Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 סרטונים.

קודם כל תנמיכו!!!

הראשון מכביש 6 - עוד לקוח מרוצה של מתנ"א.

בירידה מ471 ל6, על האי-תנועה עמדה ניידת עם לייזר.

הבחור של "סנו" טס לו נמוך עד ש...

אה, והשיר זה מהרדיו רק שיהיה ברור. :)

השני מכביש 4 - עד עכשיו אני שובר את הראש מה גרם לו לעשות את מה שעשה.

לא נראה שמשהו אילץ אותו.

[video=youtube;q_gRk-yTRvA]

קידודים לרכבי VAG בחינם ולכולם!

http://www.obd.co.il

:x-mas:

פורסם (נערך)

העיקר שלאוונסיס מותר להגיח על 200 (בהנחה והסנו שייט לו על 150+), במקום לבקש מניידת אחרת שאמורה להיות ממוקמת מס' קילומטרים טובים קדימה לעוף עליו.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אם לנהג הסנו הייתה מצלמה אחורית, האם היה יכול לטעון שהשוטר לא שמר על קשר עין [כי בצילום שלך מאוד לא סביר שהוא כן הצליח לשמור על קשר עין סביר?

כמובן ששלט הסנו עומד בעוכרי הנהג.

זה נראה לי יותר סוגיה משפטית מאשר לשרשור הזה. סתם תהיתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

הראשון מכביש 6 - עוד לקוח מרוצה של מתנ"א.

בירידה מ471 ל6, על האי-תנועה עמדה ניידת עם לייזר.

הבחור של "סנו" טס לו נמוך עד ש...

אה, והשיר זה מהרדיו רק שיהיה ברור. :)

תראה, אין לנו פה ממש נתונים ודאיים כדי לדעת (מד המהירות של הוייז חשוך שם בנייד שלך), אז בהחלט זה הכל נופל תחת השערות שלי. אלא אם אני מפספס פה משהו, אבל לפי רוב הסרטון, נראה שהגברת את המהירות שלך והתאמת אותה לשלו, אחרי שהוא עקף אותך. עד הבלימה שלו שם לקראת הסוף, מספר רגעים לפני שנעקפת על ידי הניידת. כך שיש מצב, לא בטוח, מקווה שלא, שגם אתה טסט נמוך כמוהו, רק שהוא טס נמוך לפניך ונתפס, ואתה לא.

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

פורסם

שאלה באווירת השרשור - האם פרסום הסרטונים האלה יכול להוות עילה לתביעה על הוצאת דיבה? למשל מישהו נכנס לשרשור והוא מגלה שהוא הכוכב של סרטון מסוים, הוא יכול לנקוט באמצעים משפטיים נגד זה שהעלה את הסרטון?

(ולא, אני לא מככב פה באיזה סרטון, אני דווקא בעד :) )

פורסם

אני לא משפטן אבל בתביעת דיבה ההגנה יכולה לטעון "אמת דיברתי".

יש לך סרטון שממחיש את הסיטואציה, ללא פרשנות - יותר מזה?

פורסם
שאלה באווירת השרשור - האם פרסום הסרטונים האלה יכול להוות עילה לתביעה על הוצאת דיבה? למשל מישהו נכנס לשרשור והוא מגלה שהוא הכוכב של סרטון מסוים, הוא יכול לנקוט באמצעים משפטיים נגד זה שהעלה את הסרטון?

(ולא, אני לא מככב פה באיזה סרטון, אני דווקא בעד :) )

מה הקשר לדיבה?

אולי ייתבעו גירושים...?

דיבה זה פרסום שקרים ו/או כינויי גנאי, על אדם.

תיעוד לא יכול להיות שקר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בסרטון הבא יצאתי אני הדביל, וכמעט גם הייתי מקבל קנס ונקודות אולי.

שניה של חוסר תשומת לב גרמה לי לחשוב שההבהוב השני הוא הראשון, לכן האצתי, והבנתי בשלב מאוחר מאוד שטעיתי, הכביש היה בדיוק לאחר טפטוף והצמיג קצת החליק.

האמת בשביל רכב בלי ABS ולנוכח העובדה כי לחצתי על הברקס חזק יותר רק לאחר שניה של לחיצה, אני די מרוצה מהבלימה.

חן ג. ושאר המומחים יתנו דעתם :p

הסרטון הבא בשני חלקיו, באופן די מקרי מצולמים באותו צומת, מכיוונים שונים.

בראשון שתי סבתות עוברות ב'מעבר חציה מאולתר', נהג אחר שלא היה מבחין בתחילת החצייה שלהם בגלל סיבה כזו או אחרת, היה גורם לתאונה, וזה גם מה שאמרתי להן.

בסרטון השני רואים הוכחה לטענה שלי, עוד סבתא שעוברת כשהרמזור אדום כבר כמה שניות, ומוסתרת על ידי הרכב בצד ימין, כמעט ונדרסת על ידי נהג מונית , שהמשיך את הפניה בלי להסתכל אפילו שיש גברת על המעבר חציה (שילוב של אישה טיפשה, ורשלן שבתמימות יכל להסתבך)

פורסם

דווקא בסרטון הראשון הגורם מספר 1 שתמיד גורם לנו לעצור ולהבין כי לא נספיק לעבור, היא המצלמת אמזור/מהירות בצד שמאל לפניי הצומת, 1500 שקלים (גובה הקנס המעודכן והחדש) עבירה חמורה + 10 נקודות.

העניין הוא, שהמצלמת רמזור מתחילה לעבוד בדרך כלל החל מ 1 ועד 2-3 שניות לאחר אור אדום מלא אבל אי אפשר לקחת סיכון.

פורסם
בסרטון הבא יצאתי אני הדביל, וכמעט גם הייתי מקבל קנס ונקודות אולי.

שניה של חוסר תשומת לב גרמה לי לחשוב שההבהוב השני הוא הראשון, לכן האצתי, והבנתי בשלב מאוחר מאוד שטעיתי, הכביש היה בדיוק לאחר טפטוף והצמיג קצת החליק.

האמת בשביל רכב בלי ABS ולנוכח העובדה כי לחצתי על הברקס חזק יותר רק לאחר שניה של לחיצה, אני די מרוצה מהבלימה.

חן ג. ושאר המומחים יתנו דעתם :p

סרטון חשוב!

אפשר ממש לראות את העיכוב (של שניה) בין תחילת הבלימה (שרכינת החרטום מעידה עליה ב-0:03) לבין נעילת הגלגלים (0:04), שזה הרבה בבלימה של פחות משלוש שניות.

שים לב שלמרות ההחלקה, כשנעלת גלגלים יצרת כוח בלימה חזק יותר מאשר הבלימה המהוססת שקדמה לה. רואים שאף רוכן יותר משמע העברת יותר משקל כלומר בלמת חזק יותר.

אתה, וכל נהג, חייב לעצמו ללכת למגרש חניה ריק. להאיץ ואז לבלום בבת אחת (בעיטה בדוושה) פעם-פעמיים כדי להוציא את ההיסוס הזה מהדרך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא היססתי בכלל ללחוץ על הדוושה, זה פשוט לקח לי שניה

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...