Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פורד פיאסטה שנת 97, הגיע החורף ואיתו הגשמים שמסרבים להפסיק לרדת (לא מתלונן) אבל התחלתי לשים לב לתופעה מוזרה שברגע שאני פותח את הבגאז', מתוך המנעול נשפכים הרבה מים, כאילו שהגשם יורד ויש איזה חור\סדק שהמים נכנסים אליו, מתנקזים כולם לאיזור המנעול וכשאני פותח אותו הכל נשפך, אני מנסה שלא לפתוח אותו לגמרי (את הבגאז') בשביל שהמים יתנקזו החוצה ולא אל תוכו.

מה אפשר לעשות?

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

אצלי בפיאסטה 01 קורא אותו הדבר. אני משתדל כל פעם לפני שאני יוצא לדרך לפתוח את הבגאז' כדי לנקז את המים מהחור, אחרת הם חודרים בזמן הנסיעה לתוך הבגאז'. כמובן שזה לא ממש עוזר וכל הבגאז' מלר במים.

השאלה מה עושים כדי להפסיק את זה? חשבתי פשוט לסתום את החור, אבל אז פשוט אסע עם כמה ליטרים של מים בתוך הדלת של הבגאז' -לא נראה לי מומלץ.

נ.ב. תערוך את הכותרת ותוסיף את דגם הרכב. זה חלק מכללי הפורום וגם מגדיל את הסיכוים שמישהו שמכיר טוב את הרכב יענה לך.

פורסם

גם אצלי בפיאסטה 2000 זה קורה כמו אצל שחר, כשאני פותח את דלת תא המטען אז יוצאים מים מהחיור שליד המנעול ואפילו התחתית של תא המטען לחה/רטובה.

ניסיתי לאטום מבחוץ את החלק השחור (איפה שהמנעול והסנל האחורי) אבל זה עדיין ממשיך.

מאיפה המים האלה נכנסים? מסביב לזכוכית? מהמנעול? מהגומיות שמסביב לדלת?

תודה

שלומי

פורסם

אני לא יודע איך לערוך כבר, בכל מקרה אני מבין שאני לא היחיד שסובל מהתופעה. המים חודרים מאיפה שהוא, אני גם לא רוצה לסתום את החור הזה ולנסוע עם כמה ליטרים בדלת.

צריך לבדוק פשוט מאיפה המים חודרים

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

• תוכן חדש...