Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bluetooth ב-80prs פיוניר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתי/הצעתי - תחזיר להם את המכשיר, קח את כספך חזרה. תזמין מאנגליה מכשיר ותתקין לבד.

לא מספיק ששילמת מחיר פשוט מוגזם לדעתי, אבל אתה כבר לא יודע איזה מכשיר זה. אם הוא טוענים שזה ה80prs אז סליחה אבל הם נוכלים ושקרנים. מצויין באתר שזה מגיע עם דיבורית, אז שיהיה עם דיבורית. אין דיבורית? זה לא ה80. אולי 79.5.

פורסם
דעתי/הצעתי - תחזיר להם את המכשיר, קח את כספך חזרה. תזמין מאנגליה מכשיר ותתקין לבד.

לא מספיק ששילמת מחיר פשוט מוגזם לדעתי, אבל אתה כבר לא יודע איזה מכשיר זה. אם הוא טוענים שזה ה80prs אז סליחה אבל הם נוכלים ושקרנים. מצויין באתר שזה מגיע עם דיבורית, אז שיהיה עם דיבורית. אין דיבורית? זה לא ה80. אולי 79.5.

+1 ואפילו הייתי מוריד את המילה "סליחה" שכתבת דיוויד. זה פשוט חד וחלק!

ליאור

פורסם
ד

מחזק. יש כאן כבר בילבול , רבותי יש לעזוב את הספקולציות - פותח הת'רד אנא ממך העלה תמונה שלך , של המכשיר הבעייתי (לא תמונה מהאתר של פיונייר ) ואז אפשר יהיה להמשיך בדיון לפני שפונים ליבואן .. ולו רק שאף אחד כאן לא ייצא פיתה ..

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אני ראיתי בעניים את המכשיר שלו,80PRS אחד לאחד,מגיע גם בקופסא שכתוב עליה 80PRS,הבדל בין הקופסא שלי לשלו שעל שלי כתוב שיש דיבורית פארוט ועל שלו לא.

על הפאנל כתוב 80PRS,ובאחורי המכשיר יש כניסת PL 3.5 אחת(לא יודע למה משמשת) בשלי יש 2,אחת למיקרופון של הדיבורית.

בנוסף הכפתור הכי שמאלי עליון,אצלי עם סמל של טלפון,משמש לדיבורית,אצלו יש כפתור שכתוב עליו colour ואיתו מגיעים לממשק שמאפשר להחליף צבעים לתצוגה.

המכשיר אותו מכשיר 1:1 רק אין אופציה בכלל להפעיל את הדיבורית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
.

המכשיר אותו מכשיר 1:1 רק אין אופציה בכלל להפעיל את הדיבורית.

עדיין נשמע לי מוזר , חיפוש בדוד גוגל לא מעלה כלום על PRS-80 שאין לו BT .. כלומר אין שני דגמים מקבילים לצורך העניין.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם
עדיין נשמע לי מוזר , חיפוש בדוד גוגל לא מעלה כלום על PRS-80 שאין לו BT .. כלומר אין שני דגמים מקבילים לצורך העניין.

לא רק אתה מתפלא שאין מכשיר כזה ללא BT אבל עובדה!!!אין BT וזה מאוד מאוד מכעיס.השאלה מה עושים מכאן והלאה?

פורסם

אתה פונה למי שמכר לך את המכשיר וטוב שבמקרה הוא גם היבואן

ומבקש ממנו להחזיר את המכשיר בהתאם להוראות חוק המכר וחוק הגנת הצרכן

אם הוא לא מסכים תאיים בתביעה בתביעות קטנות

ותלונה לפיוניר העולמית בנושא הנ"ל.

שים דגש על סעיף 11 וסעיף 15 בחוק המכר

גם חוק הגנת הצרכן סעיף 2 יכול לעזור.

בהצלחה.

http://www.tamas.gov.il/NR/exeres/0A39578F-DAEB-4357-8565-157CA6B84C4F.htm

http://www.moital.gov.il/NR/exeres/3A01B56B-7C5D-45D1-9F3E-C8E80BDC3FBF.htm

פורסם
רכשתי את המכשיר בעוזי רדיו,מסתבר שבאירופה ו/או בארה"ב המכשירים שונים מאשר אלה שהיבואן מיבא לארץ.

במכשירים מחו"ל ישנו לחצן טלפון לקבלת שיחה,ומה בארץ?המכשיר שלי הורכב וכשנכנסת שיחה אין אפשרות ל-mute (או שאני לא יודע)ואז יש צורך להנמיך ידנית את הווליום.ומה קורה עם ה-bluetooth האם מישהוא בפורום יודע מה עושים?

אגב מי שנוסע לאנגליה יקנה את המכשיר בכ-1300 ש"ח כן כן.בארץ עם הרכבה היה מתקין בתל אביב שביקש 4400 ש"ח ,אני התקנתי כולל הרכישה ב- 3000 ש"ח.

אז ככה- קודם כל שוחחתי עם ג'קי מעוזי רדיו, הוא הסכים לקבל את המכשיר בחזרה אך הכחיש בכל תוקף שקיים מכשיר מאותו הדגם ושקיים בו B.T ייתכן מאי ידיעה,מילא.המכשיר מדהים באיכותו ועדיין לא רציתי לממש את אופצית החזרה.

אך רמי מהוד השרון פתר זאת בצורה נפלאה ,חיבר ממסר מאחורי המכשיר כנראה ל-MUTE ואז כשנכנסת שיחה המוסיקה נפסקת,

יש לי דיבורית B.T ואז השיחה נערכת ללא הפרעה וזה מה שחיפשתי ורציתי.

בנוסף רמי הציע תמורת 200 ש"ח קיימת אפשרות אחרת ,לשמוע את השיחות הניכנסות דרך הרמקולים של המערכת.כל מי שמכיר את רמי יודע שהוא בעל מקצוע מהשורה הראשונה.

פורסם
אז ככה- קודם כל שוחחתי עם ג'קי מעוזי רדיו, הוא הסכים לקבל את המכשיר בחזרה אך הכחיש בכל תוקף שקיים מכשיר מאותו הדגם ושקיים בו B.T ייתכן מאי ידיעה,.

נו באמת.. על מי הוא עובד. כתוב שחור על גבי אתר - ושיוכיח זאת בקטלוג וצריך להיות לו אחד כזה. ואם לא. מכתב להנהלת פיונייר ביפן שיתנו את ההסברים !

מילא.המכשיר מדהים באיכותו ועדיין לא רציתי לממש את אופצית החזרה.

אך רמי מהוד השרון פתר זאת בצורה נפלאה ,חיבר ממסר מאחורי המכשיר כנראה ל-MUTE ואז כשנכנסת שיחה המוסיקה נפסקת,

יש לי דיבורית B.T ואז השיחה נערכת ללא הפרעה וזה מה שחיפשתי ורציתי.

בנוסף רמי הציע תמורת 200 ש"ח קיימת אפשרות אחרת ,לשמוע את השיחות הניכנסות דרך הרמקולים של המערכת.כל מי שמכיר את רמי יודע שהוא בעל מקצוע מהשורה הראשונה

זה מה שנקרא פתרון לעניים.. - זה לא אמור להיות כך בטח שבוודאי במכשיר כזה יקר

• תוכן חדש...