Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שונא! את המנהרה בלגוורדיה, פשוט שונא,

הפקק הארוך שלא נגמר ברמזור הזה שלקראת פקק ארוך שלא נגמר ברמזור ביציאה מאיילון(וכמובן כל הנדחפים בפקק ההפרדה הרצוף) - פשוט גיהנום תעבורתי נוראי.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא רואים טוב במצלמה, אבל ממרחק גדול, אני ראיתי את הרמזור מתחלף מירוק לאדום

ניתן לראות שהרכבים שנסעו לפני לא הספיקו לעבור בירוק

במצב כזה אין באמת לאן למהר, ואז לתת ברקס ולעמוד זמן רב יותר בהמתנה לרמזור ירוק

בנוסף שמרתי מרחק ונסעתי לאט יחסית כי כמה שניות לפני תחילת הסרטון,

בצומת,בשדרה, רכבים חצו מבלי לתת לי זכות קדימה.

בנוסף ראיתי את הטנדר הלבן, שנסע לפניי בנתיב הימני נצמד לרכב שלפניו,

חששתי לעקוף אותו, כי צפיתי שהוא יחתוך אותי בניסיון לעקוף את הרכב אליו נצמד

מה שאכן קרה והוא אכן נכנס לי לנתיב, בערך רבע נתיב, כמובן מבלי לאותת,

בדיוק כשהרכב שלפניו פנה ימינה(עוד גאון שחסך חצי שנייה, כדי לעמוד יותר זמן ברמזור אדום)

בסרטון מהמצלמה האחורית רואים רכב מסחרי ענק שרצה לפנות שמאלה, באמצעות נתיב פניה שמאלה, כמעט התנגש בי,

בגלל שהיא אילצה אותי לבלום בלימת חירום.

אני נוהג בדיוק כמוך, ואם העובדה שהתקדמת בזחילה לרמזור אדום שגעה אותה - שתלך לעשות מדיטציה.

פורסם
שונא! את המנהרה בלגוורדיה, פשוט שונא,

הפקק הארוך שלא נגמר ברמזור הזה שלקראת פקק ארוך שלא נגמר ברמזור ביציאה מאיילון(וכמובן כל הנדחפים בפקק ההפרדה הרצוף) - פשוט גיהנום תעבורתי נוראי.

אני תמיד מגיע מצד ימין של המצלם, ומלא נהגים מהמנהרה עוברים באור אדום, לרוב בנונשלנטיות. זה גורם לי לחשוב שהרמזורים שם מבלבלים נהגים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הרמזורים מבלבלים, זה נכון. גם שני צמתים לפני יש בלגאן עם הנתיבים, בגלל הסימון החדש בפניה לבגין.

כל בוקר אותו דבר, הפעם הייתה שם ניידת, חבל שאת המיקרה לא ראה השוטר גם.

[video=youtube;B-UphoFsVoI]

!AWDSOME

פורסם
אני תמיד מגיע מצד ימין של המצלם, ומלא נהגים מהמנהרה עוברים באור אדום, לרוב בנונשלנטיות. זה גורם לי לחשוב שהרמזורים שם מבלבלים נהגים.

ייתכן,

אתה יוצא ממנהרה לסינוור ועוד בעליה שהרמזור אחרי העליה - בנוסף, בעיה חמורה מאוד גם זה כמובן תופעת הלעבור בצומת הזה שהוא לא פנוי(קורה לא מעט) ולחסום את הצומת לכל הכיוונים, אם אני מעז לא לעבור בגלל שהצומת לא פנוי גל הצפירות והקללות שאני חוטף היא כאילו אני לא בסדר(גם תופעה רווחת).

לא מתרץ את העובדה שאנשים נעמדים בנתיב היחיד שפונה ימניה(הזה שפונה לכיוון ירושלים) וחוסמים אותו ע"מ להידחף לפקק.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אם אני מעז לא לעבור בגלל שהצומת לא פנוי גל הצפירות והקללות שאני חוטף היא כאילו אני לא בסדר(גם תופעה רווחת).

זה באמת מרתיח.

היה לי מקרה לפני כמה חודשים שעמדתי בנתיב פניה באור אדום ונהג טנדר מאחורי התחיל לצפור לי ולסמן עם היד שאני אכנס לפניה באור אדום רק כי הכביש היה פנוי.

מי שרוצה לבצע עבירות תעבורה כגון כניסה מכוונת באדום או חסימת צומת ביודעין שלא יערב אותנו בעבריינות שלו.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

בסימן פורים:

1. ספריי "חוטים" מתוך הרכב. חשבתי שזה ייגמר רע עם השליח על הקטנוע, שקיבל ריסוס לקסדה, אבל איכשהו הוא החליק את זה.

2. בר רפאלי.

פורסם

היה שווה לעקוף.

זה בהחלט הנתיב הנכון.

יש קו לבן רצוף, יש שלט שאוסר על הפניה שמאלה, אז נצא מהתחנה, נעשה כאילו אנחנו פונים ימינה, ואז נתגנב שמאלה, אף אחד לא ישים לב.

!AWDSOME

פורסם

2. ברברי פאלי.

תיקנתי לך קצת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חן, בבקשה תפסיק לומר "לשון" ו"פאלוס" באותו המשפט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
יש קו לבן רצוף, יש שלט שאוסר על הפניה שמאלה, אז נצא מהתחנה, נעשה כאילו אנחנו פונים ימינה, ואז נתגנב שמאלה, אף אחד לא ישים לב.

שכחת להוסיף גם לסוע עם דלת פתח תדלוק פתוחה.

פורסם

זקן שנרדם/שיקח בפלאפון/החליט שהוא לוקח את הנתיב ממול עבור הפניה שלו.

למזלי ראיתי זאת קודם לכן, התחלתי עם הצפצופים במטרה ולנסות למשוך את תשומת ליבו. הוידאו לא עושה חסד מבחינת איך שהסצינה המפחידה הזאת התרחשה באמת ולמעשה, ראיתי כיצד הוא תכף נכנס בי ולא, העדפתי לא לקחת בחדות לנתיב ממול כי לעולם אי אפשר לדעת ולא, לא העדפתי לעלות על המדרגה גם כן.

ככה האינסטינקט פעל.

לא ברור לי למה יש קצת חוסר פוקוס במצלמה, אולי בגלל המרחק מהשמשה, ההשתקפות ואולי גיל המצלמה וכו' (בת שנתיים וכמה חודשים).

האחורית A119 מצלמת ברזולוציה של 2560X1440 עם זווית של 160 מעלות.

https://www.youtube.com/watch?v=5nSRG4SKCIY

התוכנה שבה ערכתי והיא סופר קלה ופשוטה ולמעשה, התוכנה מספר 1 ב TOP TEN VIDEO EDITING, נקראת CYBERLINK POWERDIRECTOR 15 ULTIMATE. המצב הזה נקרא PIP וזה אוטומטי ברגע שמכניסים 2 קבצי וידאו (אפשר עד 99 אפילו) ואז זה אוטומטי מראה חלונית שאותה אפשר למקם, להגדיל ולשחק בהתאם וזהו, עוברים לשלב של הקידוד והכנת הוידאו.

פורסם (נערך)

מתוך רוטר: אלפא שיובאה כפי הנראה על ידי עולה חדש עפה מהמכולה שהביאה אותה לארץ

עריכה - סרטון הנפילה מופיע בתגובות

עריכה אחרונה על ידי armagedon

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...