Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת האם ניתן להוסיף לרכב אופציה של קיפול המראות חשמלית/אוטומטית ברגע שהרכב ננעל/להוסיף כפתור ברכב שיקפל את המראות?

במידה ואפשר אשמח להמלצות באזור צפון.

פורסם

לידע כללי,אם אין לך ברכב מראות מתקפלות חשמלית אז תאלץ לקנות כאלו וזה יעלה לך הרבה כסף.לא ציינת על איזה רכב מדובר.אם יש לך מראות מתקפלות חשמלית אז בול מקום שבו מתעסקים בהתקנות תוכל לעשות זאת,אם יש לך ידע בסיסי בחשמל תוכל לקנות את המוצר ולהתקין לבד זה ממש קל ופשוט.

פורסם

במידה וקיימת אפשרות כזו ברכב? (רכב זהה מאובזר יותר) לא תהיה לך בעיה

אם לא קיימת אפשרות כזו? לא בטוח שתוכל לעשות את זה. (התאמת מראה)

פורסם

אני יודע מנסיון של אחרים על וואגיות שיש צורך במודול מתאים, במראה שמאפשרת קיפול אוטומטי, בקידוד ממוחשב.. ומאמין שפספסתי עוד כמה דברים בדרך.

לא הכי פשוט ולא ממש זול.

אולי באופל המצב שונה

"יאללה בירי".

פורסם

הרכב זה אופל קורסה opc, אין אפשרות לקבל זאת מובנה מהיצרן (ניסיתי) בנוסף אני לא מעוניין לעשות את זה בעצמי.

האם מישהו מכיר מוסך/איש מקצוע שאוכל להתייעץ איתו בנושא?

פורסם

לא נראה בר יישום.

הרי צריך לחפש מראה חשמלית שתתאים בדיוק לתושבת המראה הקיימת -היכן יש דבר כזה?

כפי שאמרתי רק אם יש רכב ממש זהה, שיש בו את האפשרות הנ"ל, יהיה אפשר למצוא מראות כאלו בפירוקים

ולרכיב אותם במקום המראות הקיימות -כולל מערכת חשמלית שתפעיל אותם.

אולי יש משהו שאני לא מכיר?

• תוכן חדש...