Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדשבורד ממש מפוצץ.. וחצי משוחרר כבר בגלל הבלאי של הפלסטיק.

עושה גם רעשים לא כיפיים בכלל.

ריפוד עוזר למה שרואים.. אבל מן הסתם הרעשים שעושים סימן של מוות לא מושפעים

השאלה שלי היא אם שווה להחליף דשבורד?

ואם לא.. מה אפשר לעשות?

את החלקים המפוצצים אין לי ואין הרבה אפשרויות לתקן..

תודה =]

פורסם

זה לא בלאי של הפלסטיק, אלא מדובר בנזקי שמש קייצית. להבא שים מגן שמש על השמשה הקדמית לכל הפחות - אני מכסה את כל הרכב עם כיסוי מחודש יוני עד אוקטובר כולל.

אם החלקים מפוצצים ואתה רוצה לתקן את הבעיה כמו שצריך (מהיסוד), כנס לפירוקיה ורכוש דשבורד מרכב שעבר תאונה. בדוק אותו בשבע עיניים לוודא שהוא גם כן לא מפוצץ ושבור.

פורסם

באקסנט זאת מחלה של הדש בורד עם סדקים,לכן דש בורד מפירוק כניראה יהיה גם או בתהליך הפירוק כניראה יסדק,כדי לבדוק פה אם יש במלאי וכמה עולה:

http://www.hyundaishop.co.il/

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אל תבזבז את הזמן בפירוקיות כי רוב הסיכויים שגם שם כל האקסנטים עם דש בורד מפוצץ, זה המחלה של הדגם הזה :?

אם זה ממש מפריע לך בעין אז תחפש חנות שמוכרת דש בורדים כאלה חדשים מקוריים.

בהצלחה.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

בתור אחד שפירק את הדשבורדים האלו זה סיוט, אתה נוגע בחלק אחד החלק השני נשבר, משהו הזוי, אבל גם לא חסר אותן יונדאים עם דשבורד כמו חדש שנשמר עד היום, הייתי ממליץ לך לחפש בפירוקיה, אין לך מה להפסיד.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אין לך הרבה מה לעשות עם זה אחי כמו שאמרו כאן זאת מחלה של היונדאי בדגמים האלו.

מה שכן אם זה מאוד מפריע לך,אני מאמין שיש באזור שלך מישו שמוכר שטיח כזה לדשבורד עולה בסביבות ה 150-250 ש"ח מעוצב במיוחד לרכב שלך.

8)
פורסם

המחלה הזו מוכרת.

מה שאני עשיתי בזמנו היה להכניס חתיכות קלקר בין שבר הדש כך שיווצר לחץ תמידי על הדש מבפנים כלפי חוץ, בכך מנעתי את רעשי הקרקושים.

השלב השני היה לכסות את כל הקומבינה הזאת בעזרת כיסוי דשבורד.

פתרון זול ונשמע כמו קומבינה (גם נראה ככה) אבל למי אכפת מה שקורה מתחת לכיסוי ברכב כזה.

• תוכן חדש...