Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון שלי לא, הם יבקשו לשלוח את המכשיר למעבדה יחד עם הסוללה והמטען למרות שהבעיה בבירור בסוללה.

לי הם לקחו את המכשיר לשבוע.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי מארק, תודה על העניין בנושא. אני רוצה להודות לך ולאחרים שסייעו אלא ש... בנתיים מוקדם מדי: עוד לפני שפניתי אליכם כבר פעמיים הוא חזר לדבר והשתתק בהמשך, באחרונה דיבר, אך לך תדע מה יהיה מחר.

אחזור ואדווח, מצטער לשמוע על בעיית הצלצול שלך.

היום שוחרר עדכון לוויז. תתקין ותבדוק האם הבעיה ממשיכה להופיעה.

איזה כייף לי :)

פורסם

שאלה לי:

אבא שלי הגדיר סיסמת נעילה (PIN) לטאבלט (אסוס נקסוס 7) שלו. הוא לא מודה (התלונן שהטאבלט לא עולה רק נפתח "מחשבון") וכמובן לא יודע מהו הקוד. למרבה המזל ניחשתי את הקוד וביטלתי את הנעילה. אם זה יקרה שנית - האם יש דרך לשחרר נעילה (גם במחיר של מחיקת כל התכולה)?

:turn-l:
פורסם

yuvk

אני ממליץ לך להתייעץ עם חבר הפורום Nemesis .

הבחור פשוט תותח , עזר לי למרות שלא הכיר אותי ולא אני אותו , דרך טים וויור הוא עקב אחרי הפעולות במחשב שלי ודרך גוגל האנגאאוט דיברנו. ענה לי על כל השאלות ולבסוף הצליח !

מה שקרה לטאבל 7" (חברת שקר כלשהי KAYA) הגדירו לו ססמה לפתיחה כתבנית החלקה ושכחו את התבנית . לאחר כמה נסיונות שכשלו המכשיר ננעל וניתן היה לפתוח אותו רק בעזרת חשבון גוגל . המכשיר לא היה מוגדר עם חשבון גוגל ולכן לא היה ניתן לפתוח אותו . גם אופציית הWIFI הייתה כבויה מה שהקשה עוד יותר .

לאחר 50 דק' של נסיונות והסברים הוא הצליח בסוף .

פורסם
שאלה לי:

אבא שלי הגדיר סיסמת נעילה (PIN) לטאבלט (אסוס נקסוס 7) שלו. הוא לא מודה (התלונן שהטאבלט לא עולה רק נפתח "מחשבון") וכמובן לא יודע מהו הקוד. למרבה המזל ניחשתי את הקוד וביטלתי את הנעילה. אם זה יקרה שנית - האם יש דרך לשחרר נעילה (גם במחיר של מחיקת כל התכולה)?

תמיד יש אפשרות ל Factory reset דרך הריקוברי. לכל מכשיר יש אופציה להדלקה למצב ריקברי, שם אתה יכול לבחור לפרמט את המכשיר.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
שאלה לי:

הייתי מציע לך לחבר את הנקסוס לחשבון גוגל (אם לא עשית את זה כבר), גוגל שחררו לאחרונה שירות סטייל find my iPhone, אתה נכנס אליו דרך הכתובת https://www.google.com/android/devicemanager ומשם תהיה לך האופציה לא רק לאתר את המכשיר (שזו בעקרון המטרה שלשמה השירות הוקם) אלא גם לאפס את הססמא או אפילו לשחזר הגדרות יצרן.

*אני לא יודע איך עובד איפוס הססמא ואם הוא מבטל את הנעילה או פשוט משנה את הססמא למשהו ג'נרי או שולח לך מייל עם הססמא החדשה אבל אני מניח שאם תחפש שם תמצא את כל התשובות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אפשרי להכין רשימת כתובות לניווט ב-waze?

נגיד מחר יש לי כמה מקומות להיות בהם, אפשרי להכין את הכתובות האלה היום בתוך האפליקציה ומחר בלחיצה על הכתובת מהרשימה זה ינווט לשם מבלי שאני אצטרך להקליד את הכתובת? כמו רשימת הסטוריה, רק לעתיד.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...