Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bluetooth ב-80prs פיוניר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את המכשיר בעוזי רדיו,מסתבר שבאירופה ו/או בארה"ב המכשירים שונים מאשר אלה שהיבואן מיבא לארץ.

במכשירים מחו"ל ישנו לחצן טלפון לקבלת שיחה,ומה בארץ?המכשיר שלי הורכב וכשנכנסת שיחה אין אפשרות ל-mute (או שאני לא יודע)ואז יש צורך להנמיך ידנית את הווליום.ומה קורה עם ה-bluetooth האם מישהוא בפורום יודע מה עושים?

אגב מי שנוסע לאנגליה יקנה את המכשיר בכ-1300 ש"ח כן כן.בארץ עם הרכבה היה מתקין בתל אביב שביקש 4400 ש"ח ,אני התקנתי כולל הרכישה ב- 3000 ש"ח.

פורסם

קודם כל תודה רבה מאוד לך על התגובה המהירה והענינית,עזרת לי ,כן כנראה שאצטרך להשתמש בשלט .a2dp ייתכן וזה מתאם כלשהוא ,אך היכן אפשר לרוכשו בארץ?

פורסם

היי זה אריק ,אצלי ראית את המכשיר אתמול.

כשאתה נכנס לאתר הרשמי של פיוניר כתוב שם שחור על גבי לבן שהמכשיר מגיע עם דיבורית BT,וזה לא המצב בארץ,יש פה עניין של הטעיית צרכן,הייתי פונה ליבואן בדרישה לברור בעניין זה.

גם אתה משלם יותר ומקבל פחות,למה?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

היי זה יעקב,נכנסתי לאתר פיוניר אירופה אם לזה התכוונת,מופיע שם הרדיו דיסק המדובר ואכן בבפינה השמאלית העליונה מופיע

האייקון של הטלפון.שאלה מה עוזי רדיו יכול לעשות,או מה אני יכול לעשות ואם יעזור בכלל.

פורסם

A2DP = Advanced Audio Distribution Profile

משמע העברת קול Wireless

זה טכנולוגיה שכבר מוטמעת במכשיר.

אגב עדיין לא הבנתי את הטענה שלך.

אתה טוען כי אין BT מובנה במכשיר.?

יתכן אולי כי רכשתה את הדגם הישן של ה-PRS80.

שאינו כולל BT שניקרא Deh-P80rs

אנא הסבר.

פורסם

אני קניתי 80PRS מאנגליה,מגיע עם מיקרופון לדיבורית BT ויש כניסה במכשיר מאחורה למיקרופון.

הבחור קנה 80PRS בארץ לא מגיע עם מיקרופון וגם אין כניסה במכשיר מאחורה למיקרופון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

3000 שקל?! בזבזת את כספך! קניתי אותו ב1600 שקל באמזון, הגיע אליי תוך 4 ימים.

יש לו דיבורית, כשיש לי שיחה נכנסת המוזיקה מפסיקה אוטומטית ואני עונה בנגיעה אחת.

פורסם

REZO העניין הכספי הוא לא הנושא המרכזי כמובן שאני מסכים איתך בנוגע למחיר

אבל מעבר לזה ישנם גם כאלו שהיו רוצים רדיו ישראלי.

העניין הוא במכשיר הישראלי ואם יש שוני כפי שציין ARIKC

צריך להחליף דין ודברים עם "עוזי רדיו" ופיוניר העולמית ,גם לדעתי מדובר בהטעיה.

כך אמור להראות המכשיר וזה הציוד שאמור להגיע איתו:

http://www.sonicelectronix.com/item_43523_Pioneer-DEH-80PRS.html

פורסם

זה הקטע,אין דבר כזה מכשיר ישראלי,זה אמור להיות מכשיר אירופאי,ומה שאני רואה באתר של פיוניר אירופה זה מה שאני אמור לקבל.

יתכן מאוד שעוזי רדיו עושים קומבינה כל שהיא ואנחנו בארץ לא מקבלים את ה80PRS עם דיבורית,וגם הם מוכרים את המכשיר הזה במחיר מפוקע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני קיבלתי את שלי לפני שבוע מחו"ל, דיבורית עבדה יפה מאד והמוזיקה מפסיקה וחוזרת לאחר סיום השיחה, לצערי הרב הרכב נגנב ואיתו המערכת...

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

SCANSPEAK

פורסם

המכשירים שמייבא "עוזי רדיו " אינם הגירסאות האמריקאיות ולבטח אינם הגירסאות האירופאיות. - המשותף בדכ' לאמריקה/אירופה הם במספור הדגמים המשותף . כאשר אלו שמיובאים לארץ ברוב המקרים נושאים מספור שונה .

לדוגמא: AVH-3200 שלי נמכר בישראל כ AVH-3250 יש שוני בין הדגמים (דווקא האחרון יש לו יותר פונקציות כמו חיבור IP-BUS של פיונייר שחסר לי ..)

אבל או 3200 האמריקאי שונה מהאירופאי במיוחד ששם להפעיל את הDVD במצב נסיעה צריך איזה מעקף עם ממסר ולא מספיק לחבר ל מינוס את כבל הבלם היד.

אבל לא תמיד כך זה הדבר , לדוגמא במכשיר 68BT בגירסה שנמכרה בישראל , לא הייתה קיימת פונקציית ה RDS ברדיו , לעומת הגירסה האירופאית שנשאה את אותו דגם אבל כן היתה עם RDS ..

לאחרונה אנו עדים להתקדמות במכשירים הנושאים את המספר 50 בסוף הדגם שלהם , במיוחד לכל הקשור לתמיכה בעברית (עדיין לא מצדיק את המחירים המופקעים שדורשים כאן אבל זה נושא לת'רד אחר ) .

לגבי פותח השרשור.. - אם המכשיר הוא של עוזי רדיו - יש לך כתובת . למרות שזה אפשרי קשה לי להאמין שני מכשירים שנושאים את אותו הדגם לאחד יהיה תכונה כל כך דומיננטית שחסרה בשני .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

בוקר טוב לכל המשתתפים.

המכשיר המדובר נרכש בעוזי רדיו וזה בדיוק הדגם שיש לאריק (כתב בפורום ביום שישי )שאותו קנה באנגליה. תכנסו לאתר פיוניר העולמי(באתר פיוניר של עוזי רדיו לא מצאתי את המכשיר הנ"ל)המכשיר נמצא שם ורואים בפירוש בפינה השמאלית העליונה את

האייקון של הדיבורית וובמכשיר שלי מופיע לחצן ובו האות c כלומר color שינוי צבע במסך .מה הם חושבים לעצמם שאנחנו בארץ איזשהוא שבט נידח שצבע זה מה שיעשה לנו את זה??!! הלא קיימת בתוכנת המכשיר אפשרות לשינוי צבע המסך זהה בדיוק

ללחצן c . לעוזי רדיו פתרונים (כך אני מקווה).שבת שלום.

• תוכן חדש...