Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שלישי נסעתי עם חבר ברכב. בצומת ליד הבית שלי החלטנו שאני כבר ארד כי אני גר על הדרך שלו הבייתה. הרמזור היה אדום והרכב צמוד למדרכה כזה אבל זה נקרא כאילו עמדנו ברמזור ולא עצרנו בצד במכוון... פתחתי את הדלת ועל המזל שלי הגיע קטנוע והוא נתקע בדלת.. ברור שקיבלתי שוק והכל. הוא אמר שכואבת לו הברך ולקח מהחבר שלי את מספר פוליסת הביטוח שלו ואת מספר תעודת הזהות שלי. מה יכולים לעשות לי במקרה כזה? יש לציין שרוכב הקטנוע דיבר מניסיון קודמים של תאונות שהוא עבר. כרגע איך הדברים מתגלגלים מבחינתי ומבחינת הביטוח שלו? יש לציין שהוא פשוט השתחל מצד ימין. עברו שלושה ימים ואף אחד מאיתנו (אני או החבר שנהג ברכב שפתחתי את הדלת) לא קיבל טלפון מהמשטרה או משהו כזה כדי לתת אישור שהייתה תאונה כזו. יש גם לציין שלאחר התאונה למרות שטען שכואבת לו הברך הוא מיהר לפגישה ופשוט נסע עם הקטנוע. אני גם חייב לדעת אם יש פה משהו לא בסדר שלא הזמנו לו אמבולנס לאחר שטען שיש לו כאבים בברך..

תודה רבה רבה מראש פשוט אני לא שקט בימים האחרונים.

פורסם

אם הוא לא רצה אמבולנס, אז אין לך מה להזמין.

מכיוון שאתה האשם העיקרי (עיקרי, כי אולי יש לו אשמה תורמת, אני לא הבנתי בדיוק מה הייתה הסיטואציה), אתה עלול למצוא את עצמך נדרש לשלם פיצויים כנגד נזק לקטנוע. מבחינת פגיעות גוף, כל סכום כספי באשר הוא - הוא תובע מביטוח החובה שלו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האם הקטנוע עקף מימין, במרווח צר בין המדרכה לרכב? אם כן - יש לו תרומה לארוע. כיון שמדובר ברמזור אדום היה עליו להמתין מאחורי חברך או לעקוף משמאל - אם יש נתיב המאפשר זאת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אם הוא לא רצה אמבולנס, אז אין לך מה להזמין.

מכיוון שאתה האשם העיקרי (עיקרי, כי אולי יש לו אשמה תורמת, אני לא הבנתי בדיוק מה הייתה הסיטואציה), אתה עלול למצוא את עצמך נדרש לשלם פיצויים כנגד נזק לקטנוע. מבחינת פגיעות גוף, כל סכום כספי באשר הוא - הוא תובע מביטוח החובה שלו.

לא הצענו אמבולנס או משהו. הוא אמר "אם הייתם ערבים או ערסים הייתי עושה מזה בלאגן". לא היינו צריכים להזמין משטרה? עכשיו כדי להוציא כסף מהביטוח על נזקי גוף המשטרה צריכה להתקשר אליי או לחבר כדי לאשר תאונה ואז בוודאות קוראים לנו לחקירה? יש לציין שלא קרה שום נזק לקטנוע.

פורסם
האם הקטנוע עקף מימין, במרווח צר בין המדרכה לרכב? אם כן - יש לו תרומה לארוע. כיון שמדובר ברמזור אדום היה עליו להמתין מאחורי חברך או לעקוף משמאל - אם יש נתיב המאפשר זאת.

בידיוק. הקטנוע פשוט השתחל במעבר צר בין הרכב שלנו למדרכה מצד ימין.

פורסם

יכול להיות שלא קיבלתם שום טלפון כי רוכב הקטנוע מודע לתרומתו בעניין, לפי חוק אין להוריד או להעלות נוסע ברמזור או בשום צומת, ופה אם תהיה תביעה אז גם חבר שלך שנהג ברכב יקבל עונש דיי כבד על עבירת תנועה וגרימת תאונה עם נפגעים.

מקווה בשבילך שאותו נהג הקטנוע אכן לא יעשה מזה שום סיפור כי ידע שהוא גם אשם בתאונה.

פורסם

רוכב הקטנוע בהחלט עלול לתבוע. צריך להמתין ולראות אם יבחר לעשות זאת.

האם גם חברך לקח את פרטיו של נהג הקטנוע?

האם היו לו נזקים נוספים פרט לנזקי גוף?

האם החבר דווח על האירוע לחברת הביטוח שלו?

• תוכן חדש...