Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רטיבות בתא הנהג של נוזל שמנוני, נוזל קירור בבירור בדיוק במקום בו שוכן הרדיאטור לחימום פנימי של הרכב. הרכב לפני טיפה פחות משנה עבר החלפה של הרדיאטור הזה והוא חדש. ההחלפה בוצעה במסגרת אחריות לאחר ביצוע עיסקה עם לובינסקי טרייד. במוסך בו בוצע התיקון - מוסך מורשה סיטרואן פיזו בינואר 12 טענו שאם החלק פגום הוא יוחלף. בבדיקה של המוסך היום בבקר נטען על ידי המוסך שהרדיאטור שהוחלף תקין והרטיבות השמנונית לא נובעת ממנו. הם העלו השערה שאולי יש בעיית אטימה ושהגשם של הימים האחרונים גרם לרטיבות. אני לא קונה את זה כי הרטיבות היא בבירור של נוזל קירור, המוסך טען שכנראה נשארה שמנוניות בשטיח מה רדיאטור הקודם שהוחלף לפני שנה, אני לא קונה את זה כי יש רטיבות אך ורק בצד של הנהג בדיוק מעל רדיאטור החימום פנימי. אני חושב שמנסים לחפף אותי. מה דעתכם?

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

הייתה ירידה קטנטנה במפלס ויכול להיות שרק היה נדמה לי שהייתה ירידה. על כל מקרה הוספתי טיפה נוזל ליתר ביטחון. המוסך ראה שזה נוזל שמנוני והטענה שלו היא שהשמנוניות נובעת משאריות של נוזל הקירור שנזל לפני שנה במגע עם המים.. מי הגשמים לטענתם. הרכב שלי דרך אגב הוא נקי במיוחד וקשה לי להאמין שפיספסתי שאריות של נוזל קירור ישן על השטיח..

[email protected]

פורסם

עדכון. הם לא יודעים מה זה. טוענים בתוקף ש רדיאטור חימום פנימי תקין ולא מצאו איך יכול לחדור גשם. האחריות על החלק נגמרת עוד 4 ימים. זה דיאגנוסטיקה זה?

[email protected]

פורסם

אם יש נזילה היא קרוב לוודאי מהחיבור[הפנימי] של הצינורות לראדיאטור [הפנימי].

לא חייב להיות מהרדיאטור עצמו.

• תוכן חדש...