Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע בנאדם רואים בבירור סימון על הכבישים (בסרטון השני). הנתיב שלך הוא רק ליציאה ימינה.

זה לא הן שחותכות פה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
תשמע בנאדם רואים בבירור סימון על הכבישים (בסרטון השני). הנתיב שלך הוא רק ליציאה ימינה.

זה לא הן שחותכות פה.

אם אתה מדבר על קו ההפרדה המקווקוו, אני יכול להסכים איתך, אך בשני הסרטונים הוא על גבול הבלתי נראה.

ובכל זאת, להצמד לשמאלי ולחתוך 2 נתיבים בתנועה עמוסה בשביל חצי סיבוב בכיכר נשמע לי דרך מעולה לעיכוב תנועה.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

נכון בקושי רואים.

אני למשל חושב שלפני כל כיכר כזו ראוי שיהיה תמרור עם סימון לאן כל נתיב מוביל. זה יחסוך לא מעט כאוס לדעתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
נכון בקושי רואים.

אני למשל חושב שלפני כל כיכר כזו ראוי שיהיה תמרור עם סימון לאן כל נתיב מוביל. זה יחסוך לא מעט כאוס לדעתי.

מהכרות עם המקום, (נדמה לי שELIC פונה שמאלה מבן עמי לאלטלנה, אם הוא עושה "פרסה" אז לא רלוונטי) אין אחד שלא פונה משם שמאלה כמו שELIC עשה. בכללי 90% מהתנועה שם הולכת שמאלה ולא ימינה, ולפנות ימינה מהנתיב השמאלי זה פשוט לא הגיוני בשום צורה.

בכללי אין שם כאוס כלל, חוקים רגילים של מעגל דו נתיבי (יותר נכון חוסר חוקים, אבל מסתדרים)

פורסם
מהכרות עם המקום, (נדמה לי שELIC פונה שמאלה מבן עמי לאלטלנה, אם הוא עושה "פרסה" אז לא רלוונטי) אין אחד שלא פונה משם שמאלה כמו שELIC עשה. בכללי 90% מהתנועה שם הולכת שמאלה ולא ימינה, ולפנות ימינה מהנתיב השמאלי זה פשוט לא הגיוני בשום צורה.

בכללי אין שם כאוס כלל, חוקים רגילים של מעגל דו נתיבי (יותר נכון חוסר חוקים, אבל מסתדרים)

כן צדקת. אני נוסע שם כמה פעמים בשבוע ותמיד מימין לימין.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם
https://www.youtube.com/watch?v=N47VDEvgVCQ&feature=youtu.be

רכב - יש

ידיעה של חוקי התנועה - אין

אני יודע שיתחיל עכשיו ויכוח אינסופי לגבי איזה נתיב להכנס בכיכר דו נתיבית, אבל זה לא משנה, גם אם נניח היה אפשרות להמשיך ישר בכיכר ומלכתחילה נכנסתי מימין - אין לאף אחת מהנהגות הללו סיבה לחתוך אותי כשאני בתוך הנתיב שלי (ועוד מאותת ליציאה שמאלה).

חסכתי ממכם את הקללות.

בסרטון השני שבו אתה נמצא באשדוד, האם נכנסת אל הכיכר מהכביש של מתנס י'? (הכביש עם 2 הבאמפרים הישר) ?

כי אם כן, נכנסת לכיכר כאשר היה רכב שמגיע מהכניסה לעיר וממשיך לרובע ט"ז ועושים לי את זה הרבה, כאן לצערי האשמה עלייך היות ואתה מכיר את העיר כיוון שיש לך בת זוג מהעיר לדעתי, לא?

בנוסף, למה נכנסת בנתיב ימין כאשר היה רכב בנתיב שמאל בתוך הכיכר שהגיע מהכניסה לעיר?

תוכל להראות את הסרטון כמה שניות קודם לכן? אולי הגעת מהכניסה לעיר ורצית לפרסס וזה משהו אחר.

פורסם
בסרטון השני שבו אתה נמצא באשדוד, האם נכנסת אל הכיכר מהכביש של מתנס י'? (הכביש עם 2 הבאמפרים הישר) ?

כי אם כן, נכנסת לכיכר כאשר היה רכב שמגיע מהכניסה לעיר וממשיך לרובע ט"ז ועושים לי את זה הרבה, כאן לצערי האשמה עלייך היות ואתה מכיר את העיר כיוון שיש לך בת זוג מהעיר לדעתי, לא?

בנוסף, למה נכנסת בנתיב ימין כאשר היה רכב בנתיב שמאל בתוך הכיכר שהגיע מהכניסה לעיר?

תוכל להראות את הסרטון כמה שניות קודם לכן? אולי הגעת מהכניסה לעיר ורצית לפרסס וזה משהו אחר.

התנועה הייתה עמוסה ורכבים בטור מכל כיוון.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

פורסם

אז כשאני אחד מאלו שמגיע מהכניסה לעיר, נכנס בנתיב ימני או נמצא בשמאלי ומאותת, אתה מאלו שנכנסים מהכביש ההוא ויוצר את הבלאגן? כי בדרך כלל כל הטור מחכה, הרכבים שנסעו ברמזור בכניסה לעיר (צומת מד"א) עוברים ואז הכל פנוי.

למעשה, בחרת להכנס בידיעה שעלולה להיות בעיה, כמו ברוב הסרטונים שלך.

תראה, תכלס אותי אין מה לשכנע כי אני תושב העיר כבר 25 שנים ועושה את המסלול מהכניסה לעיר לדרום העיר כבר שנים רבות.

תמיד, אבל תמיד יהיו את אלו שייכנסו לנתיב בכיכר מבלי לחכות כמו כל השאר.

אתה נכנסת לכיכר די בוודאות (אין לי אפשרות לקבוע אבל מהנסיון הרב) כשהרכב ש"חתך" אותך, היה כבר בכיכר כי יש מרחק מה בין הכניסות לכיכר הזאת.

לא בקטע רע, אבל אתה פשוט ממשיך בסגנון שלך פעם אחר פעם.

פורסם (נערך)
אז כשאני אחד מאלו שמגיע מהכניסה לעיר, נכנס בנתיב ימני או נמצא בשמאלי ומאותת, אתה מאלו שנכנסים מהכביש ההוא ויוצר את הבלאגן? כי בדרך כלל כל הטור מחכה, הרכבים שנסעו ברמזור בכניסה לעיר (צומת מד"א) עוברים ואז הכל פנוי.

למעשה, בחרת להכנס בידיעה שעלולה להיות בעיה, כמו ברוב הסרטונים שלך.

תראה, תכלס אותי אין מה לשכנע כי אני תושב העיר כבר 25 שנים ועושה את המסלול מהכניסה לעיר לדרום העיר כבר שנים רבות.

תמיד, אבל תמיד יהיו את אלו שייכנסו לנתיב בכיכר מבלי לחכות כמו כל השאר.

אתה נכנסת לכיכר די בוודאות (אין לי אפשרות לקבוע אבל מהנסיון הרב) כשהרכב ש"חתך" אותך, היה כבר בכיכר כי יש מרחק מה בין הכניסות לכיכר הזאת.

לא בקטע רע, אבל אתה פשוט ממשיך בסגנון שלך פעם אחר פעם.

אני אעלה בהמשך היום את הסרטון כמה שניות לפני כן, חיכיתי ששני הנתיבים יתפנו, ובכל אופן כאשר אני בימני היא צריכה קודם כל לאותת ואחר כך לראות שהכביש פנוי, אם הייתי ממשיך ימינה הרכב שלי גם היה נוטה לכיוון הפניה, מה שלא קרה בפועל.

הנה, בבקשה, אתה יכול לראות שאני לא היחיד שנוסע ימינה - שמאלה, הרי הרוב נוסעים ככה, אם תכניס את כולם לשמאלי אתה תיצור כאוס.

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

מישהו ראה את הסרטון שרץ בפייסבוק?

אני מדבר על המשאית שעקפה ועל האדיוט בקורולה שלא היה סבלני וניסה לעקוף את המשאית מימין - מבלי לשים לב שהמשאית חוזרת לנתיב הימני.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נהפוך הוא. לפנות ימינה מהשמאלי זה מאוד הגיוני וזה בדיוק מה שצריך לעשות, כמו הקורולה הלבנה בסרטון השני שאלי העלה. הסימון בכבישים אמנם דהוי, אבל ברור. זה שרוב הנהגים לא יודעים לנהוג זו בעיה ידועה, אבל היא לא הופכת את הפעולה להגיונית.

יש כיכרות דו נתיביות עם סימון זהה ויש כאלו שרואים בהן שהנתיב הימני גם ממשיך ישר.

פורסם
מישהו ראה את הסרטון שרץ בפייסבוק?

אני מדבר על המשאית שעקפה ועל האדיוט בקורולה שלא היה סבלני וניסה לעקוף את המשאית מימין - מבלי לשים לב שהמשאית חוזרת לנתיב הימני.

יואיל כבודו לצרף קישור או שאנחנו צריכים לחפש?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...