Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, asix כתב:

כמו שאנחנו צריכים להתקדם מכל נושא הקיפוח העדתי שחלק מהמפלגות עושות ממנו מטעמים ככה הם צריכים להתקדם מזכות השיבה. ברגע שיסתכלו קדימה ולא אחורה יהיה ניתן להתקדם איתם לעבר תהליך כל שהוא. כל עוד מסתכלים על מה שהיה, לא ניתן לבנות משהו.

חשוב לזכור את העבר אבל יותר חושב להביט ולתכנן את העתיד. 

אם אפילו ברק אמר שאין פרטנר, כנראה אין פרטנר

אבל אנחנו כמדינה צריכים לחשוב איך אנחנו מתמודדים עם ניהול הסכסוך הזה

לדעתי א-ב זה לוודא שאין נשק שמאיים עלינו (לא חושב שהרש"פ צריכה נשקים ארוכים, בשביל להגן על עצמה מפני מי?)

אני יודע שצה"ל עובד שם חזק, ויש הרבה תוצאות

האמת מפחיד אותי שיקחו השראה מהמבצע של חמאס וינסו לעלות על איזה ישוב 

סתם לדוג' תושבי קלקליה יעלו על כפר סבא

ואם כבר,

יש גם לא מעט נשק שמסתובב אצל ערביי ישראל-בדואים 

לא יודע איך בן גביר לא שם בראש סדר העדיפויות של המשטרה (לפני המלחמה, לא עכשיו) לאסוף את כל הנשקים הלא חוקיים במגזר הערבי (וגם במגזר היהודי) 

זה היה WIN WIN גם אחמד טיבי לא היה מתלונן שהוא לא מטפל בפשיעה במגזר הערבי וגם הוא היה יכול להציג לבייס שלו שהוא מטפל באיום הזה

.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

לא רוצה לתקוע לעצמי בחצוצרה (באנגלית זה נשמע יותר טוב), אבל כשהוא הקרין את הסרטון ישר ידעתי מה הבעייתיות. מצד שני אני לא יודע אם בלי ההקדמה שלו הייתי חושד שמשהו שם לא בסדר.

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

מישהו אחר צריך לקחת עליהם אחריות. אם ביבי כזה רוצה להתראיין רק לתקשורת בחו"ל, שיתחיל לדחוף אותם למצוא מישהו שיקח עליהם אחריות

נו באמת, רהיטים הוא לא הצליח למכור לגויים האלה אתה חושב שיצליח למכור להם את הפלסטינים?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 30 דקות, flytomars כתב:

לא רוצה לתקוע לעצמי בחצוצרה (באנגלית זה נשמע יותר טוב), אבל כשהוא הקרין את הסרטון ישר ידעתי מה הבעייתיות. מצד שני אני לא יודע אם בלי ההקדמה שלו הייתי חושד שמשהו שם לא בסדר.

אתה צריך להיות קצת מיודע לגבי כל דבר (בגלל זה מר שיבולת מצא את זה כי הוא מיומן לכך). אני לדוגמה מצאתי בסבב האחרון את מיקום המשרד של שר הביטחון בקריה באמצעות osint. רק כי הכרתי את הסביבה. לקח קצת זמן אבל מצאתי בשיעור די גבוה את המיקום המדויק של המשרד. כמובן שדו"צ קיבל התראה לגבי כך ונדמה שהם על זה ולא כל כך משחררים בקלות תמונות שיכולות להוות בעיה.

זה יכול לקרות, פשוט כשיש חשש כלשהוא הכי טוב לפנות לצנזורה/דו"צ/מבקר צה"ל וכדומה. יש מספיק גורמים שיקבלו את התלונה/הערה/הארה.

מאחר וחשוב לי שלא סתם זה יפול בין הכיסאות, אם ראיתם משהו חשוד שיכול להוות בעיה ויכול לסכן את חיילי צה"ל באשר הם. מזומנים לפנות למספרים הבאים

חמ"ל מחלקת ביטחון מידע - 0733452118, 0733452119, 0733452122

או 

פניות הציבור - 1111 

או

לשכת מפקדת פיקוד עליון

פניות הציבור

[email protected]

או המייל של פניות ציבור -> [email protected]

וכמובן אם לא עונים לכם בכלל בשום מקום שנתתי

להלן ספר הטלפונים הצהלי

https://www.idf.il/צרו-קשר/ספר-הטלפונים-הצה-לי/

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מדינת חלם.

https://www.ynet.co.il/economy/article/rk6ymsa76?utm_source=https://www.ynet.co.il&utm_medium=social&utm_campaign=general_share

פארסה: במשרד התיירות לא יודעים מי המפונים שלא במלון, משרד האוצר עצר את התשלומים

בממשלה הבטיחו לפני שלושה שבועות למפונים שוויתרו על מלון "דמי כלכלה" בסך 200 שקל ליום למבוגר ו-100 שקל לילד. לפני שבוע אמרו שהכסף בדרך, אך כעת מתברר שהוא תקוע. ביטוח לאומי: "האוצר עצר תשלומים כי אין רשימות". משרד התיירות: "הליך טיוב הנתונים בעיצומו".

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 13 שעות, יובל .מ. כתב:

אתה מתעלם באופן מוחלט מכך ששטח רמת הגולן לא היה מסופח באותה תקופה, בנוסף שטח חצי האי סיני היה שטח מצרי כבוש עם ישובים ישראלים קרובים לאילת ובסיסים.

ההתיישבות ברמת הגולן ובסיני מנעה מהמלחמה להתנהל בטבריה ובאילת. 

היה מחדל ענק בדיוק כמו היום, הייתה תפיסה שקרסה בדיוק כמו היום, ההבדל הוא שאז הלחימה הייתה בקו מוצבים ולא ב"ארץ". היום הקו מוצבים היה בארי וכפר עזה.

אתה יכול לנהל דיון על האם צריך להיות באיוש או לא, אבל אתה לא יכול להתעלם מהטענה שאם יוצאים היום באופן מוחלט, נותנים לרשות לטשטש אותנו 15-20 שנה עם "שלום מזוייף", יש סיכוי להסתערות דומה על כפר סבא.

כל קו הגנה יכול להיפרץ, מי שאומר אחרת משקר. השאלה מה יש מאחוריו, אם זה שדה מוקשים עם גדר שנייה וטנקים או ישוב עם ילדים ונשים.

עזוב, כל זה זה באמת להתעסק בשטויות. ביבי הביא אותנו למצב שלארגוני טרור, בצפון ובדרום, יש מאזן אימה מולנו. הביא אותנו למצב שאפשר לאותם ארגונים לגדול, להתחזק ושאנחנו נהיה אלו שעוסקים בהגנה ולא בתקפה כי שוב, יש להם סוג של מאזן אימה מולנו.

אם תקרא את הספרים שלו, תבין שהוא עצמו פעל נגד כל מה שהוא כתב בכל הקשור למלחמה בטרור. מדוע? להערכתי כי האיש באמת חסר יכולת לקחת החלטות קשות או צעדים משני מציאות, הוא היה עסוק רק בדבר אחד, להחזיק בכיסא ראש הממשלה. כאילו ראבק, הדובר שלו הכריז יחד עם כל השופרות שמחר מחר מכריזים על סיפוח ויום למחרת שזה כבר לא שרת אותו זה נעלם כלא היה. עכשיו תחשוב על סדר הגודל של אירוע כזה ואצלו זה היה סתם עוד כלי משחק. 

לפני 12 שעות, yb כתב:

אני לא מדבר על להחזיר את נווה דקלים כן או לא, אלא שפרקטית מבחינה הגנתית הם בכל זאת היו בעבר בפועל קו ראשון בולם ו"מושך אש" וכשפורקו החיסרון הפיזי שלנו הורע עוד יותר .

כמו שאי אפשר להתעלם מהבעיה של ירי אפשרי על נתבג ולהגיד לא ידענו. 

פעם דיברו על 500 מטר מהגדר לתוך עזה כשטח השמדה. כאשר אתה לא עומד במילה שלך ולא מיישם בשטח, אז יש לזה תוצאות. 

לפני 5 שעות, flytomars כתב:

סקיי ניוז אוסטרליה

יצא לי לצפות בכמה שידורים שלהם, הם פשוט מעולים. בלי קשקושי WOKE וכל מיני שטויות, מדהים ההבדל בין אותה רשת במדינות שונות. 

לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

וכמה הם? הביביסטים הקשים?

6 מנדטים? 10?

הוא הולך הביתה, בטוב או ברע. שיבלבל את השכל שבא לו.

אופקים ושדרות יזכרו את המשפחות שלהם, ככה גם האנשים בצפון שהיו איתו, ואנשי המרכז שאיבדו חברים, איבדו משפחות, ראו את בני הדודים שלהם נחטפים ואת הילדים שלהם הולכים להילחם בזמן שהילדז שלו ברח למיאמי.

שחררו, תנו לו שידבר כמה שבא לו.

אני לא חושב שהם ילכו למרכז או שמאל אבל אין לי ספק שאם יקום מישהו עם מפלגת ימין חדשה, כמו ראש המוסד לשעבר, הם יצביעו לו ולא לביבי. 

פורסם

וכמה הם? הביביסטים הקשים?

6 מנדטים? 10?

היום כאשר זיכרון עדיין טרי לפני שמר רולקס וגברת בהמה נכנסו לפעולה לפי הסקרים 17/19.

הוא הולך הביתה, בטוב או ברע. שיבלבל את השכל שבא לו.

אמן

אבל מה הלאה? סבבה עצרת הכל, יש רק צבא.

אם לא תעשה כלום יותר טוב לא יהיה. ב-76/77 בג'נין היה מספיק לבלום חזק בג'יפ פתוח וכולם היו בורחים לפני שהספקנו לקפוץ החוצה. ממש כמו היום.

בסוף תצטרך לתת להם להקים מדינה, לא? הרי אמרתם שאנחנו בדרך לאפרטהייד.

אז יקימו מדינה עם כוחות צבא שלנו?

ב-75 כאשר במחסום שלנו עברו מכוליות נפט מיצריות הצטלמנו עם הנהגים כי זה היה בלתי יאומן. בינתיים עברו 48 שנים, זאת המלחמה השלישית, אין ספור מבצעים ושלום גם אם קר עדיין מחזיק. לפעמים קורים דברים שאתה לא מסוגל להאמין. כמו נפילת ברה"מ, חומת ברלין ואפרטהייד בדרום אפריקה. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Supertigre כתב:
לפני 14 שעות, yb כתב:

אני לא מדבר על להחזיר את נווה דקלים כן או לא, אלא שפרקטית מבחינה הגנתית הם בכל זאת היו בעבר בפועל קו ראשון בולם ו"מושך אש" וכשפורקו החיסרון הפיזי שלנו הורע עוד יותר .

כמו שאי אפשר להתעלם מהבעיה של ירי אפשרי על נתבג ולהגיד לא ידענו. 

הצג עוד  

פעם דיברו על 500 מטר מהגדר לתוך עזה כשטח השמדה. כאשר אתה לא עומד במילה שלך ולא מיישם בשטח, אז יש לזה תוצאות

שמת את האצבע על הנקודה,  כשאנחנו במבצע אנחנו חושבים ויוזמים ומביאים תוצאות,  דקה אחרי שנגמר המבצע/מלחמה,  הקשב שלנו מתפזר למיליון מקומות שאנחנו עסוקים כשאנחנו חוזרים לשגרה שלנו ואנחנו לא יודעים להתמיד ולהקפיד ואז שעון ה"הרתעה" מתחיל לתקתק, אויבנו דווקא מתמידים ומכירים אותנו.   

לפני 9 שעות, mikyl כתב:

עוד פעם, אנחנו כבר לא במאה 18 כאשר קוזקים שמרו על גבולות של האימפריה הרוסית. מי שאמור לשמור על הגבולות זה צבא ולא אזרחים. ראינו גם ב-73 וגם ב-7/10. הישובים (לא משנה אם של סמוטריץ' או השומר הצעיר) רק מקשים על הצבא לבצע את תפקידו

מסכים שמי שאמור בעיקר להגן ולהלחם פיזית זה הצבא ולא כיתת כוננות, בגלל זה לבסוף התושבים מפונים בזמני חרום קיצוניים,

בין מלחמות יש שגרה ויש חיים במרחב ומי שיכול לייצר אותה זה ישוב, צבא ישירות פחות בנוי לזה, הנוכחות המרחבית היא גם רכיב נוסף בהגנה.

הפרות של ניר עוז והביצים באביבים זה לגמרי עוצמה.

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 1

פורסם

מומלץ להיכנס לטלגרם של עמית סגל לגבי השופט הרמלין.

נזף באנשי יחידת נחשון ששמו דגל מאחורי עציר בהארכת מעצר מרחוק, תוך התעלמות מזה שאם היה מגיע לבית המשפט היה ניצב מאחוריו דגל, ושמאחורי השופט עצמו יש את אותו דגל.

לאחר מכן שלל הוכחות ממאמרים שלו על איך התחבר למחבלים ובחר לייצג אותם, תוך כדי שהוא נותן להם עצות לשפר את מעמדם המשפטי. כמו כן שיחרר ב2014 פלסטיני שכתב מוות ליהודים עם תמונה של טנק שרוף.

זה שופט אנטי ישראלי. תפקיד הבא שלו שיהיה באו"ם מטעם הרש"פ.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

למה מתמקדים דווקא בצפון הרצועה? בגלל שיותר קל שם? בגלל שיש שם יותר מנהרות? החטופים שם?

בדרום הרצועה יש מעבר רפיח והגבול עם מצרים נמצא שם, יש מנהרות גם בגבול שם שזה יכול לעזור לחמאס להבריח נשק פנימה וחטופים החוצה.

מה עושים אחרי שאין תשתית של חמאס בצפון. מזיזים את תושבי עזה בחזרה לצפון? 

לפני 9 שעות, יבגניפ כתב:

האנדגיים שלי הוא הפרדות מהם, תוך אמונה ביכולת שלנו להגן על עצמנו בגבולות ברי הגנה

לפני 10 שעות, יבגניפ כתב:

אומר כך: אני רוצה להאמין שבטווח המאוד רחוק עדיין יש סיכוי להסדר, וחושב שיש סיכוי שעוד סיבוב או שניים כאלו, ופשוט יכפו אותו עלינו וזה לא יהיה טוב כל כך.

לפני 9 שעות, יבגניפ כתב:

הבעיה הכי גדולה, אגב, בצד השני, זה שאני לא חושב שיש מנהיג או יהיה מנהיג פלסטינאי שיהיה מסוגל להגיד להם: "שמעו. הסיפור הזה עם  זכות השיבה? אין לו סיכוי, כי אף ישראלי שפוי לא יסכים לזה בחיים"

רוב התכנון שלך מתבסס על אמונה ותקווה.

עדיף כבר לצפות למשיח...

לפני 10 שעות, יבגניפ כתב:

אבל אם שמים את זה בצד, וקם מחר מנהיג ישראלי אמיץ שאומר "אני עוצר את מפעל המאחזים ביו"ש, לא נותן להם צבא, לא בונה להם תשתיות, לא כלום. אבל משאיר נוכחות צבאית כי אני לא סומך על הפלסטינאים"? סבבה, קניתי. איפה מצביעים

מה שאתה מקווה יביא בהכרח יישות טרור על כביש 6 ראש העין, כפר סבא וכו'+ הפיכת בקעת הירדן למובלעת בסגנון כפר דרום ונצרים

אתה רוצה לשלוט על הרבה מאוד תושבים עוינים. בדיוק כמו שעשינו בעזה.

פתרונות שיובילו אותנו לאבדון. לא ריאלי לא רציונלי ולא מעשי. 

הייתי אומר אפילו משיחי 

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
  • אהבתי 1
פורסם

לפי כל ההערכות מרכזי השליטה של חמאס והבכירים נמצאים בעזה עצמה, ספציפית מתחת לשיפא, הם קראו לה "המבצר" או כינוי כזה. בגלל זה השוק של העזתיים, ההגנות שלהם קרסו אחת אחרי השנייה, והתמונות של צהל באתרים מרכזיים הכניסו אותם לפאניקה.

לפי אבו עלי חלק מהצילומים מגיע ממקומות שמבחינתנו שווים לדגל חמאס על כנסת ישראל.

תפרק את זה יהיה הרבה יותר קל להמשיך עם הדרום.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

לפי אבו עלי

בלי קשר,  אני חייב להגיד שהוא ״מזרחן״ כמו ילד בן 16 ולא מבין כלום מהחיים שלו. כול מה שהוא עושה זה שולף תמונות מערוצים אחרים ומחרטט כאילו יש לו מושג. אז באמת שלא כדאי להתייחס לערוץ שלו יותר מסתם מקור לקצת תמונות…

פורסם
לפני 4 דקות, Giant_TA כתב:

בלי קשר,  אני חייב להגיד שהוא ״מזרחן״ כמו ילד בן 16 ולא מבין כלום מהחיים שלו. כול מה שהוא עושה זה שולף תמונות מערוצים אחרים ומחרטט כאילו יש לו מושג. אז באמת שלא כדאי להתייחס לערוץ שלו יותר מסתם מקור לקצת תמונות…

מצד שני "מומחי המזרח התיכון" של השב"כ, צה"ל, מל"ל ומוסד שעשו איזה תואר שקר כלשהו לא זיהו את אירועי ה7.10 לאוקטובר וחשבו שחמאס מורתע.

אבו עלי, ארץ הג'יהאד, מורן טי ופארוק רשמו על הדברים האלה לפני שנים, אז לא הייתי מזלזל בהם כל כך.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

מומלץ להיכנס לטלגרם של עמית סגל לגבי השופט הרמלין.

נזף באנשי יחידת נחשון ששמו דגל מאחורי עציר בהארכת מעצר מרחוק, תוך התעלמות מזה שאם היה מגיע לבית המשפט היה ניצב מאחוריו דגל, ושמאחורי השופט עצמו יש את אותו דגל.

לאחר מכן שלל הוכחות ממאמרים שלו על איך התחבר למחבלים ובחר לייצג אותם, תוך כדי שהוא נותן להם עצות לשפר את מעמדם המשפטי. כמו כן שיחרר ב2014 פלסטיני שכתב מוות ליהודים עם תמונה של טנק שרוף.

זה שופט אנטי ישראלי. תפקיד הבא שלו שיהיה באו"ם מטעם הרש"פ.

רק על עניין הדגל צריך לשלוח את השופט הזה הביתה. 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היום כל אחד פרשן לענייני המזרח התיכון, כמו שבקורונה כל אחד היה מומחה לרפואה.

מצד שני, אם רוצים להבין מה המצב באזורנו לא צריך לצרוך חדשות ממקור יחיד.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...