Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדר "אני אאמין כשאראה את זה עובר את הוועד שלהם", מצד שני, לא מעט אנשים (כולל אותי) היו סקפטיים לגבי המהפכה בשוק הסלולר והיא כן קרתה ואפילו בגדול.

פורסם

כבר אמר את זה בעבר וראשי הוועד שלהם אמרו (בגדול) שזה יעבור על גופתם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לפני מיספר שנים ביבי שבר את עובדי הנמלים. הכריח אותם לקחת תוספת.

לפני מיספר חודשים שר התחבורה כץ שבר את עובדי הרכבת, הכריח גם אותם להגדיל משכורתם.

להבדיל, ביבי וברק שברו את העזתים וכעת הנייה מבקר שם בגלוי.

אם ישברו בדרך דומה את חברת החשמל, אולי תבוטל הטבת חשמל חינם לצורך דיווח לציבור, אך הפיצוי במשכורת יהיה גדול פי כמה.

ביבי תמיד מנצח. בהצהרות. בתודעה צבורית, בעיתונו. רק במציאות הוא מפסיד.

למעשה, לא הוא שמפסיד, אנחנו.

אז... שלא יחשמלו אותנו.

פורסם

הנה רעיון מהפכני: מה דעתך על תגובות בלי פוליטיקה? אתה יכול להגיב כרצונך באשכול הבחירות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לפני מיספר שנים ביבי שבר את עובדי הנמלים. הכריח אותם לקחת תוספת.

לפני מיספר חודשים שר התחבורה כץ שבר את עובדי הרכבת, הכריח גם אותם להגדיל משכורתם.

להבדיל, ביבי וברק שברו את העזתים וכעת הנייה מבקר שם בגלוי.

אם ישברו בדרך דומה את חברת החשמל, אולי תבוטל הטבת חשמל חינם לצורך דיווח לציבור, אך הפיצוי במשכורת יהיה גדול פי כמה.

ביבי תמיד מנצח. בהצהרות. בתודעה צבורית, בעיתונו. רק במציאות הוא מפסיד.

למעשה, לא הוא שמפסיד, אנחנו.

אז... שלא יחשמלו אותנו.

כן, המחיר של החשמל בהחלט יעלה, אין ספק, ועכשיו יש עוד סיבה :x

alfa 156 2.5.

פורסם

תתפלא קייסר, לא עניין של ימין שמאל. גם אחרים לא יעשו אחרת לצערי..

ולעניין. האם מהותית בעניין החשמל אתה נוטה להסכים איתי? ואם כן מדוע?

אם מנהל יקצץ בסוף דבריי, בסדר. אבל האם אני טועה בדבריי?

אשמח לכל ניצחון של ראש ממשלה מימין משמאל או מן המאדים שהוא אמיתי וטובת הצבור.

לא לפוליטיקאי המתהדר בניצחון

ולציבור שמשלם את החשבון.

שוב, בלי קשר לעמדותיו.

פורסם

דעה תמימה: כל עוד אין בזה תועלת לציבור (לא מוזיל לנו עלויות) למה לקחת מהם תשלום?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

החשמל שהם צורכים עולה כסף. אם הם לא משלמים מי משלם? אנחנו.

פנדוב, הפורום אינו פוליטי והשרשור היחיד בו מותר להתבטא פוליטית הוא בשרשור הבחירות. עד כמה שאני יודע יתכן שתגיע למצב קבלת אזהרה מהמנהלים על התבטאויות פוליטיות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
דעה תמימה: כל עוד אין בזה תועלת לציבור (לא מוזיל לנו עלויות) למה לקחת מהם תשלום?

כי חברת החשמל שייכת לכולנו. כל שקל שיוצא ממנה יוצא מהכיס של כל אחד ואחד מאיתנו.

אישית אין לי בעייה עם החשמל חינם אלא עם עלות העובדים שם. לי לא אכפת אם כל אחד מקבל 20K משכורת ועוד 10K חשמל או 30K משכורת. מבחינתי זה אותו הדבר.

לגבי אם זה יעבור, הסיכוי נע בין 0 ל 0.00000001%. אם יחימוביץ תהיה בקואליציה הבאה אז הסיכוי יצטמצם ל 0.00000000000000000001%

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לגבי חברת חשמל. אני בספק שזה יקרה. אבל אולי יתנו להם כמות מוגבלת במחיר מסובסד. ומעבר לזה מחיר רגיל.

כי היום הם יכולים לטחון את המונה כאילו אין מחר.

ולגבי התגובה של פנדרוב צודק.

ביבי יודע לדבר יפה אבל אנחנו (העם) בסוף משלם את המחיר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

http://www.themarker.com/dynamo/1.1894238

הנה עוד מקור באותו עניין.

כמה דגשים: הטבת החשמל נתפסת כסמל כך שהיא תקוצץ אבל[מה יבוא במקום]

הרפורמה תעלה כסף עד שתחזיר את עצמה. למי היא תעלה? האם כשהיא תחזיר עצמה ויחסכו עלויות נראה משהו מזה? או שאז יהיו בעיות אחרות? בהנחה שהתוכנית שהציבור מממן תעלה יפה, אני חושב שצריך יהיה לתגמל מישהו? את מי?

מזל שמחירי המים ירדו, זה קצת מפצה על העלייה במחיר החשמל.

פורסם

סיפורים לבחירות. אם זה עובר, הם יקבלו כסף במקום אחר. מבחינת יח"צ זה משתלם ליושבים בשלטון, "חשמל חינם" נראה כמו הטבה כמעט ברברית בעוד שעוד כמה אלפים בתלוש קל להחליק (זה צריך להיות הרבה מאוד אלפים עם מחיר החשמל הנוכחי).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הינה התגובה הראשונית:

"הסכמי השכר הקיבוציים של עובדי חברת החשמל הגיעו לסוף תוקפם והעובדים דורשים העלאה של כ-2,000 שקל. גורמים בהנהלה: "הם מושפעים מעובדי הרכבת ונמל אשדוד"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4325173,00.html

מה יהיה הסוף:evil: .

פורסם

הסוף יהיה מהפיכה אלימה אבל לשם הדרך עוד רחוקה כי לא מספיק רע פה לאנשים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...