Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, מאזדה לנטיס 323 GLX מודל 97 נורא נורא קשה להניע אותה בבוקר, ככל שיותר קר כך ההנעה יותר קשה, אני מצליח להניע אותה רק אחרי מספר נסיונות וכמה פימפומים על הגז, אני ממש עובד עצות בנושא, אשמח לעזרה

פורסם

חסר הרבה פרטים כגון,

כמה קמ' עבר המנוע ?

כמה זמן הרכב ברשותך ? האם האחזקה שלה עפ"י היצרן ובמוסך רציני ?

כמה קמ' מאז שהוחלף פילטר דלק, פלגים, כבלים ?

האם התקלה החלה בבוקר יום אחד ? או שלאט לאט התקלה החמירה ?

האם בסרק המנוע יציב על 900 סל"ד לערך ?

איך הסחיבה והאצה בעליות ?

רענן

פורסם

השאלה הראשונה היא מה מצב המצבר. קח את הרכב לבדיקה אצל חשמלאי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרכב אצלי משהו כמו 3-4 חודשים והרכב עבר כ 250K אך לפי מה שהבעלים הקודמים אומר, הוחלף מנוע והמנוע הקיים ברכב עבר כ30K (היה נשמע לי כמו פאק קטן שמנוע כזה יעשה רק 30K ) התקלה החלה לאט לאט, המצבר חדש ונבדקה טעינה, בעת ההנעה קיים ניצוץ, הרכב עבר טיפול 10,000 איך שקניתי את הרכב שכולל החלפת שמנים פלאגים ופילטרים, בכללי הרכב סוחב לא משהו ולא מאיץ בשמיים, וכן, הוא יציב על 900 סל"ד

• תוכן חדש...