Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

@falou אשמח להבין מדוע אתה חושב שהעיסוק בלקיחת אחריות מצד ביבי הוא אינפנטילי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לפני 6 שעות, falou כתב:

איפה הדיווח ועל מה הוא מסתמך?

כי כל מה שאני זוכר זה שהיא אמרה שיש אנשים שאומרים ש...

כל פעם שבת הזוג שלי אומרת ״אומרים ש...״, אני מפסיק את השיחה באותו הרגע ושואל ״מי אומרים?״.

אחרת, כל מה שבא אחרי זה, לא מעניין.

ביבי מדליף ככה דברים שהוא רוצה שיגיעו לתקשורת, אבל לא נעים לו להגיד בעצמו, כבר שנים. לפעמים זה דרך הבן. לפעמים דרך כל מיני יועצים. 

לפני 6 שעות, falou כתב:

זה בדיוק סוג שיגולי הדעת שאין להם מקום עכשיו.

הנחת המוצא שלך שאחרי המלחמה זה לא ישכח. הנחת המוצא שלי היא שאחרי המלחמה נחזור ל6.10. ביבי יהיה מלך. המהפכה המשפטית תחזור לכותרות (כי לוין כבר עכשיו מנסה להחזיר אותה עד כמה שהוא יכול) וכו׳. 

זה לא הזמן לריב עכשיו, זה לא הזמן לקוות שביבי וחבריו מהימין הקיצוני יפרשו. אבל זה גם לא הזמן להתמכר לקיטש המתקתק שהם מנסים למכור לנו, שמטרתו היחידה היא לגרום לנו לשכוח גם אחרי המלחמה את החיים עצמם פה.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שמשהו פה יחזור למה שהיה ב6.10. בטח לא התדמית של ביבי. עזוב את הוויכוחים על אחראי או לא, עד ה7.10 הבן אדם נכשל בכל תחום ואנשים אכלו את זה בטענה שזה המחיר שצריך לשלם על ביטחון כשחיים במדינה מוקפת אויבים. כל השטיק שלו היה שהוא חזק בביטחון נגד האויב הערבי. לא יושב עם ערבים, הערבים נוהרים לקלפיות, פרוטקטור אוף איזראל וכו'. ככה הוא היה "הרע במיעוטו" עבור ציבור די גדול.

מסתבר שמר ביטחון לא מסוגל לספק ביטחון, יחד עם שאר הדברים שהוא הבטיח וכשל בלספק. לא רואה איך הוא מוציא את עצמו מזה לא משנה איזה ניצחון ענק צה''ל יביא בעזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בינתיים הנאמנים שלו שולפים פרוטוקלים סודיים של ישיבות ממשלה, בניגוד לחוק, כדי להתכונן ליום שאחרי.

על אנשי צבא נאסר להקליט את הפגישות איתו.

הרמטכל מתלונן שאחרי כל פגישה מדליפים ידיעות נגד הצבא.

זו התנהלות של ראש ממשלה שאמור להיות ממוקד במלחמה?

וכמובן, יש שר אוצר ששומר על הכספים הקואליציונים כאילו אין מלחמה ושולח אותנו לגירעון אדיר.

שרים מיותרים שיושבים על תקציבים. שרים חשובים שלא מתפקדים.

זו ממשלה לא מתפקדת ובראשה עומד איש לא כשיר ולא ראוי.

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אתה מאד עדין בהגדרות שלך.בזמן שכולם במלחמה הוא ממשיך לדחוף את הרפורמה כי נוח לו עכשיו להגיד שזה לטובת העם ולהעמיד לדין את כל המחבלים ושהשופטים שלו יעשו את העבודה. פסיכופט . מדינה פה הולכת לפח . רק מה שחסר שיתן הוראה להפסיק לתקוף בעזה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני שעתיים, אורח לרגע כתב:

אני אמנם לא משתתף בדיון הזה אך כן קורא בו.

ברוח הדברים, רציתי לשתף בסיפור קצר מתוך ספר שהקראתי בערב לילדה שלי.

פשוט מושלם.

20231114_144655.jpg

אתה שזה תקף גם, ואולי אף יותר (->בור גמור) ללפיד.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

ביבי מדליף ככה דברים שהוא רוצה שיגיעו לתקשורת, אבל לא נעים לו להגיד בעצמו, כבר שנים. לפעמים זה דרך הבן. לפעמים דרך כל מיני יועצים. 

הנחת המוצא שלך שאחרי המלחמה זה לא ישכח. הנחת המוצא שלי היא שאחרי המלחמה נחזור ל6.10. ביבי יהיה מלך. המהפכה המשפטית תחזור לכותרות (כי לוין כבר עכשיו מנסה להחזיר אותה עד כמה שהוא יכול) וכו׳. 

זה לא הזמן לריב עכשיו, זה לא הזמן לקוות שביבי וחבריו מהימין הקיצוני יפרשו. אבל זה גם לא הזמן להתמכר לקיטש המתקתק שהם מנסים למכור לנו, שמטרתו היחידה היא לגרום לנו לשכוח גם אחרי המלחמה את החיים עצמם פה.

הדבר היחידי שצריך לשלוף זה את הסרטון שהעלה יבגני זרובינסקי על קמפיין הליכוד, שחזה במדויק את כניסת דעאש על טנדרים לתוך שטח מדינת ישראל, והסתיים באיזה משפט של "רק ביבי יכול" או משהו כזה. הם לא התכוונו רק שזה יקרה בקדנציה שלהם.

הוא מחוק, צאו מהסרט. אין לו שום דרך לסובב את זה. ישארו לו איזה 2-3 מנדטים של ביביסטים מטומטמים במקרה הטוב.

לפני 23 דקות, Coro כתב:

אתה שזה תקף גם, ואולי אף יותר (->בור גמור) ללפיד.

לא הבנתי אם זאת עקיצה ליאיר לפיד או לאורח לרגע, אבל גם מי שהצביע לקואליציה הזאת יכול להודות שהם זבל גמור, זאת לא בושה להודות בטעות.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

תראו את האפסים האלה בבצלם. אפילו כשזו אחת משלהם הם משתמשים ב"נהרגה" ולא "נרצחה".

https://www.facebook.com/btselemheb/posts/pfbid02L6eJBModMDtrskqQQRh8ZNEV53GvjLEQxSUEor7GR575RFMHE4GcJH1bDNgXk5rhl

image.thumb.png.20d086eb298dac0de8df1d6c163f978f.png

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • אהבתי 1
  • מבאס 3

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, יובל .מ. כתב:

ישארו לו איזה 2-3 מנדטים של ביביסטים מטומטמים במקרה הטוב

יש לו כרגע 19 להבנתי, וזו התחתית.
הוא גמור לא בגלל המנדטים. הוא גמור כי אני באמת מאמין שאם הוא יחשוב לאחוז בשלטון המון הסתער על הבית שלו לכל הפחות, או שיעלה טנק על הבית שלו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

משקרים לכם. אם הולכים לבחירות הימין יקבל המון המון מנדטים.

• מצחיק 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם
לפני 29 דקות, Coro כתב:

תראו את האפסים האלה בבצלם. אפילו כשזו אחת משלהם הם משתמשים ב"נהרגה" ולא "נרצחה".

https://www.facebook.com/btselemheb/posts/pfbid02L6eJBModMDtrskqQQRh8ZNEV53GvjLEQxSUEor7GR575RFMHE4GcJH1bDNgXk5rhl

image.thumb.png.20d086eb298dac0de8df1d6c163f978f.png

בצלם זה ארגון אנטי ישראלי

לפני 4 דקות, Coro כתב:

הוא לא

לפני 20 דקות, farkash7 כתב:

יש לו כרגע 19 להבנתי, וזו התחתית.
הוא גמור לא בגלל המנדטים. הוא גמור כי אני באמת מאמין שאם הוא יחשוב לאחוז בשלטון המון הסתער על הבית שלו לכל הפחות, או שיעלה טנק על הבית שלו.

יקבל הרבה פחות מ19, בטח אם הליכוד ישאר בהרכב המסריח שלו היום.

לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

כנראה צעקו עליו בבית, הוא התקפל.

מציע לעשת טרנספר מרצון ואז להקים להם מדינה. הגיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, Coro כתב:

מי זה "הימין"?

עוצמה יהודית עם פיתות לאסירים ושיאים של כל הזמנים בפשיעה?

הציונות הדתית עם שר אוצר שבולם העברת כסף לניצולים?

הליכוד הלא מתפקד שטיפח את הרוצחים המתועבים?

החרדים הם לא באמת ימין, הם ילכו עם מי שיתן להם כסף.

היחיד שאולי יקבל מנדטים זה ליברמן.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 19 דקות, Coro כתב:

אשמח לבדוק את זה בקלפי כבר מחר בבוקר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...