Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, mikyl כתב:

אז פטריוט עשה את העבודה ורוב הבניינים נפגעו מרסיסים.

הפטריוט לא "עשה את העבודה". ככל הזכור לי הוא לא באמת הצליח ליירט טילים.
היו כמה פגיעות ישירות שממש מוטטו בניינים - ראיתי את התוצאות במו עיניי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 שעות, SlowRide כתב:

דווקא שמעתי שהחיילים במצרים אוכלים בשר רק פעם אחת השבוע, ולא בגלל שהם נגד התעללות בחיות. אם אין כסף להאכיל חיילים זה מלמד על רמת הצבא שלהם

הזאלה כמה פעמים בשבוע אותם חיילים היו יכולים לאכול בשר בבית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 43 דקות, motior כתב:

הפטריוט לא "עשה את העבודה". ככל הזכור לי הוא לא באמת הצליח ליירט טילים.

לא רק שלא יירט טילים (נדמה לי שמסיבות טכניות הוא בכלל לא היה מסוגל אינהרנטית ליירט טילים באותה עת, בעיה זו נפתרה רק בבלוקים מתקדמים יותר), הוא גרם בעצמו נזק רב כשמטר השברים החמים נפל לקרקע.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם

אז סמוטריץ' לא מסכים לממן הסעות חיילים בשבת (כי מה כבר קורה בשבת ולמי אכפת מחיילים) ומילואימניקים לא נכנסים לבסיס שהאשם בטבח רוצה לבקר בו.

ממשלת ישראל נגד מדינת ישראל וצהל.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

ביידן: "בתי החולים צריכים להישמר מוגנים"

דובר צה"ל מציג סרטון מבי"ח רנטיסי: "חמאס משתמש במרתפי בית החולים בתור מפקדות, מחזיק חטופים קשורים לכיסאות, מתקין אוורור ושירותים מאולתרים"

לראות את הסרטון ממרתף בית החולים לילדים חולי סרטן ולהבין שקיימים בני אדם כל כך שפלים..

• אהבתי 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

הפטריוט של 91 היה טיל נגד מטוסים שקיוו שיצליח לפגוע בטילים. בפועל הוא לא פגע והרסיסים שלו גרמו יותר נזק מתועלת.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 שעות, om2 כתב:

תבדיל בין הבסיסים הגדולים. ששם זרקתי בטירונות 15 ק"ג שניצלים שטוגנו לפני שעה

לבין הפילבוקסים (ושאר עמדות קטנות ) שאין כמעט אוכל.

כמעט כל הסדיר שלי עשיתי בשדה או מוצבים 8/10 איש. במוצבים קטנים אוכל  היה הכי טוב. קופסאות לופט/גולש ובהרבה מקרים בשר חי הייתי נותן לכלבה שלי. במחסום בסיני היינו שורפים ארגזים עם לחם.

פורסם
לפני 8 שעות, קורן בן אשר כתב:

לא רק שלא יירט טילים (נדמה לי שמסיבות טכניות הוא בכלל לא היה מסוגל אינהרנטית ליירט טילים באותה עת, בעיה זו נפתרה רק בבלוקים מתקדמים יותר), הוא גרם בעצמו נזק רב כשמטר השברים החמים נפל לקרקע.

חלק מהנזק שלו זה בגללי ובגלל החברים שלי.

מיד כשהתחילה המלחמה גייסו אותנו ופיזרו אותנו על גגות בתל אביב לתצפיות אופטיות ומכם הטיווח של תותחנים (מעופף). מהר מאוד הבינו שהוא משבש את המכם של הפטריוט ושאזרחים מדווחים איפה נפל ושלחו אותנו הביתה.

לפני 5 שעות, mikyl כתב:

כמעט כל הסדיר שלי עשיתי בשדה או מוצבים 8/10 איש. במוצבים קטנים אוכל  היה הכי טוב. קופסאות לופט/גולש ובהרבה מקרים בשר חי הייתי נותן לכלבה שלי. במחסום בסיני היינו שורפים ארגזים עם לחם.

זה תלוי אם מדובר בישיבה מסודרת או כוחות מדלגים.

בתחילת האינתיפאדה כשכל פעם ניידו אותנו לקח לאספקה כמה ימים לעקוב אחרינו ועד אז היינו ניזונים משאריות.

• מצחיק 2

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, Night Driver כתב:

חלק מהנזק שלו זה בגללי ובגלל החברים שלי

אני עושה פה צילום מסך ושולח לביבי וחבריו מבחינתי לקחת פה אחריות.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • מצחיק 7
פורסם
לפני 53 דקות, Night Driver כתב:

זה תלוי אם מדובר בישיבה מסודרת או כוחות מדלגים.

בתחילת האינתיפאדה כשכל פעם ניידו אותנו לקח לאספקה כמה ימים לעקוב אחרינו ועד אז היינו ניזונים משאריות.

3 חודשים קו, 3 חודשים אימון וככה 3 שנים. אימונים בכל מני שטחים ברמה, מעלה אדומים, נגב, סיני. באוהלים שאנחנו הינו מקימים לא בבסיס.

פורסם
לפני 3 דקות, mikyl כתב:

3 חודשים קו, 3 חודשים אימון וככה 3 שנים. אימונים בכל מני שטחים ברמה, מעלה אדומים, נגב, סיני. באוהלים שאנחנו הינו מקימים לא בבסיס.

זה נקרא מסודר. כשעבדנו ככה לא היתה בעיה אבל כשאתה מוקפץ מרגילה אחרי קו לטול כרם ואחרי יומיים לקלקיליה האספקה עבורך לא מגיעה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

אני עושה פה צילום מסך ושולח לביבי וחבריו מבחינתי לקחת פה אחריות.

חמאס לוקחים אחריות על כל טיל וטיל. הוא הספונסר שלהם, שילמד מהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 50 דקות, יבגניפ כתב:

דפנה ליאל מדווחת שביבי נמצא בשלב הקסום, בו הוא אומר למקורבים שלו (יש כאלו? מפתיע) שהוא חושב שהצבא הכשיל אותו בכוונה ב7.10. זה מסר קונספירטיבי שהביביסטים מהדהדים כבר חודש. ומכיוון שאני די בטוח שהם לא חושבים לבד על אפילו ללכת לשירותים אם צריך, זה סך הכל הגיוני ומתחבר.

אפשר להגיד שזה אינפנטילי לדרוש מביבי לקחת אחריות. אבל מאחורי חוסר היכולת שלו להודות בזה שיש לו כזו (או להפגין אמפתיה שלא ברמה של ״אני יודע איך זה לאבד בית, פעם הייתי צריך לעזוב את מעון ראש הממשלה״) יש בעיה אמיתית שלא תעלם גם אחרי המלחמה. ולצערי, קשה לי להאמין שהיא גם לא משפיעה על קבלת ההחלטות היום. ועוד יותר קשה לי להאמין שביבי יפרוש - לא משנה כמה מאות אלפים יצאו להפגין.

כל מי שהשתכנע ש״זה לא הזמן לפוליטיקה״ - המסר הזה הוא האח התאום של ״אין יותר ימין שמאל, חילוניים ודתיים״. זו בעיקר דרך לא מאוד מתוחכמת להגיד ״תתרגלו לזה שביבי הוא המלך וחבריו המשיחיים הם ישראל הראשונה האמיתית״. ובאמת צר לי אבל אלו לא יפסיקו להיות בעיות אמיתית לישראל ולחברה הישראל.

נכון, אין מה לעשות עכשיו. לא חושב שזה הזמן להפגין. צריך בעיקר לזכור ולהזכיר לעצמנו מי האיש, במי הוא הקיף את עצמו, מה סדר העדיפויות של הממשלה הזו (גם היום), מה ההישגים שלהם ומה חשוב להם (ויש מיליון אנקדוטות עצובות, אבל ה״אהובה״ עלי זה שמירי רגב עצרה את הרכבות בשבת עכשיו. שלא נתרגל פה למשהו מתפקד חלילה.). וכשאחרי המלחמה הם ינסו לשכתב את ההיסטוריה, לא לתת להם.

כרגע בעיניך המלחמה לא מנוהלת נכון?

פורסם
לפני 55 דקות, יבגניפ כתב:

דפנה ליאל מדווחת שביבי נמצא בשלב הקסום, בו הוא אומר למקורבים שלו (יש כאלו? מפתיע) שהוא חושב שהצבא הכשיל אותו בכוונה ב7.10.

איפה הדיווח ועל מה הוא מסתמך?

כי כל מה שאני זוכר זה שהיא אמרה שיש אנשים שאומרים ש...

כל פעם שבת הזוג שלי אומרת ״אומרים ש...״, אני מפסיק את השיחה באותו הרגע ושואל ״מי אומרים?״.

אחרת, כל מה שבא אחרי זה, לא מעניין.

זה בדיוק סוג שיגולי הדעת שאין להם מקום עכשיו.

עכשיו יושבים בנגמש בעזה מתנחל, מצביע מרצ, קיבוצניק, חרדלי ואני צריך לחשוב איך אני נותן להם גב להמשיך להיות ביחד. זה קודם כל.

אם צריך עשייה, יש מספיק מה לבדוק ולבקר ולעשות בכל הקשור לחברה האזרחית.

כל השאר, יחכה.

לפני 8 דקות, yd b-4 כתב:

כרגע בעיניך המלחמה לא מנוהלת נכון?

אי אפשר לדעת.

כרגע היא מנוהלת ע״י ארבעה: ביבי, גנץ, גלנט ואייזנקוט. אולי ביבי קובע, תיאורטית, אבל כמעט בלתי אפשרי לתפקד בחבורה כזו צפופה ולא ליישר קו עם האחרים. מקווה שהבייביסיטרס מספיק טובים.

כל דבר אחר, די מקרטע, כולל משמעת הקשקשת של השרים, אבל זה עניין אחר.

אני חושב שיש לנו פחות או יותר יד חופשית בעזה, כל זמן שלא נדליק את כל האיזור. זה האינטרס של בעלות הברית שלנו. כל השאר - מס שפתיים.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...