Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהמשפך הקודם אבד/נגנב/לא משנה, יצאתי לחפש משפך פלסטיק פשוט, עם צינור גמיש (הגישה לפתח מילוי השמן בסופר דיוק 125 אינה קלה כ"כ) והיחיד שמצאתי היה ב-ACE אבל הוא ממתכת והם רוצים עליו 80 ש"ח (!).

מישהו מכיר משהו מתוחכם פחות וזול יותר? היכן ניתן לרכוש?

(סה"כ צריך שתהיה לו צורה קונוסית מצד אחד וצינור מצד שני...לא צריך שהוא יכלול גם מיכל קטן)

ולא - אני מסרב להכין אחד זמני מבקבוק קולה ריק :-P

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם
אחרי שהמשפך הקודם אבד/נגנב/לא משנה, יצאתי לחפש משפך פלסטיק פשוט, עם צינור גמיש (הגישה לפתח מילוי השמן בסופר דיוק 125 אינה קלה כ"כ) והיחיד שמצאתי היה ב-ACE אבל הוא ממתכת והם רוצים עליו 80 ש"ח (!).

מישהו מכיר משהו מתוחכם פחות וזול יותר? היכן ניתן לרכוש?

(סה"כ צריך שתהיה לו צורה קונוסית מצד אחד וצינור מצד שני...לא צריך שהוא יכלול גם מיכל קטן)

ולא - אני מסרב להכין אחד זמני מבקבוק קולה ריק :-P

כרובסטר - מה עם בקבוק של פאנטה?? - זה מתאים בטירוף:-P

משפך פלסטיק בהיפר נטו ליד הבית = 2.25 ש"ח

התאמת חתיכת צינור גינה למשפך = 2.25 דקות

גניבת הצינור מהגינה של השכן ליד הפיטבול = פרייסלס:-D

למכירה -CBR 929 RR , מטופל בסטארסייקל ,ניתן להציג "היסטורית טיפולים" , אזעקה+ ביפר, FREE FLOW, זוג צמיגים חדשים.

פורסם

אני פשוט לקחתי מתחנת הדלק שליד הבית אחד.

- גם ככה הם זורקים אותו כל ערב,

- נותנים חרא של שירות,

-גובים דמי שירות בלילה (אני עדיין מסרב להבין איך תחנת דלק יכולה לגבות דמי שירות בלילה. כאילו מה? בלילה יותר קשה לתדלק?)

וזה חינם.

:p

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
:-D

וברצינות? אני הרי לא אלך לגנוב/לשנורר/לסחוב אחד מתחנת דלק...

מישהו ? משהו?

אתה יכול לעשות מה שאני עשיתי - קפיצה לטמבוריה הקרובה, משפך + חתיכת צינור בגודל מתאים שמולבש בלחץ. וזהו יש לך את הכלי המתאים. פחות מעשרה שקלים וגם זה אם שוחטים אותך...

פייזר 1000:

2000-5000 סל"ד : :lol:

5000-7000 סל"ד : :hihi:

7000 - 12,000 סל"ד: :shock2:

פורסם

כרובי - מכיוון שאת השמן אני אישית שם בבקבוקי חצי ליטר ריקים (קומקפקטי ואטום , את השמן אני קונה בגלון) , התאמתי משפך לפקק עצמו , ויש לי "פקק משפך" , ופקק רגיל שאוטם את הבקבוק.

כשצריך למלא שמן , אני מבריג את פיית המשפך , ומעביר שמן ישירות מהבקבוק. בסוף התהליך יש מעט מאוד שמן מבוזבז / מלכלך , הפקק נעטף שוב בסמרטוט וזהו..

"פקק משפך" - פקק רגיל , קודחים בו (ע"י מברג וכד') חור מעט יותר קטן מהצינורית בקוטר והאורך הרצוי , ומכניסים את הצינורית בלחץ. (השתמשתי בפיה של טיובות הסיליקון / RTV , אבל הכנתי גם כזה עם צינורית דקה מאוד ע"מ למזוג שמן גיר בנוחיות).

מקווה שההסבר ברור , אם לא , אני אצלם את הרעיון.

פורסם

תקנה שמן 10/40 חצי סינטטי של רפסול, הוא בא עם קשית נשלפת שתולה בבקבוק, קל ופשוט.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

שכחתי שאני משאיר הודעה ל''דן-חסכן'', אז ככה כרוב, ליד המוסך שלי יש חנות כלי בית בשם ''קשת''

משפך פלסטיק בינוני עולה שם כ10 ש''ח משהו כזה, אני שולח לשם את כל התימנים שמחפשים פיתרונות זולים.

אז תנסה שם, יפתור לך ת'בעיה.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
כן, כמו כל דבר שלוקחים בלי רשות... :-(

מה פתאום בלי רשות?!?

אני עמדתי ושאלתי אפילו אם מישהו מתנגד שאני אקח את המשפך?

שאלתי שוב, וכשלא ענו אז לקחתי.

האמת היא כשאני חושב על זה אז אני שאלתי את זה עם הקסדה על הראש,

בחניה של הבית...

עדיין, אף אחד לא אמר לא.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

תמונות: בראשונה יש את הפקק עצמו , ע"י הברגה לחצי בקבוק זה מתפקד כמשפך נהדר להחלפות שמן , כשצריך כמות גדולה.

אפשר להבריג אותו , כמו שכתבתי , במקום הפקק.

תמונה שניה - עוד פקקים , הצינורית הצרה מאפשרת מילוי נוח של שמן גיר בקטנוע (כשמחליפים פעם ב...)

היתרון הוא , שלא מתעסקים במשפך שתופס המון נפח , באופן יחסי , והבקבוק עם השמן נשאר אטום לחלוטין , היה לי בקבוק שמן עם פקק וצינורית , האטימות היתה לקויה ולא מושלמת.

משפכים 001.jpg

משפכים 003.jpg

פורסם

אוי כרובי לאן הגענו מה לא תעשה כדי להוסיף תכנים לפג"ז אהה?

אתם תראו מחר יופיע בפג"ז: מתוך הפורום דיון בנושא משפך לקטנוע/אופנוע.

:lol:

ועכשיו ברצינות אם אין באייס לך להום סנטר או חנות לכלי בית עד שתמצא משפך מפלסטיק.

• תוכן חדש...