Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השמח לקבל חוות דעת עבור קיה ריאו 1.4 5 דלתות אוטומטית דגם EX וצריכת הדלק שלו.

חשבתי לרכוש פולו 1.4 אוטומטית רובוטית 7 הילוכים אבל אתה מקבל אותה ממש לא מאובזרת. לאומת זאת הריאו מגיעה מאוד מאובזרת.

פורסם

מדהים לא הייתי אומר סביר בהחלט כן, צריכת הדלק סבירה אף היא (כ-12 ק"מ לליטר בממוצע)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בקצרה:

יתרונות

- מרווחת מאד ופרקטית, מרגישה כמו משפחתית ולא כמו סופר מיני.

- אבזור מדהים, יש הרבה משפחתיות שאין להן פיצ'רים כמו שיש בקיה EX.

- איכות ההרכבה נראית איכותית מאד, אין אפילו זכר לקרקושים.

- אחד הרכבים היפים בקטגוריה, לדעתי.

- אחריות ארוכה.

חסרונות

- צריכת הדלק לא ממש טובה :cry:, באזור 9.7 קילומטר לליטר (גם לפי מדידות שלי וגם

לפי מחשב דרך).

- הרמקולים ממש ברמה נמוכה, למרות תוספת הטוויטרים בדגם EX.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בקצרה:

יתרונות

- מרווחת מאד ופרקטית, מרגישה כמו משפחתית ולא כמו סופר מיני. הגזמת, אומנם על פי הנתונים היבשים הייתי מצפה שהיא תהייה מרווחת יותר משאר הקבוצה, אך בפועל היא בינונית. הקליאו וגם ה-208 מרווחות יותר. למעשה היא הרגישה לי לא יותר מרווחת מהפיאסטה. יחד עם זאת, תא המטען שלה אכן גדול יותר מהמתחרות.

- אבזור מדהים, יש הרבה משפחתיות שאין להן פיצ'רים כמו שיש בקיה EX. שוב הגזמה, האבזור שלה דיי בסיסי לרכב מודרני. הרדיו נראה מיושן, כנ"ל גם הפיקוד על המזגן. אם נשווה אותה לקליאו החדשה היא תראה מיושנת מאוד.

- איכות ההרכבה נראית איכותית מאד, אין אפילו זכר לקרקושים.

- אחד הרכבים היפים בקטגוריה, לדעתי. הוא אכן נאה, אך לא היפה בקטגוריה. אך כמו שציינת זה עניין של טעם אישי.

- אחריות ארוכה. אכן יש אחריות של 4 שנים נוספות על מנוע וגיר, אך בתמורה אני מניח שאתה צריך לטפל אך ורק במוסכים מורשים. עדיין, יכול להיות שזה משתלם וזה בהחלט ייתרון מסויים על פני המתחרות.

חסרונות

- צריכת הדלק לא ממש טובה :cry:, באזור 9.7 קילומטר לליטר (גם לפי מדידות שלי וגם

לפי מחשב דרך). באיזה תוואי דרך ואפי נהיגה. בכלל, אני לא אוהב את הגישה של להשוות צריכת דלק בין משתמשים בפורום, זה יותר הטעיה מסויימת ולבסוף אנשים מתאכזבים (או במקרה שלך יש סיכוי שפותח השרשור יופתע לטובה, וזאת בתנאי שהצריכה שציינת לא תגרום לו לרדת מהאופציה).

- הרמקולים ממש ברמה נמוכה, למרות תוספת הטוויטרים בדגם EX.

12345

• תוכן חדש...