Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי שלט נוחות מאיביי

הבעיה היא שהגישה לחוטים של הבלנו אלו שמגיעים מהכפתור שיש בדלת הנהג שמבצע את הנעילה של הדלתות

כמעט ובלתי נגיש..

השאלה איך אני מחבר לשם את החוטים.. האם יש דרך נוספת להתעלק על המפסק הזה?

פורסם

את דיפון הדלת פירקת?

אנחנו מחפשים חוט חום וחוט חום/צהוב.

הם בטוח גם יוצאים מהקונקטור של הדלת לקיק-פאנל בצד הנהג.

קבל שרטוטים מתאימים.

הכי טוב אם היית מגיע לקונקטור L08/J02 , אבל הם בדלת...

מעלה לך גם איך הם נראים. אתה מתחבר לפינים 11 ו 12.

שים לב שצבעי החוטים תואמים למה שכתבתי.

E.MainHarness.pdf

PowerLocks.pdf

LConnectors.pdf

JConnectors.pdf

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
את דיפון הדלת פירקת?

אנחנו מחפשים חוט חום וחוט חום/צהוב.

הם בטוח גם יוצאים מהקונקטור של הדלת לקיק-פאנל בצד הנהג.

קבל שרטוטים מתאימים.

הכי טוב אם היית מגיע לקונקטור L08/J02 , אבל הם בדלת...

מעלה לך גם איך הם נראים. אתה מתחבר לפינים 11 ו 12.

שים לב שצבעי החוטים תואמים למה שכתבתי.

קודם תודה רבה על התשובה והקבצים..

לדלת אין לי בעיה להגיע.. ואין לי בעיה לפרק אותה.. אבל איך אני יעביר את החוטים מהדלת לפנים הרכב... דרך השרשור הזה שיש מהדלת לפנים הרכב יהיה נורא קשה.. הכל שם ישן והוא מאוד צפוף וגם בפנים אין גישה כמעט למקום שהוא מגיע

פורסם

אז תתעלק אחרי הדלת. תפרק את הקיק פאנל בצד הנהג ותחפש את החום והחום צהוב שבאים מהדלת.

תוודא שזה-זה על ידי פלוק על מצב רציפות או על ידי זה שפשוט תזיז ותראה שאותו חוט זז בדלת.

פורסם
אז תתעלק אחרי הדלת. תפרק את הקיק פאנל בצד הנהג ותחפש את החום והחום צהוב שבאים מהדלת.

תוודא שזה-זה על ידי פלוק על מצב רציפות או על ידי זה שפשוט תזיז ותראה שאותו חוט זז בדלת.

אז זהו שכבר מצאתי את זה. פשוט הוא נורא קצר ומאחורי איזה מוח של משהו שם ואין גישה לגלות את החוטים

כמעט ובלתי אפשרי להגיע לשם

פורסם

לפי השרטוט, החום והחום צהוב מגיעים גם לקונקטור L62 לפינים 1 ו2 ומשם לא ממשיכים. זה קונקטור 10 מקומות מלבני ארוך. יש לך את השרטוט שלו בקובץ זיהוי קונקטורים שצירפתי. (אין לי שרטוט של המיקום שלו ברכב,אבל L זה צמת הרצפה. אני מניח שהוא זרוק איפה שהוא מאחורי הקונסולה המרכזית.

אולי שם יהיה לך יותר קל לחבר.

בכל מקרה- זה שזה צפוף ומהודק, זה רק אומר שאף אחד עדיין לא חיטט שם (שזה אגב סימן טוב לגבי מצב האוטו...).

לא צריכה להיות לך בעיה לשחרר שם מספיק חוט להתעלקות.

תשחרר בנד, תפתח ליפוף בצמה, תמשוך קצת בעדינות. זה ישתחרר בסוף.

חוץ מזה- מי אמר שהתקנות זו עבודה נוחה?:lol:

דווקא הבלנו די פשוטה ונוחה לעבודה. תנסה להתקין בבימרים, נראה אותך...

• תוכן חדש...