Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה RX-8

Litmanen
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אתחיל בזה שהיא החלום שלי.

למישהו יש מושג מדוע דלק מוטורס לא משווקת אותה בארץ ?

קשה לי להאמין שעקב מנוע הוואנקל הרוטורי היא לא מקבלת תקן ישראלי.

עובדה שיש אותה לאחד בארץ (דרך אגב, שחורה יפהפייה).

מחכה לתשובות.

פורסם
קודם כל אתחיל בזה שהיא החלום שלי.

למישהו יש מושג מדוע דלק מוטורס לא משווקת אותה בארץ ?

קשה לי להאמין שעקב מנוע הוואנקל הרוטורי היא לא מקבלת תקן ישראלי.

עובדה שיש אותה לאחד בארץ (דרך אגב, שחורה יפהפייה).

מחכה לתשובות.

לפי השמועות,

אם תכנס לסוכנות מאזדה בישראל, ותבקש להזמין RX8 תמורת 320 אלף שקל - יזמינו לך אחת.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

320 אלף

וואללה לא הרבה

זה 20 אלף מתחת להונדה אס אלפיים ואני חושב שאפשר להפיק הרבה יותר הנאה ממנוע וואנקל חובב סל"ד נושק ל10,000 , אחרי שראיתי וקראתי מבחנים שהוא עבר הוא פשוט מדהים וחלומי.

ים long time no

פורסם
320 אלף

וואללה לא הרבה

זה 20 אלף מתחת להונדה אס אלפיים ואני חושב שאפשר להפיק הרבה יותר הנאה ממנוע וואנקל חובב סל"ד נושק ל10,000 , אחרי שראיתי וקראתי מבחנים שהוא עבר הוא פשוט מדהים וחלומי.

ממש מחיר שווה לכל כיס, מה אני אגיד לך...

אתה יכול לקנות בוקסטר בארה"ב במחיר כזה ולהשאר עם הרבה עודף למערכת טובה...

עוד? - חבר שלי קנה לפני שבוע M3 חדשה באוסטריה, 60,000 יורו. נכנס בתקציב שכרגע ציינת.

343 כ"ס, הנעה אחורית, 6 הילוכים ידני, חישוקי 19"...

סתם רציתי להכניס אותך לפרופורציה על מה קונים אנשים מעבר לים עם אותו הסכום, ההבדל היחיד הוא שלהם אין את אות הקלון שנקרא "דרכון ישראלי".

מדינה מעצבנת ויבואנים מונופוליסטים-מעצבנים לא פחות.

פורסם
ממש מחיר שווה לכל כיס, מה אני אגיד לך...

אתה יכול לקנות בוקסטר בארה"ב במחיר כזה ולהשאר עם הרבה עודף למערכת טובה...

עוד? - חבר שלי קנה לפני שבוע M3 חדשה באוסטריה, 60,000 יורו. נכנס בתקציב שכרגע ציינת.

343 כ"ס, הנעה אחורית, 6 הילוכים ידני, חישוקי 19"...

סתם רציתי להכניס אותך לפרופורציה על מה קונים אנשים מעבר לים עם אותו הסכום, ההבדל היחיד הוא שלהם אין את אות הקלון שנקרא "דרכון ישראלי".

מדינה מעצבנת ויבואנים מונופוליסטים-מעצבנים לא פחות.

ההבדל הבאמת רציני הוא שלאירופאים הרבה יותר קל להשיג 60 אלף יורו מאשר לנו להשיג 320 אלף שקל.

פורסם

ואם אתה באמת רוצה להתבאס אז תכנס ללוחות יד שנייה באירופה ותשווה מחירים....

סתם דוגמא,ב.מ.וו M3 שנת 97 עולה כ-10,000 יורו בגרמניה.......(ובעברית-54,000 שקלים חדשים).

כלומר במחיר יותר זול ממה שתעלה לך בארץ הונדה סיוויק שנת 97 בגרמניה אתה תיסע על M3 משופרת.

וכן,יותר קל להשיג בגרמניה 10,000 יורו מאשר כאן בארץ להשיג 54K ש"ח.

אגב,לגבי ה-RX8,אכן מכונית מדהימה,אני רואה אותה כמעט כל יום (הבעלים מזניח את האוטו בצורה יוצאת דופן),אבל הבנתי שדווקא החיסרון הגדול במנוע הוא שאורך החיים שלו מאוד קצר יחסית (תריץ חיפוש בפורום).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כן גם אני רואה את האוטו כמעט כל יום, הוא מסתובב הרבה בהרצליה פיתוח

(אני לא אתפלא לדעת שהוא כנראה גם גר שם). אבל לגבי אורך חיי המנוע, לפי מה שאני הבנתי

מאזדה טוענת למנוע משופר, שלא כמו מנועי הרוטור שהוציאה בשנות ה-70 וה-80 ששפכו לאגר

אחרי מעט מאוד זמן. כך או כך, גם אם המנוע הוא אכן חלש, אם היה לי כסף לRX-8 - הייתי מוכן

להחליף את המנוע כשצריך. אני פשוט חולה על האוטו הזה ברמות שקשה לתאר.

פורסם
ואם אתה באמת רוצה להתבאס אז תכנס ללוחות יד שנייה באירופה ותשווה מחירים....

סתם דוגמא,ב.מ.וו M3 שנת 97 עולה כ-10,000 יורו בגרמניה.......(ובעברית-54,000 שקלים חדשים).

כלומר במחיר יותר זול ממה שתעלה לך בארץ הונדה סיוויק שנת 97 בגרמניה אתה תיסע על M3 משופרת.

וכן,יותר קל להשיג בגרמניה 10,000 יורו מאשר כאן בארץ להשיג 54K ש"ח.

אגב,לגבי ה-RX8,אכן מכונית מדהימה,אני רואה אותה כמעט כל יום (הבעלים מזניח את האוטו בצורה יוצאת דופן),אבל הבנתי שדווקא החיסרון הגדול במנוע הוא שאורך החיים שלו מאוד קצר יחסית (תריץ חיפוש בפורום).

אבל בגרמניה מגעיל ...

אין אף אחד שצופר לך כדי להאיר את עיניך לרמזור שאומנם עדיין אדום .. אך מיד יתחלף לירוק..

אין אף אחד שנדחף מהימין

אין אף אחד שלא מאותת

אין אף אחד שלא עוקף את כל הטור

אין אכיפת מהירות מצויינת

אין שוטרים אדיבים

והכי חשוב, אין פלאפל !

אז עזובתך מגרמניה... :)

פורסם

יש עוד סיבה למה לא משווקים לפה הרבה rx-8 לא יודע עם זאת הסיבה בארץ אבל שמעתי שיש בעיה מאוד מאוד גדולה לתקן את המנוע ווינקל הזה עם יש בו בעיות! לא כל המכונאים מבינים את המנוע הזה ואיך לתקן אותו!

תקנו אותי?!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
יש עוד סיבה למה לא משווקים לפה הרבה rx-8 לא יודע עם זאת הסיבה בארץ אבל שמעתי שיש בעיה מאוד מאוד גדולה לתקן את המנוע ווינקל הזה עם יש בו בעיות! לא כל המכונאים מבינים את המנוע הזה ואיך לתקן אותו!

תקנו אותי?!

אני בספק אם לא תמצא מוסך מורשה של מאזדה שיודע לתקן מנועי וונקאל .

הרכב עצמו הוכרז כרכב מאוד מהנה לנהיגה בייחוד עם 9500 סל"ד :twisted:

והוא גם עם 4 מושבים ככה שהוא יכול להתאים למשפחה מצומצמת , אבל עדיין 320K ... קצת יקר .

אני חושב שהרבה יסכימו איתי שעדיפה כבר האסתי או האיוו .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

א, אני בספק אם יש מוסך מורשה של מאזדה שכן יודע לטפל באוטו חוץ מכאלו שיחויבו בהשתלמויות אם יביאו אותו בצורה סדירה וגם הם לא יתלהבו לטפל בהם.

ב. צריך להחזיק חלקים ( הכל כולל הכל ) ל7 שנים

ג, מחיר לא תחרותי במיוחד בשוק הישראלי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

באנגליה מוכרים יותר 8-RX ממזדה 3.

תתנו לי סיבה שיבואן מזדה 3 ופורד פוקוס צריך את ה 8-RX ברשימת המכוניות שלו.

הוא לא צריך שיפור תדמית כמו שהם צריכים בשאר העולם.

אייל

פורסם

ע"פ דלק מוטורס, יבוא סדיר של ה- RX8 יתחיל בקרוב והמאזדה 6 ספיד (לא זוכר את השם) המתחרה בחו"ל באימפרזה STI ובאיוו 8 לא תגיע לישראל.

פורסם

דרך-אגב, כמו שנאמר פה - הרכב באמת מוזנח, כולו מלא אבק, מלוכלך מאוד, אבל כשרואים אותו, זה מפצה על הכל.

ראיתי את הרכב חונה ברחוב "הארבעה" בתל-אביב קצת אחרי הסינמטק, מול המסעדות.

קצת אחרי מסעדת "אודיאון"...

ללכת לחפש? לא יודע אם כדאי, אולי סתם נפל בחלקי לראות את הרכב באיזה יום שבת חביב, או שהוא עוסק במשהו באזור...

:twisted: חולה~הגה :twisted:

• תוכן חדש...