Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לחדש ולצבוע מחדש את הפסים בדלתות בשחור,אני לא הצלחתי להבין איך מפרקים אותם ואם בכלל כדאי.

מדובר בפס הזה(העליון) לא הידית,בתמונה הוא בצבע ניקל,אצלי הוא שחור שחייב חידוש.

ag_07sebring_doorhandle.jpg

Scan Speak

פורסם

תתחיל באיזה ספריי סיליקון , למשל של STP, בפורד קונקט יש מחלה של דהיית הצבע בידיות והספריי עושה אותן חדשות.

עריכה:עכשיו ראיתי שלא התכוונת לידית , בדוק אם זה גומי, אם זה גומי נאמר לי שלא מומלץ לשים על זה ספריי כי בגשם או כשזה ירטב יצא לכלוך שחור.

אם זה פלסטיק שים על זה את הספריי שרשמתי לך.

Miata ND2

פורסם

אם אני לא טועה יש חלק מגומי וחלק מפלסטיק מסביב.

לא חושבת שכדאי לפרק, כי אי אפשר לדעת אם החלק ישוב לאותו המקום בצורה מדוייקת.

אם הוא לא יותקן כשורה מים יכנסו לדלת.

כדאי לנסות עם הספריי שהוצע STP או ספריי סיליקון שמחדש ומרענן חלקים ישנים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא כדאי לפרק,הם אף פעם לא חוזרים לאותו מקום שהיו.

חומר מומלץ להחזיר לחלק את הצבע - דשבורד פוליש של קארפלן,אני שם אותו אחרי כל שטיפה על הפסי קישוט וגם על החלק שציינת והוא עושה עבודה טובה מאוד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חבל שהמצלמה שלי לא עובדת,הייתי מראה באיזה מצב זה,שאפילו כל תכשיר לא יעזור,נראה עם מלא שברים של צבע.

חייב שיוף שם,אין לי בעיה לשייף אבל אפשרי יהיה איכשהו לצבוע את החלק כשהוא במקומו? אם הוא לא חוזר למקום אני מעדיף לא להתעסק.

Scan Speak

פורסם

לפרק? לא כדאי.

נכון אפשר לעשות צביעה על הרכב -אבל לא מומלץ למי שאין ניסיון בכדאי לא לגרום נזק בלתי הפיך.(צבע מרוך/נשפך על הצבע בדלתות)

תחשוב על כיוון של הדבקת משהו מניקל,או כל פתרון שתמצא בהדבקה. זה יהיה עדיף.

• תוכן חדש...