Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני - 50-60K: מה מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב שני למשפחה (עם 3 ילדים בני 4-12), נסועה שנתית כ 10,000 ק"מ, 80% בעיר, 20% מחוץ לעיר, שנתונים 2008-2009 (אפשר שנה למעלה או למטה, במידת הצורך). אני מחפש את אחד מהרכבים הבאים:

קורסה / ג'אז / RUNX / I-20 / סוויפט / פיאסטה / פונטו / 308 / מגאן (5 דלתות) / קליאו.

איך הרכבים האלו?

האם יש רכב נוסף לרשימה הנ"ל?

חשוב לי (לפי הסדר הזה):

אמינות (רכב לאישה: נדרש 100% אמינות...)

נוחות נסיעה

איבזור

חסכוני

חשיבות משנית: גיר - לא משנה לי (אך אם רובוטי - שיהיה 'נעים' לנהיגה).

רכב זה ישמש, כנראה, כרכב ראשון של בתי לאחר קבלת הטסט.

כל רכב נוסף לרשימה - יתקבל בברכה: אני מנטר את הרכבים האלו בשבועות האחרונים.

פורסם

לדעתי ותר על הקליאו וה-308, לא מציגות שום יתרון על השאר. הטויוטה סתם ישנה ומיושנת, במקומה תבדוק יונדאי i30 אם אתה מעוניין במשפחתית קומפקטית.

לדעתי סופר מיני בהחלט תעשה את העבודה כרכב שני.

פורסם

תודה: דווקא היום נסעתי בקליאו: בקרת שיוט, שליטה על הרדיו מגלגל ההגה וכו'. למה לוותר?

כמו כן, על 308 לא נהגתי, אבל מהצצה על תא הנוסעים - זה נראה כמו דשבורד וחלקים איכותיים, לא?

האם יש עוד פ'גו שכדאי להוסיף לרשימה (207 וכו')?

עוד רעיונות לרשימה?

תודה.

פורסם

הביצועים לא מצטיינים בשתיהן וגם צריכת הדלק. לקליאו תא נוסעים מאוד פלסטיקי.

הפיג'ו דיי אכזבה אותי בנסיעת מבחן, רציתי לרכוש אחת חדשה לפני שנה וחצי בערך, הרכב הרגיש לי חלש ולא נוח כמו שציפיתי.

אם אתה רוצה משהו צרפתי אז נסה לחפש את ה-C3 החדשה, נאה מאוד, איכותית וגם מאובזרת. הביצועים דיי דומים ל-308 אבל עדיפים במעט בגלל שהרכב קטן וקל יותר.

אפשרות נוספת היא סוזוקי SX4 האצ'בק, מימדים חיצוניים קומפקטיים ומרווח פנימי טוב בזכות גג גבוה, דגם ההאצ'בק נראה לא רע.

פורסם

תודה רבה. הורדתי את הקליאו ו 308. הוספתי C3 ו SX4.

האם יש עוד דגמים מומלצים? האם לרדת לחלוטין מפג'ו, או שיש דגם ספציפי שכן שווה לשים עליו עין?

ומרחיב את השאלה: האם יש גם דגמים עם מערכת Auto-Start-Stop (כיבוי מנוע ברמזור, התנעתו מחדש באופן אוטומטי בתחילת נסיעה) בקטגוריות הללו? נסעתי ברכב כזה בחו"ל והיה מאד נוח (וגם חסכוני כמובן).

תודה.

פורסם

מערכת start&stop תמצא בדרך כלל ברכבים ידניים או רובוטיים, לא אוטומטיים. נראה לי שההאוטלנדר החדש הוא הראשון שמגיע עם שילוב של start&stop וגיר אוטומטי, והוא כמובן לא בתקציבך כרגע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם במאזדה 6 החדשה היא קיימת עם גיר אוטומטי.

אם אשתך מוכנה להתמודד עם גיר רובוטי אתה יכול לבדוק את פיאט גרנדה פונטו או אפילו פונטו איוו. היא מאוד מרווחת, נאה מאוד וגם מאבדת ערך דיי מהר בשנים הראשונות מה שאמור לשחק לטובתך.

אני ממליץ לתת למי שאמור לנהוג ברכב בפועל לבצע נסיעת מבחן מקיפה ככל שאפשר בכדי שלא תתאכזבו לאחר הרכישה.

פורסם

תודה: למה יש לתאם ציפיות די טוב עם פונטו גרנדה? האם בגלל הגיר הרובוטי?

יש לנו היום C4 פיקאסו עם גיר רובוטי... האם הרובוטי של פונטו פחות טוב מהפיקאסו באופן ניכר?

פורסם

אני חושב שהרובוטי החד מצמדי של פיאט עדיף בהרבה על שאר הגירים והוא יחסית לרובוטי דיי חלק ונוח לתפעול.

אם אשתך מסתדרת עם הגיר החובט בפיקאסו אז הגיר של פיאט יהיה בעבורה שדרוג.

מציע לך לקרוא מעט בנוגע לאמינותו של הגיר של פיאט ועל עלויות שיפוץ הרובוט.

נראה לי שמצאת לך את הרכב הבא.

פורסם
הביצועים לא מצטיינים בשתיהן וגם צריכת הדלק. לקליאו תא נוסעים מאוד פלסטיקי.

הפיג'ו דיי אכזבה אותי בנסיעת מבחן, רציתי לרכוש אחת חדשה לפני שנה וחצי בערך, הרכב הרגיש לי חלש ולא נוח כמו שציפיתי.

אם אתה רוצה משהו צרפתי אז נסה לחפש את ה-C3 החדשה, נאה מאוד, איכותית וגם מאובזרת. הביצועים דיי דומים ל-308 אבל עדיפים במעט בגלל שהרכב קטן וקל יותר.

אפשרות נוספת היא סוזוקי SX4 האצ'בק, מימדים חיצוניים קומפקטיים ומרווח פנימי טוב בזכות גג גבוה, דגם ההאצ'בק נראה לא רע.

לגבי SX4 האצ'בק: מהו אותו דגם? האם 5 דלתות? האם יש כמה מפרטי שילדה ל SX4? איך מבדילים בינהם?

תודה.

פורסם

יש SX4 סדאן עם תא מטען גדול ובולט ויש האצ'בק, 5 דלתות שנראית כמו רכב אחר לגמרי ומזכירה בעיצובה ג'יפון קטן.

כנס לאתר של סוזוקי כדי לקבל קצת יותר מידע.

פורסם

הוא דיי רחוק מלהיות רכב שיכול לרדת לשטח כלשהו אבל הלוק אכן ג'יפוני, במיוחד בשנתיים האחרונות בהן הוא מגיע עם שלל קישוטי פלסטיק על הפגושים ומסביב לגלגלים.

פורסם

כן, תודה, ברור שזה לא ג'יפ: רק לצורך הבנה שאנחנו מדברים על אותו הרכב...

ועוד שאלה: האם קיה ריו יכולה להיכנס לרשימה? האם רכב מומלץ, כרכב שני?

פורסם

בתקציב שלך נכנסת קיה ריו מהדגם הקודם בלבד שהייתה מכונית בינונית לחלוטין ולא התעלתה על מתחרותיה בשום תחום.

אם כבר אז נסה יונדאי I20.

• תוכן חדש...