Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל שהלנד קרוזר נתן לקטנצ'יק הזה להיכנס

ישנה אופציה נוספת בה הלנד קרוזר בעצמו ש*** שלא יודע לשמור על הנתיב בפניה

חוסר סבלנות, תרבות נהיגה קלוקלת, אומדן מרחק מזעזע או כולם ביחד? מה לעזאזל היא ציפתה שאעשה? לעלות על המדרכה?

מה שמצחיק זה שהיא עוד מנופפת לי לנסוע כשהיא עם הטלפון ביד, מדהים.

נהג האלפא נסע איתי די רגוע ב10 קמ שקדמו לפניה, אולי בגלל שהיה בטלפון... מהרגע שפנה ברמזור הוא התחיל לזגזג בין רכבים כדי, כמובן, להגיע ראשון לרמזור האדום... כמובן שעבדכם הנאמן התקדם לא פחות ממנו, אבל בלי לסכן משתמשי דרך אחרים, ואז הוא מתחיל ללחוץ בניוטרל ולבזבז 20 שקלים שהומרו לבנזין.

יום האורות הכבויים ואף אחד לא סיפר לי :( (מוקדם יותר נהגת פיקנטו שנוסעת מאחוריי עם פנסי ערפל בלבד, מהבהב לה, מסמן משולש, עוברת אותי עושה לה עם היד, מסתכלת עלי.. מסמן לה שוב עם היד.. לוחצת על הדוושה ובורחת מהפחד.... אחח.)

פורסם
חחחחח הפנייה ללב המפרץ באמת קלאסית מדי..

מרוב הנדחפים אתה מרגיש מטומטם שאתה מחכה

אז מה הבעיה להעמיד שם שוטר שיתפוס את כולם? לא עדיף על מהירות? לא מבין את זה...

פורסם (נערך)

לא חושב שאני אשם, תגידו לי אתם (סליחה על האיכות, זה הכל בפלאפון)

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי kurko1992

פורסם

כן, יש בזה משהו, פשוט הכביש הזה מתחיל לפני ברמזור ב3 נתיבים, ואז נשארים רק 3 ויותר קדימה נהיה 3 עוד פעם לקטע קצת, בגלל שהוא היה בנתיב הכי ימני, ואותת שמואל, חשבתי שנגמר, לא חשבתי שיחליף עוד פעם (קורה שאנשים מדליקים אתות ומסיימים ולא נכבה לבד וגם לא מכבים, אז קשה לדעת מה הכוונה שלהם)

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם

יום האורות הכבויים ואף אחד לא סיפר לי :( (מוקדם יותר נהגת פיקנטו שנוסעת מאחוריי עם פנסי ערפל בלבד, מהבהב לה, מסמן משולש, עוברת אותי עושה לה עם היד, מסתכלת עלי.. מסמן לה שוב עם היד.. לוחצת על הדוושה ובורחת מהפחד.... אחח.)

גם בירושלים מסתכלים עלי כאילו אני מתכנן פיגוע דריסה, שאני מנסה לסמן בעדינות לנהגי פיקטנו שמתלהבים מפנסי ערפל, להדליק אורות..

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

באותו מקום של הסרטון מאתמול.. נהג נוסע נגד כיוון התנועה ברחוב חד סתרי ועם המראה סגורה, מסמן לו להסתובב.. התגובה שלו מתארת את תרבות הנהיגה בארץ

[video=youtube;LYPZYK4-aQc]

פורסם

לפעמים האנשים שמחנים כמו שמוקים הם פשוט חסרי ראייה מרחבית, או קשיי תמרון כאלו ואחרים, כמו במקרה הנ''ל שיצאתי החוצה להסביר לגברת שהיא תופסת 2 חניות, ושתואיל בטובה להיות בין הקווים, מה שקרה זה שלקח לה 2 דקות (!!) לעשות רברס פשוט ולהזיז את הרכב 10 סמ הצידה.

בסוף הסרטון אני מחנה ברברס, מה שלוקח לי בערך 11 שניות....

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...