Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז 2.2.2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגש כזה לא היה הרבה זמן, המון אנשים, המון רכבים והמון מערכות!

סה״כ היה מאוד טוב, הרבה באסים כמו שאני אוהב.:-D

תמונות אני ישאיר למאור דוידי להעלות ובשבוע הקרוב גם סרטון קצר ומגניב.

שיהיה שבוע טוב לכולם!

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואלה ממש רציתי לבוא!

לא היה לי איך....

חבל התגעגתי להרבה אנשים שאני אוהב שם. :-(

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

לצערי,

מה שאני ראיתי זה מפגש SPL נטו שבפועל נכחו בו אולי שניים שלושה אנשי SPL שאני יכול לאמר שהמערכת שלהם היא משהו שהלכו איתו בצורה נכונה או נמצא בתהליך נכון.

היתה נוכחות אפסית של רכבי SQ וגם אם כן היו - היה צריך לזוז לצד השני של האצטדיון בכדי להיות מסוגלים לשמוע משהו חוץ מהסאב של דיוויד :-D

האווירה היתה לעומת זאת אווירה טובה מאוד, רק חבל שכמעט ולא הכרתי שם אף אחד - הרגשתי כאילו שחזרתי לתיכון :shock:

הייתי שם בקושי שעה, פשוט היתה לי הזדמנות לקפוץ ולראות.

לצערי (שוב) הדבר הכי טוב שהיה במפגש הזה זו איזו צעירונת שהיה קשה מאוד להוריד ממנה את העיניים, אבל לא בשביל זה טרחתי לבוא למפגש אודיו אחרי למעלה משנה שלא הייתי באף מפגש.

אבל!

אני מקווה שזו כן דרך של התחלה חדשה וזה כן יחזיר לתחום גם אנשי SQ וותיקים וגם יצרף חדשים כאחד.

גיורא - כמו שאמרתי, אתה מוזמן לקפוץ אליי לראש העין לאיזה סשן כוונים אם תרצה - נקבע ובכיף - כמו שאני מכיר את הפוטנציאל שלך - זה יהיה מעולה בסוף.

היה נחמד לראות וותיקים נוספים ולהכיר כמה צעירי פורום שהצטרפו.

בדבר אחד אין לי ספק - קהל הייעד כן גדל, יש תקווה :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בתכלס? מבחינת רכבי SPL היום שם אולי 4 רכבים שבאמת שייכים לקטגוריה זאת.

היו גם כמה רכבי SQ כמו של גיל, רומן ועוד כמה.

שאר הרכבים היו מקטגוריה כללית, מערכות שלא מיוחסים לצד הזה או לשני (בלי להעליב אף אחד כן)

מן הסתם היה הייפ סביב הרכבי SPL.

בשבילי מפגש אודיו זה לא רק לראות ולשמוע, זה לראות חברים ולשתף ידע ורעיונות.

מאוד שמחתי לראות פרצופים חדשים שם ושפע של אנשים.

SPL זה תחום מאוד מעניין בשבילי, לדוגמא היום הצלחתי להקפיץ עוצמה בעוד דציבל רק מכיוונים.

אני מסביר לאנשים אלף פעם שלא צריך להחליף ציוד יקר כדי לשפר את חוויות העוצמה. רק צריך לבנות ולכוון הכל כמו שצריך.

פורסם

לצערי (שוב) הדבר הכי טוב שהיה במפגש הזה זו איזו צעירונת שהיה קשה מאוד להוריד ממנה את העיניים, אבל לא בשביל זה טרחתי לבוא למפגש אודיו אחרי למעלה משנה שלא הייתי באף מפגש.

על מי אתה בא לעבוד??? :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נהניתי מאוד, תודה לכל מי שנתן עצות וטיפים איך לפתור משהו שמאוד מציק לי במערכת הנוכחית,

אפילו הצלחתי לעשות כמה כיוונים בהפוגה קצרה של הSPL שחגג באוויר (מסתבר שהסקאלה של המד דציבלים של רדיו שאק נעצרת בערך 20 דציבל לפני מה שהלך שם :-P)

שאפו גדול לגיל מזרחי ולכל מי שדאג לאספקה הבלתי נדלית של חומוס ופיתות :-)

פורסם

ה' ישמור,מה שהיא עשתה לנו שם...

באמת שהרבה זמן לא היה מפגש כזה גדול,נכון שרוב המערכות שם לא היו הכוס תה שלי בדיוק,אבל היי!לפחות היו הרבה אנשים וזאת הייתה מטרת העל של המפגש הזה.

מי יודע,אולי נצליח לגדל דור חדש של SQלניקים

נקווה שהמפגש הבא יהיה אפילו יותר טוב.

בשיפוצים...

פורסם

היה ממש נחמד וכיף במפגש רק שהפעם היה הרבה אנשים !

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

• תוכן חדש...