Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, yor2 כתב:

הודיעו אחשב בחדשות 13. שמחדשים את הספקת המים לדרום הרצועה.

זה נעשה בלחץ האמריקאים.

לא יודע אם זה נכון, ולא יודע מה קורה שם בממשלה ומשתדל לא להיות נחרץ - 

אבל זה מאוד, מאוד, *מאוד* מכעיס. 

ואם היה איזשהו פרומיל של מנהיגות אז לכל הפחות היו מספקים לציבור הסבר ולא "הנחיתי" "הוריתי" וזיינתי את השכל. 

מנהיגות, אעלק. יותר כמו רכיכה נידפת ברוח. 

😡

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 2 דקות, oryo כתב:

אבל זה מאוד, מאוד, *מאוד* מכעיס.

למה?

אינטרס שלנו שייפגעו כמה שפחות אזרחים.

אנחנו דוחקים אותם דרומה כדי לא להרוג אותם. הגיוני שנזרים לשם מים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 24 דקות, om2 כתב:

שנאה?

איפה ראית שנאה? 

א. מהעולה מדבריך, הקשר בינך ובין מכונות הרעל לא באמת קיים, מלבד אולי הצבעה בקלפי מתוך תחושת חוסר אונים ובחירת הרע במיעוטו. 

ב. מה זא איפה שנאה? יש לך אנשים שמפמפמים חדשות לבקרים שהמוחים בקפלן, השמאלנים (כאילו יש דבר כזה...), שופטים, מוסדות ביקורת - הם בוגדים. 

ג. אדרבא, חלק ממנהיגי הציבור שלך אומרים בלי למצמץ ובלי להתבייש שאלו האפיקורסים וההומואים שהביאו חורבן, לא ההנהגה שתיעדפה פוגרומים ושינוע כוחות לאיוש, לא אלו שהפקירו ימחים, לא אלו שחיזקו את החמאס בתור טקטיקה ולא אלו שבמשך שנים עג שנים מתחזקים את דוקטרינת "ניהול הסכסוך".

הנקודה המרכזית היא, שהאנשים שאומרים ועושים את הדברים האלו - נשמע מדבריך שבינך ובינם אין קשר, אבל אתה עדיין הצבעת להם וסביר שבעתיד תמשיך (לא מדבר עליך ספציפית, לא בוחן לב וכליות, אבל מתייחס אליך בתור פרט בתוך מגזר). בישראל (ולא רק), הפוליטיקה מונעת מחרדות ופופוליזם ולא מאג'נדה סדורה ורציונל. 

הקיצונים רוכבים על זה, על כולנו. דעות מאוזנות ומפורטות לא מקבלות את אותו ההד שציוץ שפורט על החרדות מקבל, לכן התמריץ הוא להיות קיצוני והנציגים בהתאם. 

מייאש. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 4 דקות, BoazB11 כתב:

למה?

אינטרס שלנו שייפגעו כמה שפחות אזרחים.

אנחנו דוחקים אותם דרומה כדי לא להרוג אותם. הגיוני שנזרים לשם מים.

אם יצא לך לקרוא אותי פה ושם, אתה בטח יודע שאני מסכים שפגיעה באזרחים זה באג ולא פיצ'ר

עם זאת, 

צריך להפעיל מקסימום לחץ על חמאס, ובעיקר מקסימום לחץ מבפנים. 

חמאס התכונן לאירוע הזה במשך שנה לכל הפחות, קרוב לוודאי - יותר. אנחנו חייבים להיות אדפטיביים ולא להגיב את אותה תגובה לה אנחנו רגילים. 

סביר שחמאס לא ציפה שיהיה לנו את הכח והמשמעת לפגוע קריטית בתשתיות שלהם, בד בבד אני בטוח שהם אגרו המון משאבים לעצמם, צריך לתת לאזרחים אקסטרה מוטיבציה להפעיל על חמאס לחץ אדיר - הבסיס של פירמידת מאסלו לגמרי תופס. 

החרבת התשתית היא בשביל הקצנת האוכלוסיה לבקש מהריבון שלהם כניעה, או משאבים. בכל מקרה לגרום להם להתעמת זה עם זה. 

צריך לשבור אותם מבפנים. להבהיר להם שהשיבר זמין בדקת קריאה, רק שיחזירו לנו אזרחים, או שימותו בצמא. Zerg rush אפקטיבי על חמאסניקים כמו שהוא אפקטיבי על ישראל. 

• אהבתי 4

פורסם
לפני 46 דקות, om2 כתב:

הסדר מדיני? יבורך, הבעיה שאין כאן שום גוף בצד השני שמוכן להכיר בריבונותה של ישראל או של עם ישראל בארץ. 

אני חושב שעכשיו זה פחות הזמן לנהל את הויכוח אם יש לזה סיכוי וכו'. התהיה שלי מאוד פשוטה. האם תהיה מוכן להשתפר על שטח לו תדע בוודאות שיש שלום אחר כך? אם כן, אז כמובן שאין לי בעיה עם העמדה שלך, כמו שאין לי בעיה עם עמדה של אף ימני שלא מאמין בהסכם. הבעיה שיש לי היא עם הגישה שזה בכלל לא משנה אם יש סיכוי כזה או לא, כמו שמציג סגל. כי זו צביעות פנומנלית.

לפני 48 דקות, om2 כתב:

2. הרפורמה המשפטית והיא בייבי של הציונות הדתית (ולא רק) כי יש תסכול מתמשך בין מה שאתה בוחר בקלפי ולבין מה שאתה מקבל בסוף בתוצאות

מדינה דמוקטית, אם הצביעה בעד משהו אחד, לא יכול להיות שיקום גוף כלשהו שינטרל קבוע את החלטת העם.

אני לא כל כך מסכים עם זה. יש דה פאקטו סיפוח זוחל של יוש. מה חוץ מזה חשוב לימין הדתי ולא קרה? הדבר היחידי שאני מכיר זה גירוש האפריקאים. 

לפני 51 דקות, om2 כתב:

נערי גבעות באו לעשות פרובקציה ביום כיפור?

כמה שאני מכיר התפילה הזאת קיימת כמעט כל שנה

כן, נערי גבעות באו לעשות פרובוקציה. זה מתועד. גם בסוכות, הביאו את לאו די, נער גבעות, סלח לי, שלא גר בת"א.

זו "מסורת" שקיימת 3-4 שנים, וכבר התחילה לזלוג לימי שישי וחסימות של חלקים מהכיכר גם אז.

והדברים הם פשוט קשורים. הרפורמה גרמה לחילוניים לשים לזה לב יותר ולהתעצבן מזה יותר ולקלוט שהאנשים האלו באים לת"א במטרה לשנות אותה. אחרת לאיש מאיתנו לא היה איכפת מהתפילה. לי בטח שלא היה מפריע שיש הפרדה - זכותם להתפלל איך שהם רוצים בגדול.

בכל מקרה, שאלת לגבי היחס לדתיים - אז זה פשוט זה. אני לא רוצה מסיונרים בסביבה שלי ולא אוהב את זה שגם דתיים לייט מנסים לברוח מההתעסקות בעבודה שמסיונריות היא תופעה מעצבנת.

לפני 54 דקות, om2 כתב:

הסתה פרועה של גורמים מסויימים כנגד אנשי הציונות הדתית כאילו הם השטן שרוצה לשלוט עלינו עם המהפכה המשפטית

ופתאום נוצר פער גדול מדי שקשה לגשר

שמע, בגדול אין לי בעיה עם דתיים מן הסתם. בסוף זה הכל מתחבר לפוליטיקה. ואני חושב שזו לא הסתה. הציונות הדתית ברובה בחרה בסמוטריץ, רוטמן ובן גביר. זה אנשים שרואים בי אויב. לצערי, זה לא יעלם רק בגלל שיש מלחמה עם החמאס. מקווה שבפעם הבאה הציונות הדתית, כמחנה פוליטי, תצביע לאנשים מתונים יותר. אני בטוח שזה יתרום המון לאיחוד מחדש בעם.

• אהבתי 2
  • משעמם 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, פריג'י כתב:

אסור היה להחזיר את המים.

אסור.

זה פשוט מטורף.

מים יחזרו כשחטופים יחזרו. 

אין לנו הנהגה. עלוב.

נשמע כאילו האמריקאים מנהלים את העניינים.

יש שם כנראה הרבה פלסטינים עם אזרחות אמריקאית, והלחץ משפיע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, om2 כתב:

זה שמישהו נקבר בחלקה סמוכה, זה לא אמור להוריד מהכבוד שלו

כי זה ההלכה

התחלת טוב עם התח"צ, אבל אז אתה אומר דברים כאלה... נראה לך הגיוני ש'ההלכה' (או הרבנות בשמה) שולטת על ההחלטה את מי קוברים היכן? אנחנו מדברים פה על אנשים שנלחמו ומתו באותו הקרב, כן?

וזה מבלי להיכנס בכלל לדיון על הלוגיסטיקה הרלוונטית והמכשולים שיועמדו בפני משפחתו של ה'גוי' בדרך לקבורה באותה חלקה צדדית. כי הוא מספיק טוב כדי למות בעד המדינה 'שלנו' אך לא מספיק טוב כדי להיקבר עם חבריו טהורי הגזע.

אחים כולנו - עד שמגיעים לנקודת מבחן, ואז אתם נזכרים מי המשפחה האמיתית שלכם, ומראים מה שווים כל החיוכים המזוייפים והשיחות על 'מסורת' ו'הלכה' שאינה אלא גזענות במסווה.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • אהבתי 6
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בושה שהחזירו את המים.

קריקטורה של שרלי הבדו מלפני ימים (מתורגמת)

image.thumb.jpeg.acbe6be08b45ad3a2cc6d95364ab93e3.jpeg

• אהבתי 3

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אפשר לקבור אותם בסמוך, 

אפשר לקבור אותם באותו בית קברות ממש

(למשל קבורה במרחק של 4 אמות אחד מהשני, שזה קצת פחות מ2 מטר)

אבל אני מבין את הקושי שלך עם זה, ומכבד אותו ולכן  אני אעשה את כל ההתגמשות כדי לא לפגוע ברגשות

אבל כן, אני מאמין בהלכה

זה לא מונע ממני להלחם כתף אל כתף עם דרוזי

אני מגן עליו בדיוק כמו שהוא מגן עליי

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2

.

פורסם

האמת שאם זה נגמר בחמאס, זה ממש לא טוב….

ותאמת לא רק חזבאללה,  פתאום אתה באמת קולט שאיראן תוריד עלינו אטום ברגע שזה יתאפשר. וזה לא באמת ישנה להם שעל הדרך ימותו גם איזה 6 מיליון שהידים…

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

כתב ספורט של הBBC מתפטר במחאה לאחר BBC מורה לכתבים שלהם לא להשתמש בטרמינולוגיה "טרוריסטים" כאשר מדווחים על חמאס, אלא "מיליטנטים", "חמושים".

הכתב, צעיר יהודי, מדווח שהקהילה היהודית באנגליה מובעתת.

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • מבאס 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני כשעה, bobi כתב:

וישראל יצאה ב 82 לסלק את ערפאת והולידה ונתנה את לבנון לחיזבאללה. אין ואקום. אם יש אידיאולוגיה של שנאה שיש לה תומכים, תכרות ראש אחד ויצוץ אחר, בדרך כלל יותר אלים מהקודם.

הכותרת שנתת אולי תופסת אבל מפספסת,  ישראל התקבלה בפרחים בלבנון על ידי האוכלוסיה (שכונתה אז פריס של המזרח התיכון), בגין תכנן להמליך ראש ממשלה פרגמטי כלפינו שגם הגיע לפגוש אותו בישראל בפגישה חשאית, אם אני זוכר נכון שם משפחה באשירי,  הוא לא כל כך הסכים להתיישר עם דרישות ישראל לאחר שהומלך בצעדים לקראת השלום (זיכרו היינו בשוונג לאחר הסכם השלום עם מצריים שנים בודדות לפני כן),  בכל מקרה לאחר זמן לא רב אסאד האב שלח לו מתנקשים או מזוודת נפץ לא סוכר בדיוק החלום הישראלי אמריקאי לגבי לבנון המשיך להסתבך,  יחד עם טבח סברה ושתילה שצהל לא היה ערני כנראה למנוע אותו או נתן הסכמה בשתיקה וכו'...

פיגוע ענקי האמריקאים וכו' וכו'... 

ביידן בטוח זוכר את המאורעות הללו טוב עם האמריקאים הרבים  שמתו אז.

נוסיף גם את מלחמת האזרחים הארוכה,  רוצה לומר שההיסטוריה חוזרת וצריך ללמוד מראש כדי להשפיע על שבידינו והכל זאת יש גם שוני בין לבנון לעזה לא הכל קופי פסט.

אם אתה יודע לתת מענה נכון אתה גם יכול לפעמים לשנות מציאות ברגעים משמעותיים כמו שאנחנו אולי לפניהם, כמובן גם יכול לחרבן את העסק ולארגן את הדור הבא של השונאים על סטרואידים.

עריכה אחרונה על ידי yb

פורסם

בכל מקרה מה שלא תעשה, אסור להשלים עם 200 אלף רקטות שמכוונות אליך.

איך, מתי ולמה.

בשביל זה יש מערכת ביטחון.

מקווה שהפעם תהיה ערנית יותר

.

• תוכן חדש...