Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז 2.2.2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המניע?אני שואל את עצמי את השאלה הזאת ואין לי תשובה,אולי בגלל הבאס שאוטו יסע יותר מהר,כי האוויר ידחף את האוטו קדימה

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המניע האמיתי להתמכרות לבאס - מה שנקרא באס ג'אנקי הוא פרה-היסטורי

זו ההתמכרות לאדרנלין מתחושה של סכנה וזה הולך אחורה לתקופת היורה (גו'ראסיק במילים אחרות) בה בני אדם היו ניצודים ע"י דינוזאורים.

הצעדים של הדינוזאורים היו מפיקים באס ורעד מאוד גדולים וזה היה מכניס את בני האדם לתחושה של איום - המוח מפיק אדרנלין, הקצב לב עולה - בקיצור, התרגשות אמיתית שלא ניתן לשלוט בה.

זה גם מוכתב לנו בגנים לגבי רעמים תשימו לב, פצצות או כל חומר נפץ אחר.

תאמינו או לא - זה המקור האמיתי להתמכרות לבאס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

י

זו ההתמכרות לאדרנלין מתחושה של סכנה וזה הולך אחורה לתקופת היורה (גו'ראסיק במילים אחרות) בה בני אדם היו ניצודים ע"י דינוזאורים.

.

כן אבל לא היו בני אדם בתקופת היורה, לפני 65 מליון שנה, האדם הניאדרטאלי (שקדם להומו סאפיינס ) הופיע רק לפני 50000 שנה לערך,

לגבי באס ג'אנקי - הסברה שלי היא אחרת - זה מזכיר לנו שהיינו ברחם - את המוסיקה היינו שומעים מבחוץ ומרגישים את התדרים הנמוכים שהרעידו את הבטן של אמא.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אוהו ווא - אז זה סותר תיאוריה מדעית בצורה מאוד יפה, כי את המאמר הזה קראתי לפני כמה שנים טובות.

יתכן וגם מייחסים את זה לחיות גדולות אחרות מאותן תקופות פרה-היסטוריות של שחר האדם - לפי מה שאני יודע זה המקור להתמכרות לבאס, הוא מרמז לנו באופן טבעי על סכנה מפני טורף או כוח טבע שצריך להתמגן בפניו.

זה גורם לנו להרגיש שאנחנו עדיין חיים.

ולגבי רעשי הרחם - זה קשור לרעשי כביש ולא לבאס, בגלל זה תינוקות נרדמים כל כך טוב בנסיעות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כן אבל לא היו בני אדם בתקופת היורה, לפני 65 מליון שנה,

אה באמת? ומה אתה אומר על זה??

:wink:

jesus_with_dinosaur.jpg

פורסם
אה באמת? ומה אתה אומר על זה??

:wink:

את זה אני מכיר, אני ציירתי את זה :shock: , לקח לי הרבה זמן עד שישו והדינוזאור הסכימו על פוזה

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אל תבינו אותי לא נכון, אני אדיופיל לא פחות כולם פה

אבל איפה התמונות של הבחורונת שכולם דיברו עליה :twisted:

מקווה להגיע למפגש הבא

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

צודק אבל זה וואחד עכבר ומבחינתי - זה היה הדבר הכי טוב שיצא מהמפגש הזה, כי, SPL זה פשוט לא אני, אפילו לדבר לא היה לי נוח בתוך כל הרעש הזה. אולי אם הייתי יכול להשאר קצת יותר - הייתי חושב לגמרי אחרת.

וזה לא המפגש ולא האווירה - זה פשוט אני.

Pioneer TS-X150

פורסם

מה אתם מתלהבים מהילדה?היה לה שיער על הפנים.נו באמת!!!

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

חבל שלא באתי, הייתי מוסיף עוד קצת רעש למה שהיה ;)

אדי, כשאתה מתלונן שהיה כלכך הרבה רעש ולא יכלת לשמוע מערכות SQ\להשמיע את המערכת שלך, אתה אומר את זה לאחר שביקשת ממישהו להנמיך כי אתה רוצה לשמוע\להשמיע?

אני דיי בטוח שלא ביקשת שום דבר.

אם היית מבקש אני לא רואה שום סיבה שלא היו מכבדים את הבקשה שלך.

אז להבא, בבקשה, קודם כל תבקש, אחרי זה תראה אם יש סיבה להתלונן בכלל.

בתור אחד עם ניסיון ממפגשים קודמים, שלא היה במפגש הנוכחי.

זה נראה לי כאילו אתה מחפש סיבות לנסות להתסיס את כל האווירה

הבנו כבר ש SPL זה לא בשבילך, אתה לא צריך לחזור ולהדגיש את זה כל פעם מחדש.

תהיה בטוח שאף אחד לא מגיע למפגש בקטע של "היום אני הולך להרעיש!!! אני לא אתן לאף אחד לשמוע שום דבר אחר חוץ מאת הסאבים שלי!!!!"

כולם באווירה טובה, תבקש שקט בשביל לשמוע\להשמיע, ותאמין לי, יהיה לך שקט!

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

אוי אודי, די.

אני באמת עייף מכל זה - אמרתי מה ראיתי, הייתי שם 40 דקות, בכלל לא התנעתי את הרכב. חניתי אותו בכלל רחוק ממרכז המפגש.

אתה, אחרים - מתעצבנים מזה שאני מציג את מה שראיתי בלי לדפוק חשבון.

אין לי כוונות להתסיס, אין לי כוונות לריב עם אף אחד והאמת היא שמאוד קשה לי עם ההתגוננות הזו (שבאה בצורה של תקיפה כל הזמן) שלך ושל רבים נוספים אחרים לתגובות שלי.

תיקח את זה בפרופורציות הרבה יותר נמוכות ואתה תבין שאני לא מחפש את המאבקים האלה כל הזמן - אני מביא לפורום את מה שראיתי במפגש ומה שראיתי במפגש היה בערך 40 דקות של נון סטופ 120 דציבל צפונה.

מפגש SQ אפילו לא היה טעם לנסות למצות שם - כי לא היה עם מי :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

זה בגלל שלא היית במפגשים יותר משנה ואתה לא מכיר את כולם .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

תפסיק כבר עם ההפרדה הבוטה הזאת בין SQ ל SPL

אף אחד כאן לא עושה מפגש של SPL, ואף אחד לא עושה כאן מפגש של SQ

אנחנו עושים מפגש של אודיו לרכב בכללי.

דיי כבר עם כל ההפרדות האלו! כולנו בני אדם, כולנו חברים, כולנו אוהבים אודיו לרכב

רוצים שהכל יהיה מעורב! ולא "SQ יחנו מצד ימין וSPL יחנו מצד שמאל"

כולנו ביחד!

אם המערכות של המשתתפים במפגשים לא לטעמך, אתה לא חייב להגיע!

אז תפסיק לנסות להפריד הכל!

כי אחרי הכל, גם SQ וגם SPL זה אודיו לרכב

במקום לנסות לצמצם מפגשים, אנחנו רוצים להגדיל אותם!

היו חסרים לך חברי פורום עם מערכות SQ? תקרא להם שיגיעו!

אחרי הכל, כולנו חולקים את אותה אהבה :inlove:

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...