Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

או שהוא טיפש או שהוא מנסה למתוח את הגבול.

וטיפש הוא לא.

יאיר נתניהו שיתף פוסט נגד הרמטכ"ל - כך השיב שר הביטחון (msn.com)

גלנט יכל פשוט להגיד "יאיר יא זין". היה נותן את אותה משמעות.

גם לא היו יכולים לדעת אם זה על יאיר נתניהו או יאיר לפיד ואז שרה לא הייתה כועסת.

רוטמן, הכוונה?
הוא בעיקר טירון (רק שנתיים בכנסת). אין פרלמנט בעולם שנותן לחבר פרלמנט טירון חברות בועדה כזו מרכזית, שלא לדבר על ראשות הועדה.
וחוסר הנסיון שלו היה מאד בולט באופן בו ניהל את הדיונים, בניגוד לכל הנהלים והמקובלות (ייתכן שגם בניגוד לחוק, את זה נגלה בעתירות).
וכל מה שעשה בעשור שלפני זה להקים את  ״התנועה למשילות ודמוקרטיה״ שרק פירסמה ניירות עמדה, וכתב שני ספרים (קראתי אחד: עילג וכתוב ללא שום הגיון פנימי, אלא אם אתה משיחיסט קיצוני). לא עבד כעורך דין.

בתאריך 13.8.2023 בשעה 13:04, falou כתב:

למה זה מצחיק?!

המרואיין היחיד בין החכ״ים שאומר גם אמת וגם את דעתו. אדם ממלכתי שמקובל על כל יושבי המשכן. פוליטיקאי במובן הפרקטי של המילה, בלי יותר מדי חירטוטים.

הרבה פעמים כורכים אותו יחד עם אמסלם, אבל אין ביניהם שום דימיון בהתנהלות.

לא מדוייק. ביטן גם חשוד בפלילים (שוחד, מירמה, הפרת אמונים), ומשפטו מתנהל בימים אלה.
https://he.wikipedia.org/wiki/דוד_ביטן#חשדות_בפלילים
חשוב לשים לב כי יש חברת בניה (דניה-סיבוס) שהורשעה בכך שנתנה לו שוחד, כך שזו עכשיו עובדה משפטית.
לא חושב שישות יכולה להיות מורשעת בנתינת שוחד ל-X, ללא ש-X אשם בלקיחת שוחד.

בתאריך 13.8.2023 בשעה 18:33, yohai71 כתב:

מקרה ספורדי לחלוטין, אין צורך לעשות מזה עניין.

Keep calm and cover your body up

אתה הזוי. יש עשרות תקריות כאלה בחודשים האחרונים. לא כולם מגיעים לאמצעי התקשורת.
ואח״כ אשת הנהג התראיינה ואמרה שלו היה לה אקדח, היתה יורה בבנות.
https://news.walla.co.il/item/3601763

בתאריך 13.8.2023 בשעה 21:14, Potato כתב:

המחשוף שלה פגע לו ברגשות לא פחות, לך תדע על איזה שופט תיפול....ואולי הוא יבקש להישפט בבית דין רבני, עוד תצא מופסדת.

אין לו שום זכות לא להיפגע. יש לה זכות להתלבש ברצונה במרחב הציבורי, כל עוד זה לא לבוש שפיסית מסכן נוסעים אחרים או מלכלך את האוטובוס.
מי שלא מתאים לו מדינה כזו, החוצה. אין לו מקום במדינה ציונית. כמו לרוב החרדים.

והנבערות שלך גם לא במקום. לבית דין רבני אין שום סמכות בנושאים כאלה (זו עבירה פלילית של הנהג).

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 30 דקות, DareDevil כתב:

אם תקרא את הכתבה אתה יכול להבין כמה קצת זמן בת'כלס התייחסו וחשבו בכלל על הרכבת הקלה הזו.

פשוט מחזרו הצעה של צהל, במקום אשכרה לשרטט בחמש דקות מפה הגיונית.

והנה הצעה שלי

screenshot-www.google.com-2023_08.14-22_51_40.thumb.png.6f10f07ce00e6c673058d3e0f22d9db4.png

מה הבעיה שלי? שמאוד קשה לתת מפה הגיונית על בסיס המצב הנוכחי עכשיו במקום להתייחס לאפשרויות גידול אוכלוסין נוספות לעיר הזו. בהתחשב שהקו הראשון יפעל במקרה אופטימי ב2033. לכל הפחות הקו צריך להיות ממחנה חצרים עד לכיוון קריית המודיעין לפי הקו התכלת שציירתי, ככה הוא לפחות נותן מענה יחסית סביר מינוס לעיר הזו.

יש פורום בינלאומי גדול על תיכנון עירוני ותחב״צ, עם תת-פורום מאד פעיל ספציפי לישראל.
מי שהנושאים האלה מעניינים אותו -- ממליץ לקרוא שם. יש שם גם דיונים כלליים, וגם השתתפות של אנשי מקצוע, כולל מעקב אחרי ביצוע תוכניות קיימות.
https://www.skyscrapercity.com/forums/infrastructure.4552/
כאן השירשור על רכבת קלה בב״ש (שמגברים עליה מאז 2015) -- ודי ברור שזה רעיון טיפשי:
https://www.skyscrapercity.com/threads/beer-sheva-lrt-prop.2298821/
רכבת תחתית בכלל לא הגיונית, כי ב״ש לא קרובה ללהיות מאוכלסת וצפופה מספיק להצדיק כזו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, PinkDolphin כתב:

לא עבד כעורך דין.

באחד הדיונים אני זוכר שהזכירו שרוטמן ייצג איזו חבובה בבית דין של הליכוד. לא יודע אם זה נחשב עבודה של עורך דין באמת.

לפני שעתיים, PinkDolphin כתב:

אתה הזוי...

והנבערות שלך 

הם היו ציניים..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 5 שעות, PinkDolphin כתב:

אתה הזוי. יש עשרות תקריות כאלה בחודשים האחרונים. לא כולם מגיעים לאמצעי התקשורת.

הייתי סרקסטי.

פורסם (נערך)

אם עסקנו בחברנו משה דרמן - הוא שיתף לאחרונה ראיון שלו לעיתונות הגרמנית על ה-protestfuehrer (בהתחלה קראתי את תחילת המילה בצורה קצת שונה, והופתעתי מהכנות שלו, אבל אז הבנתי שזה "פרוטסט...").

נכון שרואים רק את שתי השורות הראשונות, וזאת רק צעדה אחת מתוך כל המחאה, אבל הדבר הראשון שעולה לראש כשרואים את הרכב האוכלוסיה זה מחאת "השבט הלבן". 

Capture.JPG

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

fuehrer בגרמנית זה סה"כ מנהיג ושום דבר אחר. בקשר ל"השבט הלבן" ישנם אפילו כאן כמה חברה שלא שייחים לשבט 😂 אני בטוח שערסלם גאה בך.

• רעיון טוב! 1
פורסם

נראה לי שנשמטה מילה. זה השבט הכחול לבן.

@gadik6 אני אגיד לך את האמת - אני לא מסוגל לנחש לפי הצילום הזה מהיכן הגיעו הסבים והסבתות של המפגינים. אם אתה מסוגל כנראה שניחנת ביכולות חריגות ןמדהימות.

• רעיון טוב! 4
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

מה זה "השבט הלבן"?

להגדרה מילונית יש גוגל.

כמה ערבים/אתיופים/דתיים אתה מזהה בתמונה?

יחסית למחאה של "כל חלקי החברה" התמונה הזאת היא מאוד חדגונית מבחינת הרכב האוכלוסיה בה.

כמו שכתבתי, זה רק מקרה יחיד, ואולי לא מייצג, מתוך המחאה, אבל עדיין זה משעשע, אותי לפחות, שזאת התמונה שמייצגת את המחאה בפרסום של חברנו רדמן.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 5
  • משעמם 1

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

להגדרה מילונית יש גוגל.

אוקיי.

הלכתי לגוגל, נחתתי בויקיפדיה, חזרתי לפה עם הגדרה.

ציטוט

השבט הלבן: כינוי גנאי לאשכנזים, בעיקר חילונים ממעמד הביניים ומעלה תושבי גוש דן הנמצאים במרכזה או בצדה השמאלי של המפה הפוליטית, המציג אותם כקבוצה (שבט) אליטיסטית וגזענית שמתבדלת מבחינה אידאולוגית ותרבותית משאר החברה היהודית בישראל ושולטת בתקשורת בישראל ובמוקדי הכוח.[17]

ואז נזכרתי בזה:

ציטוט

כי כל תרבות ה-woke הזאת מקושרת לשמאל הפרוגרסיבי. מעבר לעובדה שהמטומטמים הללו הם אנטי-ישראלים, על גבול האנטישמים, הם מייצגים כל מה שהפוך ממדינה מערבית מתקדמת - סוציאליזם, החלשת כוחות המשטרה, שנאת העשירים ועוד שלל דברים שמקרבים את המדינה לאנרכיה.

תוכל, בבקשה, להסביר איך שנאתך למקבילה הישראלית של ה-white man משם שונה מה-woke הפרוגרסיבי שמטריד אותך באמריקה?

בדיוק כמו שכתבתי שם. אתם מעתיקים לחלוטין את השמאל הפרוגרסיבי. זה עצוב, לא?

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

דתיים

דתיים הם לא לבנים?

לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

חדגונית

טוב, אם אתה לוקח ומגדיר את הגוון איך שבא לך...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לאיזה שבט שייך אותו רדמן? לרדמן הפולני מלוד או לאבוטבול המרוקאי (אמא שלו)?

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 34 דקות, gadik6 כתב:

אם עסקנו בחברנו משה דרמן - הוא שיתף לאחרונה ראיון שלו לעיתונות הגרמנית על ה-protestfuehrer (בהתחלה קראתי את תחילת המילה בצורה קצת שונה, והופתעתי מהכנות שלו, אבל אז הבנתי שזה "פרוטסט...").

נכון שרואים רק את שתי השורות הראשונות, וזאת רק צעדה אחת מתוך כל המחאה, אבל הדבר הראשון שעולה לראש כשרואים את הרכב האוכלוסיה זה מחאת "השבט הלבן". 

Capture.JPG

שמע הבחור מקדימה עם הירוק נראה כאילו הוא בדיוק סיים את העליה ברגל מצנעא.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

כמה ערבים/אתיופים/דתיים אתה מזהה בתמונה?

כמה אתיופים ישנם בין נהרי הגבעות? או שגם הם "השבט הלבן"? ישנם מלא יהודים שחיצונית אני לא מסוגל להבדיל מערבים. וגם להפך. ומכיוון שכמעט כולם בתמונה עם כובעים על הראש אי אפשר לזהות את הדתיים.

פורסם
לפני 11 שעות, PinkDolphin כתב:

רוטמן, הכוונה?
הוא בעיקר טירון (רק שנתיים בכנסת). אין פרלמנט בעולם שנותן לחבר פרלמנט טירון חברות בועדה כזו מרכזית, שלא לדבר על ראשות הועדה.
וחוסר הנסיון שלו היה מאד בולט באופן בו ניהל את הדיונים, בניגוד לכל הנהלים והמקובלות (ייתכן שגם בניגוד לחוק, את זה נגלה בעתירות).
וכל מה שעשה בעשור שלפני זה להקים את  ״התנועה למשילות ודמוקרטיה״ שרק פירסמה ניירות עמדה, וכתב שני ספרים (קראתי אחד: עילג וכתוב ללא שום הגיון פנימי, אלא אם אתה משיחיסט קיצוני). לא עבד כעורך דין.

טירון או לא, הוא עושה בית ספר לביבי. 

רץ על טורבו.

צורת ניהול הדיונים בכנסת מחפירה מ-2 הצדדים, גם בכנסת הזאת וגם בקודמת האופוזיציה צועקת כמו בבונים והקואליציה מוציאה את כולם החוצה. 

• תוכן חדש...