Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

מי זה "הימין"?

עוצמה יהודית עם פיתות לאסירים ושיאים של כל הזמנים בפשיעה?

הציונות הדתית עם שר אוצר שבולם העברת כסף לניצולים?

הליכוד הלא מתפקד שטיפח את הרוצחים המתועבים?

החרדים הם לא באמת ימין, הם ילכו עם מי שיתן להם כסף.

היחיד שאולי יקבל מנדטים זה ליברמן.

מי ששם בבחירות האחרונות ביבי. לא ישים גנץ/לפיד. 

אולי תהיה נדידה קלה בין בן גביר לש"ס. לא הרבה יותר מדי.

בכל מקרה. מי שבונה על גנץ עם 40 מנדטים פשוט משלה את עצמו. 

כנראה תקום מפלגה סטייל "ימינה" והיא תנגוס חזק במפלגות הימין.

• אהבתי 1

.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

רעיונות על מצב הנדלן באשקלון לאחר המלחמה?

ירד או יעלה?

אנשים יברחו מאשקלון או יברחו לאשקלון?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
Just now, eladns כתב:

רעיונות על מצב הנדלן באשקלון לאחר המלחמה?

ירד או יעלה?

אנשים יברחו מאשקלון או יברחו לאשקלון?

תלוי בתוצאות המלחמה.

מחיקה מוחלטת של חמאס ואולי גירוש של כמה מאות אלפים ואשקלון תהיה פריז.

לפני 5 דקות, om2 כתב:

מי ששם בבחירות האחרונות ביבי. לא ישים גנץ/לפיד. 

אולי תהיה נדידה קלה בין בן גביר לש"ס. לא הרבה יותר מדי.

בכל מקרה. מי שבונה על גנץ עם 40 מנדטים פשוט משלה את עצמו. 

כנראה תקום מפלגה סטייל "ימינה" והיא תנגוס חזק במפלגות הימין.

תתפלא.

הליכוד היה עם 32 אחוז באופקים ו40 אחוז בשדרות, אתה חושב שאנשים שהמשפחה שלהם נטבחה יצביעו לו שוב? כאלה שאיבדו חברים בנובה? או אלה שבן משפחה שלו הלך למילואים בזמו שהילדז חוגג במיאמי?

אנשים פה רואים שחור בעיניים אבל לא מבינים שהמדינה תהיה בכאוס אחרי המלחמה. ביבי לא יוכל לצאת מהבית.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

תלוי בתוצאות המלחמה.

מחיקה מוחלטת של חמאס ואולי גירוש של כמה מאות אלפים ואשקלון תהיה פריז.

אתה לא חושב שיגיע מישהו גרוע מהחמאס? הרי יש לך מלא אנשים עכשיו שרוצים נקמת דם. תן להם שנה שנתיים שלוש והם יתחזקו שוב ועוד פעם סבב של הרג מטורף

• אהבתי 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

הליכוד היה עם 32 אחוז באופקים ו40 אחוז בשדרות, אתה חושב שאנשים שהמשפחה שלהם נטבחה יצביעו לו שוב? כאלה שאיבדו חברים בנובה? או אלה שבן משפחה שלו הלך למילואים בזמו שהילדז חוגג במיאמי?

אנשים פה רואים שחור בעיניים אבל לא מבינים שהמדינה תהיה בכאוס אחרי המלחמה. ביבי לא יוכל לצאת מהבית.

הלוואי.

לצערי לא רואה את זה קורה.

.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

הוא מחוק, צאו מהסרט. אין לו שום דרך לסובב את זה. ישארו לו איזה 2-3 מנדטים של ביביסטים מטומטמים במקרה הטוב.

לפי הסקרים כרגע יש לליכוד סדר גודל של 20 מנדטים. זה עכשיו. כשמכונת הרעל תחזור לעבוד 24\7, כמו שהם עושים כבר שנים, אני די בטוח שזה יחזיר להם עוד. ומה אתה חושב שיעשו סמוטריץ', רוטמן וגפני? הם ילכו עם ביבי לא משנה מה. יש להם רק מה להפסיד מכל אחד אחר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עזוב מסקרים, הרי לפני הבחירות הסקרים הראו שתם עידן נתניהו.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 51 דקות, eladns כתב:

אתה לא חושב שיגיע מישהו גרוע מהחמאס? הרי יש לך מלא אנשים עכשיו שרוצים נקמת דם. תן להם שנה שנתיים שלוש והם יתחזקו שוב ועוד פעם סבב של הרג מטורף

שוב, הכל תלוי מה יהיה.

אם תשאר שליטה בטחונית כמו באיוש ארגון כמו חמאס לא יוכל לצמוח באותה צורה.

לפני 47 דקות, יבגניפ כתב:

לפי הסקרים כרגע יש לליכוד סדר גודל של 20 מנדטים. זה עכשיו. כשמכונת הרעל תחזור לעבוד 24\7, כמו שהם עושים כבר שנים, אני די בטוח שזה יחזיר להם עוד. ומה אתה חושב שיעשו סמוטריץ', רוטמן וגפני? הם ילכו עם ביבי לא משנה מה. יש להם רק מה להפסיד מכל אחד אחר.

סקרים זה שקר טהור.

פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

סקרים זה שקר טהור.

אני חושב שהמצב של ביבי בדרך כלל יותר טוב במציאות ממה שהוא בסקרים, ולכן...

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני כשעה, Coro כתב:

עזוב מסקרים, הרי לפני הבחירות הסקרים הראו שתם עידן נתניהו.

לא מדוייק. במערכת הבחירות האחרונה כמו אלו שהיו לפניה הסקרים הראו שזה יהיה צמוד צמוד.
הכל פחות או יותר היה תלוי באחוז החסימה ומי שהצליח להציל כמה שיותר קולות משריפה, זו הסיבה שלפיד לחץ על מיכאלי להתאחד עם מרצ.

פער כמו שיש כרגע לא היה כבר המון זמן.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סקרים זה מעניין בתקופת בחירות. ככה סתם זה לא רציני.

אם אחרי הקורונה הוא לא הצליח להקים ממשלה אין סיכוי שאחרי זה כן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

הדבר היחידי שצריך לשלוף זה את הסרטון שהעלה יבגני זרובינסקי על קמפיין הליכוד, שחזה במדויק את כניסת דעאש על טנדרים לתוך שטח מדינת ישראל, והסתיים באיזה משפט של "רק ביבי יכול" או משהו כזה. הם לא התכוונו רק שזה יקרה בקדנציה שלהם.

שים קישור.

• אהבתי 1
פורסם

הדבר היחיד שאני בטוח לגביו בנוגע לבחירות, הרבה אנשים ימשיכו בתהליך מעבר לחו"ל, עם כל החשש של טרור ואנטישמיות.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

להפך לדעתי. זה מאוד אירוני/פרדוקסלי אבל אני חושב שהמלחמה הזו דווקא תביא לגל עליה.
השילוב של רגשות הזדהות עם ישראל יחד עם התחושה שאתה מוקף באנשים, וביניהם המון מוסלמים, ששונאים אותך ידחפו המון אנשים לעשות עליה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

הדבר היחידי שצריך לשלוף זה את הסרטון שהעלה יבגני זרובינסקי על קמפיין הליכוד, שחזה במדויק את כניסת דעאש על טנדרים לתוך שטח מדינת ישראל, והסתיים באיזה משפט של "רק ביבי יכול" או משהו כזה. הם לא התכוונו רק שזה יקרה בקדנציה שלהם.

הוא מחוק, צאו מהסרט. אין לו שום דרך לסובב את זה. ישארו לו איזה 2-3 מנדטים של ביביסטים מטומטמים במקרה הטוב.

לפני 22 דקות, farkash7 כתב:

להפך לדעתי. זה מאוד אירוני/פרדוקסלי אבל אני חושב שהמלחמה הזו דווקא תביא לגל עליה.
השילוב של רגשות הזדהות עם ישראל יחד עם התחושה שאתה מוקף באנשים, וביניהם המון מוסלמים, ששונאים אותך ידחפו המון אנשים לעשות עליה.

עוד פעם נפלת לתעמולה שיקרית? המדינה היהודית הכי בטוחה. בנתיים זה מראה על הטעות שיש בידך.

אם רק המדינה היתה נותנת את הסטטיסטיקה היית מאמין ולא הייתי צריך להביא לפה לפני כמה חודשים את הסטטיסטיקה שכוללת אשכרה מוות של אנשים, כדי להוכיח שהמדינה שלנו יותר מסוכנת ליהודים מאשר כל העולם כולו. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...