Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי לא ראית הכל.

אבל, לפני ההגעה יש תמרורים ברורים לחלוטין שמסבירים לאן כל נתיב מוביל. הסימונים על הכביש ברורים גם כן.

עדיין זה בהחלט צומת מבלבל, אבל הוא רק מדגיש את המחלה של תכנון נהיגה לקוי, בדיוק כמו אנשים שנוסעים בשמאלי ואז חותכים 5 נתיבים לימין, אנשים שתופסים את השמאלי 7 ק"מ לפני פניה, כל אלו שחוצים שטחי הפרדה בהשתלבות וכדומה.

הרבה נהגים נעולים בהווה ובנהיגה שמולם מבלי לחשוב על לאן צריך להגיע ומבלי להביט הרחק קדימה וסביב (מראות, תמרורים וכו').

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
זקן שנרדם/שיקח בפלאפון/החליט שהוא לוקח את הנתיב ממול עבור הפניה שלו.

למזלי ראיתי זאת קודם לכן, התחלתי עם הצפצופים במטרה ולנסות למשוך את תשומת ליבו. הוידאו לא עושה חסד מבחינת איך שהסצינה המפחידה הזאת התרחשה באמת ולמעשה, ראיתי כיצד הוא תכף נכנס בי ולא, העדפתי לא לקחת בחדות לנתיב ממול כי לעולם אי אפשר לדעת ולא, לא העדפתי לעלות על המדרגה גם כן.

ככה האינסטינקט פעל.

לא ברור לי למה יש קצת חוסר פוקוס במצלמה, אולי בגלל המרחק מהשמשה, ההשתקפות ואולי גיל המצלמה וכו' (בת שנתיים וכמה חודשים).

האחורית A119 מצלמת ברזולוציה של 2560X1440 עם זווית של 160 מעלות.

https://www.youtube.com/watch?v=5nSRG4SKCIY

התוכנה שבה ערכתי והיא סופר קלה ופשוטה ולמעשה, התוכנה מספר 1 ב TOP TEN VIDEO EDITING, נקראת CYBERLINK POWERDIRECTOR 15 ULTIMATE. המצב הזה נקרא PIP וזה אוטומטי ברגע שמכניסים 2 קבצי וידאו (אפשר עד 99 אפילו) ואז זה אוטומטי מראה חלונית שאותה אפשר למקם, להגדיל ולשחק בהתאם וזהו, עוברים לשלב של הקידוד והכנת הוידאו.

לא אמור להיות לו תיקון סטייה מנתיב?

פורסם (נערך)
מטורפים לא חסר, היום בערב בדרכי הביתה כביש 4 פינת כביש 20 איילון נכנס רכב על הפס הלבן. תאונה יכלה לקרות בקלות

http://cloud.tapatalk.com/s/58ceeab71e5c6/c4.mp4

Sent from my Note 5 using Tapatalk

20170320_075828.jpg20170320_075805.jpg

עריכה אחרונה על ידי kobi_g
תמונות ממה שהיה לי אתמול (משום מה הסרטון לא מנוגן)

קובי

:-)

פורסם
וואו, מה שהולך שם :shock:

אם כי גם אני הייתי צריך לראות את הסרטון 3 פעמים כדי להבין לאן כל נתיב מוביל.

צומת מועד לפורענות מכמה כיוונים.

בגדול, מהכיוון שאני הגעתי ממנו מימין לשמאל: ישר, ישר + שמאלה למנהרה, שמאלה למנהרה, שמאלה לאיילון דרום, שמאלה לאיילון דרום.

כי לא ראית הכל.

אבל, לפני ההגעה יש תמרורים ברורים לחלוטין שמסבירים לאן כל נתיב מוביל. הסימונים על הכביש ברורים גם כן.

עדיין זה בהחלט צומת מבלבל, אבל הוא רק מדגיש את המחלה של תכנון נהיגה לקוי, בדיוק כמו אנשים שנוסעים בשמאלי ואז חותכים 5 נתיבים לימין, אנשים שתופסים את השמאלי 7 ק"מ לפני פניה, כל אלו שחוצים שטחי הפרדה בהשתלבות וכדומה.

הרבה נהגים נעולים בהווה ובנהיגה שמולם מבלי לחשוב על לאן צריך להגיע ומבלי להביט הרחק קדימה וסביב (מראות, תמרורים וכו').

אכן השילוט והסימון על הכביש ברורים. עדיין, בכל פעם שאני חוזר מכיוון דרום ופונה שמאלה לאיפה שהסרטון מצולם, זה כוננות. אנשים שבפניה עצמה זולגים לנתיב הפנימי או החיצוני, ומה שרואים בסרטון.

!AWDSOME

פורסם

​משחק בגורל

נתיב חדש

עוד אחד שהחליט לפתוח נתיב לפניה ימינה (וכמובן לא לתת זכות קדימה, כי הוא לא רואה מה קורה בכיכר) וכמה שניות אח"כ מישהו שמגדיר מחדש את כיוון הנסיעה

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם

הבודד (האחרון) עדיין פרטי

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל האזור הזה של בילו מתנהל כמו מערב פרוע. כשנכנסים לאזורי תעשייה חוקי התנועה לא תקפים. זה כמו אחרי 22:00.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

תמיד יש שם ניידת בירידה ל443 וזה באמת אזור מחורבן.

בפנייה שמאלה מי שמכיר כבר גונב לפני הרמזור, לפעמים תוך כדי עמידה סטטית בנתיב השמאלי שממשיך ישר.

מי שמגדיל לחתוך בשנייה האחרונה נענש וטוב שכך.

פורסם
מטורפים לא חסר, היום בערב בדרכי הביתה כביש 4 פינת כביש 20 איילון נכנס רכב על הפס הלבן. תאונה יכלה לקרות בקלות

http://cloud.tapatalk.com/s/58ceeab71e5c6/c4.mp4

הבחור מטורף רציני. לאן שהוא לא צריך להגיע, עוד ק"מ יש לו ירידה נוספת ל431.

לא חסר כאלה לצערי, ואין כמעט אכיפה.

מה שכן, הוא מאותת מתחילת הסרטון לפחות. אתה קלטת אותו ובתגובה הבהבת באורות גבוהים, כנראה צפרת, ובשלב מסויים כנראה נכנסת לחלק מהנתיב של הטנדר (שאפשר לך לעשות את זה), במקום לנקוט צעדים שיכלו למנוע את התאונה ש"יכלה לקרות בקלות" כדבריך.

איפה חן.ג. כשצריך אותו?

פורסם (נערך)

הנני!

קודם כל, הנקודה שבה שני הכבישים נפרדים זה מזה, היא הנקודה המועדת לפורענות לא רק מצד נהגים שנעמדו על אי התנועה כמו כאן אלא גם מצד נהגים בנתיב השמאלי שנזכרו ברגע האחרון לרדת ימינה וחוצים את הכביש לרוחב.

לכן, לאחר הירידה למסלול המתאים, אני בעד להתחיל להוריד מהירות מוקדם (בהנחה שהדרך אליה יורדים אטית יותר) כדי להיות מוכן לצרות כאלו.

מעבר לכך, או שעוברים נתיב ימינה או שלפחות נוהגים בקצב שבו אין אף מכונית שנוסעת במקביל אליך בנתיב שמימין לך.

שווה גם לבדוק מראות: בלימת חירום תאפשר להוריד מהירות (תמיד טוב לקראת או בזמן תמרון כזה) וגם תקהה את תגובת ההגה. דבר רצוי בתמרון שנעשה במהירות כזו שבו יש לנהג נטיה לסובב את ההגה יותר מדי.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...