Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שנקרא חוצים בעזרת השם. חשבתי לשים סמיילי אבל לא הצלחתי להחליט אם אחד שבוכה או אחד שצוחק.

יש צומת בצפון ביציאה מרכסים לכביש מהיר ותוך כדי עיקול קל. אותו עניין בדיוק, רכבים יוצאים משם בלי להשאיר זמן תגובה לבאים בכביש המהיר.

פורסם

הערה לגבי הפוסט הקודם שלי - במבט נוסף כל הרכבים הנוספים שהזכרתי נמצאים מעבר לאי תנועה, שאותו לא ראיתי במבט הראשון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכון. זווית הצילום שלי היא צומת מורשה מצפון לדרום. הרכב הכחול שעצר והמשאית שנסעה באדום הם בנתיב שממשיך ישר בכביש 4. הרכב הלבן והאופנוע נמצאים יותר ב"עומק" (מעבר לאי תנועה) בנתיב שמוביל לכביש 5 למערב.

פורסם
אכן בני ברק. רשמתי מפחיד בגלל שבפעמים שאני צריך לנסוע דרך מרכז העיר אני בד"כ רואה שאנשים (וגם ילדים כמו בסרטון) מתפרצים לכביש או חוצים איפה שבא להם ובלי להסתכל. אני משתדל לנסוע שם כמה שפחות אבל אם אין ברירה אז אני נכנס למוד שונה של נהיגה: לאט מהרגיל, בלי רדיו, הרבה מבטים לכיוון המדרכות, רגל מוכנה ללחוץ על הבלם.

בהחלט

לפני מחלף בר אילן אני נכנס לכיוון בני ברק כדי להגיע לאוניברסיטה, קצת אחרי קוקה קולה מי שמכיר.

העיקול נפתח ל2 נתיבים ורמזור מיד לאחר מכן, בתחילת העיקול והיציאה יש מעבר חציה אך אני משתדל לקחת את הפניה לאט כי אני יודע שיעברו לי שם אנשים מעבר למעבר חציה, מספיק שהייתי על 25-30 קמש והתגובה שלי תצטרך להיות מהירה מאוד על מנת למנוע התנגשות.

פורסם

מנסיון יומיומי, בני ברק היא אחת הערים הקשות לנהיגה, גם מבחינת הולכי הרגל וגם מבחינת נהגים.

אתה חייב לנהוג במוד מלחמה.

למשל אצלי שעת נסיעה בפקקים בבני ברק שווה כמו שעתיים שלוש נסיעה צפונה בפקקים

פורסם (נערך)

נהג מונית (מוניות בר אילן י-ם) עבריין וחצוף. מ.ר. 91-907-26

עוקף למסלול הנגדי לפני מעבר החציה, ופונה שמאלה משמאל לאי התנועה.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
מנסיון יומיומי, בני ברק היא אחת הערים הקשות לנהיגה, גם מבחינת הולכי הרגל וגם מבחינת נהגים.

אתה חייב לנהוג במוד מלחמה.

מנסיון יומיומי גם כן, זה לא עד כדי כך נורא. מי שנוהג דיפנסיבית מלכתחילה לא יצטרך לעשות שינוי ממשי באופן נהיגתו בתוך בני ברק.

ממליץ לנהוג בסין לשם קבלת פרופורציות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

שוב בבון ברח מהגן חיות?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הבבונים הרבה יותר מתחשבים מה"בבונים".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שוב בבון ברח מהגן חיות?

אתה צודק במאה אחוז..

אבל יש משפט מאוד מעולה לחיים שאומר אל תהיה צודק, תהיה חכם..

נפלת פה על סתם קוף מגודל פעם הבאה זה יכול להיות חמום מוח שעצם העובדה שאתה צודק או העבודה שהוא מצולם לא תפריע לו לעשות לך נזק לרכב או מצד שני לנסות משהו פיזי כלפייך.

פורסם
בבוני ישראל עוקפים פקק של חצי שעה (!) מנתיב ימין שממשיך ישר:

https://www.youtube.com/watch?v=tsnPvGmp9Lw&feature=youtu.be

אתמול הייתי שם שעה לפנייך, וגם אצלי מצולמים הרבה בבונים וגם כאלה שנכנסו במהירות. אין טעם להעלות את זה כי זה ונילי מדי..

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...