Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

2 שאלות-

ישלי אופל קורסה 99 1.2 ידני

1. היום החלפתי להחליף פלגים אחרי המלצה של חבר וראיתי שהגומיות של הבית פלגים (ראש פלגים/חנוכייה, איך שלא תקראו לזה .. אני עדיין לא הבנתי איך קוראים לזה בדיוק) לא במצב טוב בכלל, מתוך 4 רק אחת שלמה (!) השאלה שלי היא, האם אפשר לקנות את הגומיות האלה בנפרד ולהחליף אותם ? אני לא כל כך מצאתי דרך להוריד את הגומיות , אולי אני מפספס משהו ?

2. אם התשובה לשאלה הראשונה היא שלילית אז אם אפשר לברר כמה עולה הראש פלגים הזה כי אני לא מצאתי את המחיר שלו בשום מקום ולא מצאתי איפה אפשר לקנות אחד כזה ...

תודה רבה לעוזרים !!!

• ספונסר פורום
פורסם

לא ציינת מהיכן אתה בארץ אך באופן כללי ניתן למצוא חלק כזה אצל קאר סנטר מוטורס באשדוד. יש להם מגרש עם רכבים לפירוק והם גם מוכרים חלפים חדשים, כך שהם יוכלו למצוא לך את החלק הדרוש. כדאי שתגיע לשם עם הרכב שלך, כדי שתהיה בטוח שהחלק שאתה קונה מתאים ב-100 אחוז.

• תוכן חדש...