Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Planetside 2. גיימרים התפקדו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי ב Asus g55vw ופשוט התמכרתי למשחק הזה.

למי שלא מכיר זה משחק אונליין בגוף ראשון.

זה נכון שיש הרבה כאלה, אבל פה זה פשוט מטורף, מלחמות של צבא על צבא, לא 2 קבוצות של 5.

כובשים שטחים, יש כלי רכב מגוונים (יש טרקטורון לערסים מבינינו).

פשוט משחק ברמה אחרת.

בגלל שהוא עדיין בשלבי כוונונים אחרונים יש כמה שינויים בהגדרות שצריך לעשות אחרת גם עם מחשב רציני המשחק מאבד fps.

יש אותם בפורום של המשחק ומי שרוצה אפרסם אותן כאן אחרכך כאן.

http://www.youtube.com/watch?v=Fb90FBLfPBA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

בגלל שהוא עדיין בשלבי כוונונים אחרונים יש כמה שינויים בהגדרות שצריך לעשות אחרת גם עם מחשב רציני המשחק מאבד fps.

יש אותם בפורום של המשחק ומי שרוצה אפרסם אותן כאן אחרכך כאן.

חיפשתי בפורום של המשחק ולא מצאתי, אודה לך אם תוכל לשים קישור או לפרסם כאן.

"ai motoare capul doare"

פורסם

ויש שם גם נושא המדבר על שינוי מספר ה pre render frames מ 3 ל 2 או 1 לפי המחשב, יש כאלה שאומרים שזה עשה רק יותר גרוע הרוב אומרים שעזר.

אני הורדתי ל1 ובנתיים הכל עובד בסדר.

אני על שרת Miller אם תחליט ליצור דמות (מפתיע שזה השרת שבחרתי, הוא גם מלא ברוסים מסיבה לא מובנת אבל אין לאגים אז אני ממליץ).

פורסם
www.reddit.com/r/Planetside/comments/13pzb1/fps_settings_which_helped_me_improve_kd_to_30/

ויש שם גם נושא המדבר על שינוי מספר ה pre render frames מ 3 ל 2 או 1 לפי המחשב, יש כאלה שאומרים שזה עשה רק יותר גרוע הרוב אומרים שעזר.

אני הורדתי ל1 ובנתיים הכל עובד בסדר.

אני על שרת Miller אם תחליט ליצור דמות (מפתיע שזה השרת שבחרתי, הוא גם מלא ברוסים מסיבה לא מובנת אבל אין לאגים אז אני ממליץ).

החלטתי קודם כל לראות איך זה רץ בלי שינויים וזה רץ לי חלק על ההגדרות הכי גבוהות.

פתחתי דמות, גם כן ב MILLER, אני עם ה TE כרגע.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אם זה רץ לך חלק, מעולה!

אני גם בTE, הכינוי Voidzx (כל הכינויים שלי היו תפוסים).

גלעד, מחכה גם לך.

מקווה שייצא לנו להרוג ביחד! :)

אולי בסוף יהיה גם צוות קארספורום שלם.

ממליץ לראות את סרטוני ההדרכה באתר, עושה קצת סדר בבלאגן ונותן כמה טיפים בהגדרות המקלדת, עכבר וגראפיקה.

פורסם

אני עושה כמה סידורים ואז מגיע הבייתה למנה היומית של כיבושי שטחים.

הם עשו כמה פאטצ'ים בשבועיים האחרונים ויכול להיות שהבעיות שדיברתי עליהן תוקנו.

פורסם

נראה נחמד..

בשנתיים האחרונות בזבזתי קצת זמן על warrock משחק רשת חינמי (עם התקנה של כ 1GB על המחשב).

http://www.youtube.com/watch?v=h217CW3F1jg

גם כן משחק מומלץ לאוהבי ז'אנר המלחמה.

אהבתי שכל הנשק והכלים הכבדים מבוססים על כלים מהמציאות.

מומלץ עוד יותר למי שמשחק battle group

• תוכן חדש...