Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב ליסינג 2005 קבוצה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לבחור רכב ליסינג חדש (2005) קבוצה 2 ועומדות בפני מספר אפשרויות:

פורד פוקוס

רנו מגאן 2 (אם כי באיבזור מינימליסטי)

טויוטה קורולה סאן

הונדה סיוויק

(יתכן שעוד אופציות שאיני מכיר ??)

הפרמטרים החשובים לי (יש לי 2 ילדים קטנים ...) הם: נפח תא מטען, רמת המרווח במושב האחורי (האם אחרי 2 כסאות תינוק ניתן להושיב אדם נוסף), וכמובן נוחות (בייחוד במושב הנהג :-) ) ובטיחות. נראה לי שגם חלונות חשמליים בחלונות האחוריים זה יתרון חשוב.

האם יש המלצות / אינפורמציה לקראת החלטה ?

בתודה מראש...

פורסם
לדעתי המגאן הרבה יותר מרווחת מהאחרות, ובנוסף הכי בטיחותית מכולן....

בתור רכב פרטי שאני רוכש במיטב כספי, לא הייתי הולך עליה, אבל בתור רכב ליסינג היא מצויינת...

אני מסכים.

נראה שהמגאן עונה על כל הדרישות :מרווח,תא מטען,נוחות,בטיחות...

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

השאלה היא אם המגאן בגרסת ה 5 דלתות או 4.

בגירסת ה 4 דלתות אין לה ממש מתחרות מבחינת מרווח פנים וגודל תא מטען, בגירסת ה 5 דלתות, הפוקוס עדיפה עליה בשקלול שני הפרמטרים ואםלהתחשב במרווח פנימי בלבד, אז הסיוויק (בגירסת ה5 דלתות) היא המרווחת מכולם.

כמכונית נוחה ומהנה לנהיגה , אין לפוקוס מתחרות והיא היתה הבחירה שלי.

קשה לי להאמין שבנוסף לשני כסאות ילדים ניתן להוביל בנוחות (בדגש על בנוחות) עוד מבוגר במושב האחורי של אי אלו מהמכוניות האלה .

בקיצור , אם המגאן היא גרסת הסדאן (תא מטען בולט ) אז לך על המגאן, אם לא, פוקוס היתה הבחירה שלי.

פורסם

אני מאוד מבסוט מהקורולה, למרות שמאוד רציתי מגאן.

יתרונות: נמרצת מאוד - שילוב טוב מאוד בין המנוע לגיר

מרווח פנימי ליושבים מאחור.

תא נוסעים וגימור.

חסרונות: 2 כריות אוויר בלבד

חלונות לא-חשמליים מאחור

אין טיפטרוניק.

הג כח חשמלי (לטוב ולרע..)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
השאלה היא אם המגאן בגרסת ה 5 דלתות או 4.

בגירסת ה 4 דלתות אין לה ממש מתחרות מבחינת מרווח פנים וגודל תא מטען, בגירסת ה 5 דלתות, הפוקוס עדיפה עליה בשקלול שני הפרמטרים ואםלהתחשב במרווח פנימי בלבד, אז הסיוויק (בגירסת ה5 דלתות) היא המרווחת מכולם.

כמכונית נוחה ומהנה לנהיגה , אין לפוקוס מתחרות והיא היתה הבחירה שלי.

קשה לי להאמין שבנוסף לשני כסאות ילדים ניתן להוביל בנוחות (בדגש על בנוחות) עוד מבוגר במושב האחורי של אי אלו מהמכוניות האלה .

בקיצור , אם המגאן היא גרסת הסדאן (תא מטען בולט ) אז לך על המגאן, אם לא, פוקוס היתה הבחירה שלי.

שלומי, שים לב שהבחור לא ציין הנאה מנהיגה. אם זה לא פרמטר המגאן עולה על הפוקוס, היא נוחה ממנה, ובטוחה ממנה. לפוקוס יש הגה מעולה, והיא הרכב הכי מהנה לנהיגה (כן, גם עם מחשבים את ה3) בקבוצה. אבל למי שזה לא מעניין אותו, הייתי הולך על מגאן. (יש לי בבית פוקוס 5 דלתות ו מגאן II 5 דלתות). אם הנאה מנהיגה הוא פרמטר חשוב, פוקוס עדיפה על המגאן ללא היסוס.

בכל מקרה כמו ששלומי אמר, אם זה 4 דלתות וחשוב לך מרחב מאחור ובטיחות - אין למגאן מתחרים. ל 5 דלתות יש פחות מקום מאחור. בכל מקרה קח נסיעת מבחן בסוכנות (אל תגלה להם שאתה לוקח מליסינג) ותתרשם מהרכבים.

אני כאמור (בהתחשב בדרישות שלך) ממליץ על המגאן. * אין לי מושג עם איזה איבזור מגיעה גרסת הליסינג*

גיא

פורסם

אני כאמור (בהתחשב בדרישות שלך) ממליץ על המגאן. * אין לי מושג עם איזה איבזור מגיעה גרסת הליסינג*

גיא

אני בטוח שגרסת הליסינג מגיעה עם יותר אבזור מהקורולה לדוגמא, ושאר חברותיה שמתקמצנות על חלונות חשמל אחוריים ועוד זוטות

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה לכל מי שענה לי.

לצערי תנאי ההחלטה השתנו מעט. הרנו מגאן ירדה מהרשימה ונוספו יונדאי ומאזדה וכעת הרשימה היא:

פוקוס 4 או 5 דלתות

יונדאי אלנטרה 4 או 5

טויוטה קורולה SUN

מאזדה 3

הקריטריונים נותרו: תא מטען, נוחות, מרווח פנימי, בטיחות, 4 ח. חשמליים

איזה מומלצת לדעתכם לאור השינויים ומדוע?

שוב תודה

פורסם

אם ככה אז פוקוס 5 דלתות.

או לחילופין הרכב שמבוסס על שלדה הפוקוס החדשה - מאזדה 3.

לקורולה בגרסת הליסינג אין 4 חלונות חשמל לפי הקריטריונים שלך....

היונדאי לא באה בחשבון בכלל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

פוקוס 5 דלתות או סיויק 5 דלתות.

-אמנם לא ציינת אם הסיויק ירדה או לא, אבל מכיוון שלא ציינת אותה אני אניח שהיא שם -

מהמכוניות שציינת, כרכבי ליסינג אני יודע ש...

המגאן מאוד מאוד מאוד ספרטנית באבזור לדגם הליסינג שלה.

המאזדה 3 ליסינג עלובה כמעט כמו המגאן מבחינת אבזור (אבל יש לה יכולות ניהוג מרשימות)

הפוקוס היא אול-ראונדר מנצח, מנוע מעט עצל, אבל התנהגות מופתית, והאוטו עצמו, גם בגרסאטות הליסינג שלו מרגיש איכותי ונעים (יותר מהמאזדה או מהמגאן ליסינג לטעמי)

ובסוף - יש את הסיויק, שלדעתי היא האוטו שהייתי לוקח (בגרסת ה5 דלתות כמובן) עם הנדסת אנוש מעולה, מנוע נעים ומהנה אפילו (והרבה פחות עצלן מהפוקוס) יחד עם יכולות ניהוג מוגבלות אבל עם ייתרון אחד אדיר במידה ואתה מתכנן להסיע נוסעים ברכב - יש לה רצפה שטוחה מאחורה (חסרה דבשת בין רצפת המושבים האחוריים) ומי שלא נהנה מנסיעה ברכב כזה, לא מתחיל להבין אפילו כמה שזה חשוב למי שיושב מאחורה.

בקיצור - ההמלצה שלי - פוקוס 5 או סיויק 5.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני דווקא ממליץ על הקורולה (אם באמת האופציה של המגאן לא ברת מימוש). היא הרבה יותר טובה מהסיוויק והפוקוס.

חלונות חשמל אחוריים זה זוטות, תשלום חד פעמי של 500 שקל, על זה לעשות ביג דיל ?!?!?

אנחנו הוספנו עוד 500 שקל בעת הזמנת הרכב מניו קופל וקבלנו חלונות חשמל מאחורה ומרימי חלונות. עוד תוספת של אלף שקל ציידה אותנו גם ברדיו דיסק "בילד אין", אני ממליץ להוסיף כי אח"כ זה קצת סיפור.

אני בטוח שגם אם חברת הליסינג לא מאפשרת את התוספת הזו בזמן ההזמנה אז לאחר שתקבל את הרכב הם לא יתנגדו שתעשה את ה"שיפור" הזה על חשבונך הפרטי (שוב, עניין של כ-500 שקל) כי כאשר הם ימכרו את הרכב הם ירוויחו על זה.

הפוקוס פשוט מיושנת מדיי (בקרוב תוחלף בשעה טובה), המושבים שלה מאוד לא נוחים אבל בכלליות הנוחות שלה טובה ולא הרגשתי הבדל בין הנוחות של הפוקוס ושל הקורולה. המנוע 1.6 של הפוקוס פשוט חלש מדיי וכאשר היא עומדת ליד הקורולה היא נשארת הרבה מאחור, במיוחד בהאצות ביניים.

על הסיויק אני בכלל לא מדבר, חוץ מהבליטה שחסרה על הרצפה במושב האחורי אין לרכב הזה שום יחוד או הצדקה למחיר שלו. הפרסומת שלה בכלל מצחיקה "מנוע vtec עוצמתי", הנתונים של הקורולה ושל הסיוויק במיאוץ למאה ממש צמודים (נראה לי שהנתונים של הסיויק טיפה יותר טובים), רק חבל שבמבחן של מגזין "הגה" היא נשארה הרבה מאחור (עד היום חשבתי שרק דייהו ויונדאי היו מפרסמים נתונים יותר טובים מהמציאות) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני דווקא ממליץ על הקורולה (אם באמת האופציה של המגאן לא ברת מימוש). היא הרבה יותר טובה מהסיוויק והפוקוס.

חלונות חשמל אחוריים זה זוטות, תשלום חד פעמי של 500 שקל, על זה לעשות ביג דיל ?!?!?

אנחנו הוספנו עוד 500 שקל בעת הזמנת הרכב מניו קופל וקבלנו חלונות חשמל מאחורה ומרימי חלונות. עוד תוספת של אלף שקל ציידה אותנו גם ברדיו דיסק "בילד אין", אני ממליץ להוסיף כי אח"כ זה קצת סיפור...

היום כל הקורולות באות עם רדיו-דיסק בילט-אין ו-4 כריות אוויר (כריות האוויר החל מדגם 2005)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אנחנו הוספנו עוד 500 שקל בעת הזמנת הרכב מניו קופל וקבלנו חלונות חשמל מאחורה ומרימי חלונות. עוד תוספת של אלף שקל ציידה אותנו גם ברדיו דיסק "בילד אין", אני ממליץ להוסיף כי אח"כ זה קצת סיפור.

אני בטוח שגם אם חברת הליסינג לא מאפשרת את התוספת הזו בזמן ההזמנה אז לאחר שתקבל את הרכב הם לא יתנגדו שתעשה את ה"שיפור" הזה על חשבונך הפרטי (שוב, עניין של כ-500 שקל) כי כאשר הם ימכרו את הרכב הם ירוויחו על זה.

הפוקוס פשוט מיושנת מדיי (בקרוב תוחלף בשעה טובה), המושבים שלה מאוד לא נוחים אבל בכלליות הנוחות שלה טובה ולא הרגשתי הבדל בין הנוחות של הפוקוס ושל הקורולה. המנוע 1.6 של הפוקוס פשוט חלש מדיי וכאשר היא עומדת ליד הקורולה היא נשארת הרבה מאחור, במיוחד בהאצות ביניים.

על הסיויק אני בכלל לא מדבר, חוץ מהבליטה שחסרה על הרצפה במושב האחורי אין לרכב הזה שום יחוד או הצדקה למחיר שלו. הפרסומת שלה בכלל מצחיקה "מנוע vtec עוצמתי", הנתונים של הקורולה ושל הסיוויק במיאוץ למאה ממש צמודים (נראה לי שהנתונים של הסיויק טיפה יותר טובים), רק חבל שבמבחן של מגזין "הגה" היא נשארה הרבה מאחור (עד היום חשבתי שרק דייהו ויונדאי היו מפרסמים נתונים יותר טובים מהמציאות) ...

אתה מדבר שטויות, כנראה מבורות ,חוסר ידע וניסיון להצדיק את הרכישה שלך.

הפוקוס אולי נמצאת כאן יותר זמן מאחרות, אבל היא עדיין הרבה יותר טובה מהן , היא משמעותית יותר נוחה והרבה הרבה יותר מהנה לנהיגה, מה גם שבגירסת ה 4 דלתות תא המטען של הפוקוס גדול ב 90 ליטר מזה של הקורולה.

בקיצור, לדרישות שלך, ללא ספק פוקוס, המאזדה 3 טובה , אבל לא הייתי לוקח את הסיכון שבארץ שלנו, המזגן יגמגם .

פורסם
אתה מדבר שטויות, כנראה מבורות ,חוסר ידע וניסיון להצדיק את הרכישה שלך.

הפוקוס אולי נמצאת כאן יותר זמן מאחרות, אבל היא עדיין הרבה יותר טובה מהן , היא משמעותית יותר נוחה והרבה הרבה יותר מהנה לנהיגה, מה גם שבגירסת ה 4 דלתות תא המטען של הפוקוס גדול ב 90 ליטר מזה של הקורולה.

בקיצור, לדרישות שלך, ללא ספק פוקוס, המאזדה 3 טובה , אבל לא הייתי לוקח את הסיכון שבארץ שלנו, המזגן יגמגם .

תסביר לי מה בדיוק שטויות ???

הפוקוס ממש לא נוחה יותר מהקורולה. אני ישבתי בשתיהן בהפרש של 15 דקות (מרחק ההליכה בין הסוכנות של טויוטה ופורד לפני שהזמנו את הרכב) ולא הרגשתי הבדל רציני. הקורולה גם יותר מרווחת מהפוקוס מאחורה.

אם תקרא קצת את ההודעות הקודמות שלי תבין שאני ממש לא ממליץ כל הזמן על הקורולה ולפי דעתי בכלל הרכב הכי משתלם היום בליסינג זה בכלל מגאן 2 אבל אם האופציה הזו לא אפשרית אז הקורולה היא עדיפות שניה. ואני ממש לא מנסה להצדיק את הקניה של הקורולה כי כל מי שמכיר אותי יודע שאני בכלל שונא את הרכב הזה (חוץ מהעובדה שיש לו דלק חינם).

המנוע של הפוקוס מאוד מאוד מיושן ומול המנוע המצויין של הקורולה הוא נופל בגדול.

אני מסכים שהפוקוס הרבה יותר מהנה לנהיגה, אבל איך אתה מדבר על נושא כזה עם בחור שיש לו 2 ילדים קטנים והפרמטרים שלו הם נוחות ובטיחות ??? זה כמו להציע לסבתא שלי 106 ראלי כי יש לה שילדה מטורפת ...

תקרא בבקשה שוב את ההודעה המקורית ותראה שלא מוזכר שם שום דבר לגבי הנאה מנהיגה או הגה מתקשר. מה שכן הוא ביקש זה מושבים ונוחים ובמקרה המושבים בפוקוס מאוד לא נוחים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מכיוון שלגיסי יש סיוויק 5 דלתות "היי-טקית", שזה אומר רכב ליסינג בגימור מינימלי, אני בהחלט לא ממליץ עליה. נכון שהמנוע טוב והמרווח הפנימי מעולה (ממש מיניוואן), אבל הגימור עלוב, יש 2 כריות אוויר ו-2 חלונות חשמליים, הכל עשוי פלסטיק זול ולמרות שאיכות ההרכבה טובה יחסית, הרושם הכללי עלוב למדי.

אז אם אין לך אפשרות לקחת מגאן שנותנת את התמורה הטובה ביותר מבחינת מרחב, נוחות ובטיחות (ולדעתי גם מעוצבת היטב), טויוטה קורולה היא הבחירה המועדפת מבחינת אמינות ומרחב. הפוקוס המתיישנת (שלא לומר מזדקנת) צפופה יותר ועיצוב הפנים שנוי במחלוקת, המאזדה 3 קטנה וקודרת (שחור, שחור ועוד קצת שחור לגיוון) ואלנטרה - צריך בכלל להסביר? טוב, נו, היא קוריאנית...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...