Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני - 50-60K: מה מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מחפש RUNX בעדיפות 1 ואח"כ סוויפט

בשום אופן לא פיגו או סיטרואן.

עלויות האחזקה שלהן וכמות התקלות פשוט מטורפת.

יש גם כמה מאזדות 3מודל 2005 ידיים ראשונות במצב מעולה. שווה לחפש

פורסם

תודה: היום יש לי פיקאסו, ואני מאד מרוצה מהנוחות שלה. נכון - יש לעיתים תקלות לא מוסברות (כמו שההילוכים לא נכנסים למצב אוטומטי - אלא נשארים בניוטרל, ואז צריך לנתק את ה + מהמצבר לכמה שניות ואז להחזיר) - אבל זה בקטנה וקורה לעיתים רחוקות.

חוץ מזה - אחלה רכב!

פורסם

יש לנו SX4 ולפניו היה סוויפט. אישית אני מאוד לא אוהב את ה-SX4, תנוחה הישיבה גבוה מידי, הרכב כבד מידי, העמודי A מסתירים המון והראות האחורית לא משהו. הסוויפט עדיפה לדעתי בכל תחום פרט לנושא הראות האחורית שעוד יותר לוקה בחסר, חיישני חניה די חובה. הסוויפט יחסית נוחה לישיבת 3 מבוגרים מאחורה, אפילו יותר מרכבים גדולים יותר כגון מאזדה 3. החיסרון לדעתי עבורך יהיה התא מטען הקטן. מומלץ גם לבצע נסיעת מבחן כי הכיוון מתלים הוא יחסית לרכב משפחתי על הצד היותר ספורטיבי.

בכל אופן אני לא חושב שאתה צריך לשקלל פנימה את הבת שלך, יש לך מינימום עוד 5 שנים, לך תדע אם אתה תחזיק את הרכב עד אז.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

תודה: דווקא אני יותר ויותר 'מתכווננן' על SX4: אבדוק בפעם הבאה את הראות והשטח המת.

יש המלצות או דיסהמלצות על פיקנטו?

פורסם

קיה פיקנטו היא מיני קטנה שמדורגת לפחות קטגוריה וחצי מתחת ל-SX4 שהיא בין סופר מיני מגודלת למשפחתית קומפקטית.

אישית בסופ"ש האחרון ביצעתי נסיעה עם פיקנטו שכורה שנמצאת אצלי כחודש, נסעתי שעתיים וחצי מהצפון למרכז עם אישתי ו-3 ילדים כולל ציוד (מצומצם) לחמשוש ואני עדיין מופתע.

זה לא היה נורא כמו שחשבתי, הרכב נסע וסחב וגם תלונות מהותיות לא היו אבל הילדים שלי קטנים ורזים וההרכב היה כסא בטיחות לקטן ו2 הבנות באמצע ובצד ימין.

אין ספק שזה לא היה נוח כמו ב-I30 או בפורטה שהייתה לי כרכב מהעבודה בעבר אבל יצאתי סופר מופתע מהחוויה הזאת.

• תוכן חדש...