אי לוחמה שיתבטל מתי שהם חושבים שהם מספיק חזקים להתמודד איתנו

תראה מה מרדכי קידר אומר על ההסכם שלום על מדינות מוסלמיות ומה זה אומר מבחינתם. ולפני שישלפו את המילה גזען כמו שאוהבים לשלוף מתי שהעובדות מתנגשות עם הדמיונות האיש בא מהשמאל, דובר ערבית שוטפת יותר ממה שאנשים מדברים עברית ויודע יותר מכל אחד כאן על האיסלאם והעולם המוסלמי

מצרים בגין בהסכם נתן זכות הגדרה לפלסטינים ומאז אנחנו אנחנו אוכלים איתם חרה. זה הסוס טרויאני שקיבלנו בהם בתמורה להסכם 

לפני כשעה, SlowRide כתב:

מדינת טרור כבר יש לנו פה. אחת מפותחת והשניה לא ממש. 

כל עוד הם פה, זה ימשיך להיות ככה. לא משנה מה תעשה. לגרש אותם אי אפשר, זאת לא אופציה ריאלית.

הדבר היחיד שאפשר זה לתת להם לחיות את החיים המעפנים שלהם ולדכא בכח כל ניצני טרור. עדיף לעשות את זה כשאין לנו אזרחים שחיים שם בניהם כי חבל על החיים שלהם.

הבעיה שלנו, שמשום מה לא עושים כלום בלי שאנשים נרצחים ונחטפים.

לא מבין אז אתה רוצה שתי מדינות טרור מפותחות?

אם נלך על השיטה של יבגני ונשאיר שם רק חיילים מה יהיה ההבדל בין הסיטואציה הזאת לדרום לבנון?

זה בדיוק מה שהיה בדרום לבנון למה שכאן יהיה משהו שונה?

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

דרום לבנון זה לא אותו מצב כמו בעזה ולא כמו ביו"ש. בלבנון הדפנו את חיזבלה, לא חיסלנו אותו.

בעזה אתה כרגע באמצע פירמוט והחזרה להגדרות יצרן, ביו"ש יש לך טרור בעצימות נמוכה וצריך להגיע שם למצב דומה לעזה.

שואל שוב, איך זה שחיים שם אזרחים ישראלים עוזר במשהו למיגור הטרור?

• רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 12 דקות, עדי-אל כתב:

מצרים וירדן אנחנו בהסכם אי לוחמה שיתבטל מתי שהם חושבים שהם מספיק חזקים להתמודד איתנו

התבלבלת, אנחנו בהסכם אי לחימה עם סוריה ולבנון. עם מצרים וירדן יש לנו שיתוף פעולה. למשל כאשר ח"א הפציץ את דאעש בסיני ונתן למצרים אישור להכניס לשם כוחות צבא וח"א נוספים.   

פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

לא עניין של אמונה. לחשוף את מדינת ישראל לטילים ואולי הצבא יתגבר על הכל זה לא חכם. להכניס את עצמך לבור רק כי אתה מאמין שאפשר לצאת משם?

אתה רוצה להאמין שיגיע איזה משיח מוסלמי ויגיד שמוחמד התגלה אליו ואפשר לאפשר למדינת ישראל להתקיים? 

אמנם קם מנהיג (ברק) שהסכים לתת להם הכל אבל הם סירבו. מה גורם לעצמך לחשוב שעכשיו הם יסכימו?

זוכר את שלושת הנערים החטופים? תוך ימים בודדים הצליחו למצוא את הגופות שלהם לפחות. את גלעד שליט חמש שנים לא הצליחו למצוא אותו. בלי עסקה ששוחררו בה 1000 מחבלים עוד 50 שנה לא היינו מוצאים אותו. עכשיו יש לך 240 חטופים, אני לא רוצה לחשוב מה יהיה איתם בעתיד.

עכשיו אתה רוצה להקים מדינת טרור על הראש שלנו. זה סיבה אמיתית למצוא אזרחות זרה, לא הדמיונות שלך.

אני לא מצליח להבין עם מה אתה מתווכח.

השאלה היתה האם הייתי מקבל מצב שבו הצבא נשאר בשטח ואין מתנחלים. אתה מתווכח איתי על תסריט שבו אין כלום. אמרתי שיש עכשיו מנהיג בצד השני שאפשר לעשות איתו הסדר קבע? כתבתי בעברית סבירה שאני חושב שיש פערים שכרגע אי אפשר לגשר עליהם, והעיקרי, לדעתי לפחות, זה עניין הפליטים.

לפני 20 דקות, עדי-אל כתב:

אם נלך על השיטה של יבגני ונשאיר שם רק חיילים מה יהיה ההבדל בין הסיטואציה הזאת לדרום לבנון?

יש לכם נטייה לשכוח את זה ביו״ש הרשות בגדול משתפת פעולה עם כוחות הבטחון הישראלים. 

גם למה נראה לך שמה שמשפיע על היכולת של צהל לפעול בג׳נין או בשכם, זה חווה שבה איזה צביקי סטרוק מקריב עיזות לאלוהים או מרביץ לילדים פלסטינאים?

אין לזה אחיזה במציאות. הסברתי כבר כמה פעמים למה, לא על סמך תחושות.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

היום, כאשר מפנים את האזרחים מהדרום ומהצפון זה לא אך ורק לביטחונם. זה גם כדי שלצה"ל יהיה חופש פעולה בלי לדאוג לאזרחים. 

פורסם
לפני 47 דקות, עדי-אל כתב:

מרדכי קידר

לפני 48 דקות, עדי-אל כתב:

מתי שהעובדות מתנגשות עם הדמיונות האיש בא מהשמאל

הוא מבין גדול בעובדות ודמיונות. מאיזה שמאל בדיוק הוא בא?

image.thumb.png.2bc82d87cdef7fee697d2d0a3996b1da.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

כבר ירו על ישראל סקאדים ב-91', לא מעט נזק אבל לא יודע אם "חצי רחוב". בנוסף, לא יורים את הכל במכה. זה גם לא פשוט להסתיר 30 אלף קנים.

ב-91 בכל המלחמה ירו על ישראל כ-40 טילים. האבדות בנפש היו מועטות מאוד אבל התמוטטו כמה בניינים באזור המרכז.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

שלום עם מדינה דקטטורית שווה עד ההפיכה הראשונה שמשנה את סדרי העולם במדינה.

אני לא מזלזל בהסכמי השלום עם מצרים וירדן אבל כשהמלך או סיסי ילכו אני לא בטוח כמה הסכמי השלום ימשיכו עם הדיקטטורים החדשים.

• אהבתי 2

טסלה 3 2022

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצד אחד נכון, מצד שני דיקטטורים עושים הכל כדי להישאר בשלטון. לדיקטטורים אין גבולות בנושא הזה, את רוב המשאבים של המדינה הם מפנים לזה אז סה"כ ההיתכנות נמוכה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 57 דקות, motior כתב:

ב-91 בכל המלחמה ירו על ישראל כ-40 טילים. האבדות בנפש היו מועטות מאוד אבל התמוטטו כמה בניינים באזור המרכז.

בנוסף, הסקאדים ב91 היו עם ראשי בטון ולא ראשי נפץ. ועדיין בתים התמוטטו.

עריכה: לא יודע מאיפה הבאתי את השטות הזו, אבל זכור לי ששמעתי בזמן אמת. אליבא דוויקיפדיה- מדובר בראשי נפץ קונבנציונלים. חוזר בי.

עריכה אחרונה על ידי flytomars
  • תוכן חדש...