Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אנא עצתכם, בעלי הניסיון.

לאחרונה רכשתי יונדאי I10 בצבע כחול מטאלי. יש כמה שריטות פה ושם, אבל

באופן כללי האוטו די שמור.

במקום העבודה שלי, יש חניון שהוא זוועה לכל מי שיש לו רכב שהוא טיפ טיפה גבוה .

אסביר - כל מקום חנייה עומד על פלטפורמה, שעולה ויורדת וכך ניתן להכפיל את החניות.

בקיצור, ביציאה מחניון תחתון, מסתבר שהשתפשף גג האוטו במתכת (שהיא בעצם הפלטפורמה).

עכשיו בתקופת הגשמים כמעט ולא רואים את זה כי האוטו כל הזמן מבריק.

כשהרכב מתייבש, זה די ברור לעין - רואים סימני שפשוף ארוכים לאורך הגג. כשנוגעים

בשריטה, שמים לב שהיא לא עמוקה, אך יחד עם זאת - לבנה/אפורה בהירה. צבע הרכב נראה לי

מאוד עדין - כשניסיתי להוריד לכלוך ישן עם הציפורן, הוא ירד, אך נשארו סימנים על הצבע.

עצתכם - מדובר באוטו יחסית חדש וצבע מטאלי במצב יחסית טוב - האם פוליש יפגע בצבע ?

האם פחח שיעשה פוליש מקצועי "יעשה עליי קופה" או שזה אכן הפתרון?

האם כדאי לעשות פוליש לבד או ללכת למקום שמתמחה בפוליש?

ולבסוף - אני יכול לחיות עם השריטה, אבל מעדיף שלא. יש משהו עדיף מפוליש (חומר אחר, ווקס, טיפול9 ?

פורסם

תעלה תמונה שנראה על מה את מדבר .

אם השריטות לא עמוקות, אפשר לעשות פוליש לבד .

או ללכת לאדם שמתמחה בתחום .

• ספונסר פורום
פורסם

תמונה אכן תעזור מאוד לתת לך חוות דעת.

אם השריטה לא עמוקה מומלץ להתחיל עם פוליש ואז טיפול ווקס. אם השריטה עמוקה ניתן לרכוש כיום קיטים עשה-זאת-בעצמך לתיקון נקודתי שבעבודה נכונה מספקים תוצאה יפה מאוד (לא כמו של פחח אבל כמעט).

פורסם

כתבת שהשריטות קרו בחניה של מקום העבודה שלך, השאלה האם שווה לך להשקיע בתיקון, אם אתה ממשיך לחנות באותו המקום, כך שיכול להיות שהשריטות יחזרו על עצמן?

פורסם

אני ממשיך להחנות בחניון, אבל מגיע שעה לפני הזמן כדי לא לחנות בחנייה הבעייתית (החלק התחתון של הפלטפורמה)...

אם לא הייתה אפשרות אחרת, אין מצב שהייתי ממשיך לחנות שם.

אמנם לא מדובר במרצדס, אבל מת על היונדאי שלי :)

השאלה היא אם ניתן לטשטש את זה באופן הגיוני, כיצד, כמה יעלה, האם עדיף איש מקצוע, או פשוט לוותר ?

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי אין מנוס אלא מלצבוע מחדש את האזור. צביעה של כל הגג אצל פחח תעלה לך כמה מאות שקלים. פיתרון זול יותר הוא לרכוש קיט תיקון נקודתי מ-קארפיקס ולבצע את התיקון בעצמך בעלות נמוכה משמעותית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לפי דעתי לא כדי לך, לצבוע את כול הגג בשביל קטע קטן .

תעשה פוליש , מאמין שזה יטשטש את רוב השריטות .

• תוכן חדש...