Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריפה בארון חשמל + תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך נסיון מר - יש לי שתי המלצות חמות:

1. לבטח את הדירה, כולל תכולה. צריך להתיחס לזה ביותר כבוד מאשר לביטוח מקיף לרכב: אני חושב שאף אחד בפורום לא מוור על ביטוח מקיף לרכב ששווה יותר מ-40-50 אש"ח. אם תבדקו את תכולת הדירה של זוג צעיר היא תגיע ל-100 אש"ח ויותר, למשפחה עם כמה ילדים ערכים בין 250-500 אש"ח כלל אינם מוגזמים. ואני מדבר על משפחות צנועות, לא עשירים מופלגים. נסו לחשוב כמה שוים בגדים ונעליים (רמז - כמה עשרות אלפי ש"ח לאדם), 3-4 טלויזיות ומספר דומה של מחשבים, ריהוט, מטבח (רק מטבח על ציודו שווה לפחות 50 אש"ח) - וכמובן המבנה, שביטוחו הוא החלק הקטן בעניין. בנוסף חשובים ביטוחי צד ג' וחבות מעבידים - אם פיצוץ בצינור בדירה מציף את הדירה מתחת, או אם המנקה מחליקה ושוברת את הרגל.

2. ביטוח של ועד הבית הוא עניין חיוני ביותר ועולה פרוטות יחסית לשווי הרכוש. לי, אישית, התפוצץ צינור ביוב משותף של הבנין לפני כשנה. עלות האיתור והתיקון עלתה על 15 אש"ח, הנזקים בדירה שלי ובדירה של השכן מתחתי למעלה מ-250 אש"ח, וזה לאחר שהשמאי שלי קצת התקפל מול חברת הביטוח. תחשבו על נסיון להוציא מכל שכן את חלקו בנזק, למעלה מ-7,000 ש"ח. הביטוח של הבניין שילם את כל הנזק. כאן מדובר על נזקי צד ג', אבל חשבו על ביטוח חבות מעבידים (מה קורה אם המנקה או הגנן שוברים רגל?), ביטוח הרכוש המשותף ששווה מאות אלפי ש"ח ועוד כהנה וכהנה. סה"כ מדובר בהוצאה חיונית שמהווה אחוזים בודדים מעלות אחזקת בניין גבוה עם מעליות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתם מפעילים מפזר חום בשביל פיפי?!

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao::drinking:

ואתם עוד קוראים לעצמכם "גברים" :lol:

בימים האחרונים מספיק נעים לי בשביל לא לשים גרביים בכלל כשאני בבית, ואתם עוד מדברים על מפזר חום בשביל פיפי... נקרעתי פה מצחוק :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא לכולנו יש פלומה פרוותית ברווזית שתחמם אותנו, Anyhow, זה בעיקר הבת זוג שמפעילה מפזר חום.

אם כי, אני מודה, בישיבות ארוכות בשעות לילה מאוחרות, המפזר חום מופעל 5 דקות לפני הכניסה לישיבה.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...