Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תאונה שלי כשהמונית התנגשה בי השבוע... הרכב טוטאלוס כנראה, והוא טען שעברתי באדום. תשפטו בעצמכם.

לא רק שירוק מתחילת הסרטון, אלא כ-18 שניות עד שהאור מתחלף. בינתיים הרמזור להולכי הרגל מתחלף פעמיים.

חובתך לפנות עם הסרטון ועם פרטי הנהג הפוגע למשטרה - שהרי מדובר בנהג רכב ציבורי שמבצע עבירה חמורה ביותר (בדו" של שוטר או מצלמת רמזור זה עבירות 6739 או 6741 - פסילת רשיון מנהלית, הזמנה לדין ו-10 נקודות). האניין הוא שמסובר במצלמת רמזור, ואני מסופק עם השילוב של הצילומים והתלונה שלך עם פרטי הנהג הפוגע מספיק להגשת אישום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
mudale לשבור את כל ההגה זה פעולה די קיצונית ועלול לגרום לי לתאונה עצמית אחרת, נראה לי שפשוט לסטות בהתאם למה שעומד מולי זה יותר נכון כמו שחן כתב.

serginho נראה שלנהג מונית מצפה תביעה יפה, יפה שעמדת על שלך והלכת לעסק ליד לקחת את הסרטון.

GOLF יש את הmovie maker שעושה עבודה טובה מאוד ומגיעה מובנת עם הווינדוס.

מקבל. הכוונה לא לשבור באטרף ולגמור מאוזן על 3 נתיבים אלא במינימום לעבור נתיב אחד. במיוחד בכביש ריק בלילה.

פורסם

sperial

בגדול הייתי במשטרה יום אחרי זה ודיווחתי על התאונה. לא היה לי, ועדיין אין לי את פרטי הנהג (הייתי קצת בשוק אחרי התאונה), אבל כן השגתי את הטלפון של הבעלים של המונית שאמור לקשר אותי לנהג ולביטוח שלו.

השוטרים הגיעו אחרי התאונה והוא טען לידם שאני זה שעברתי באדום. עדות שקר בנוסף לכל ליד השוטרים זו לא עבירה חמורה?

מבחינתי אני רוצה להיכנס בו בכל הכח ושלפחות ייקבל שלילה ממושכת. גיסתי שהיא עובדת בחברת ביטוח כלשהי דיברה עם הבעלים והבעלים אמר שנהג מכחיש את האשמה שלו... זה עבריין ורוצח על הכביש לכל דבר! ועוד ברכב ציבורי.

השאלה האם יש מה לעשות את זה והאם בכלל שווה לפנות עם זה למשטרה (חוץ מהדיווח תאונה שנתתי).

מוזר לי גם שלא הזמינו לזירה בוחן או משהו, בכל זאת תאונה לא קלה, כי ראיתי שתוך זמן קצר המונית כבר עזבה את המקום ולי אמרו להזמין גרר.

אם זה נחשב לאוף טופיק למי שיש תשובות רלוונטיות למקרה מוזמן לכתוב לי לפרטי :)

פורסם

כפי שכתבתי לך גם בייעוץ משפטי, מכיוון שמדובר בתאונה בה מעורבת עבירת תעבורה חמורה, יש לדווח לאגף התנועה

וזאת למרות שמדובר בתאונת נזק בלבד (ללא נפגעים). טוב תעשה אם תביא איתך עותק צרוב על דיסק של הסירטון המוכיח

את חפותך ותצרף אותו בעת מתן העדות. בנוסף, תציג לחוקר את הסירטון דרך הטלפון שלך\לפטופ באותה הזדמנות.

אגף התנועה הרלוונטי נמצא במרחב יפתח (סלמה 18 ת"א), בצד השמאלי של המבנה (בצד של רחוב אמץ).

המינימום שצריכים לסייע לך, זה לקבל את פרטיו (מספר רישיון הנהיגה שלו ופרטיו האישיים). הביטוח שהוא חייו למסור הוא ביטוח

חובה, מכיוון שאין נפגעים בגוף זה פחות רלוונטי.

כעת, כשיש ראיה מצולמת, יהיה הרבה יותר קל לטפל בנושא מאשר במקרה בו מגיע אדם בעל אינטרס ברור וטוען טענה (בעוד שהצד

השני בכלל טוען שאתה הוא זה שעבר באדום) ללא ביסוס ראייתי.

פורסם

כאן ישראל, לא שויצריה, והמשטרה מגיעה, לכל היותר, בתאונה עם נפגעים קשה ומעלה.

לפני כ-10 שנים נהג שעצר ברמזור אדום אחרי מעבר החציה החליט לחזור לאחור, ופגע בבני שהיה כבן 11, ואשר חצה את הכביש בירוק.

פרטי הרכב הפוגע דווחו על ידי מפקד תחנת כיבוי אש שעבר במקום.

התיק נסגר באותו ערב, אפילו בלי לזמן את הנהג הפוגע לעדות או חקירה. העילה "חוסר עניין לציבור".

זו משטרת ישראל כפי שהיתה לפני כעשור. היום המצב הרבה יותר גרוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מקבל. הכוונה לא לשבור באטרף ולגמור מאוזן על 3 נתיבים אלא במינימום לעבור נתיב אחד. במיוחד בכביש ריק בלילה.

הבעיה היא שאנחנו הרבה פחות חדי מחשבה ממה שאנו חושבים, ולכן במקרי קיצון מגיבים לפי אינסטינקט ולא לפי מה כדאי או לא.

אז, בין אם זה יקרה ביום עמוס מכוניות או בערב עם כביש ריק התגובה האינסטינקטיבית היא שתקרה.

ולכן, התגובה הראשונית צריכה להיות בלימה חזקה ככל הניתן ורק במידת הצורך סטייה. ברוב המקרים זה יותר ממספיק.

ברוב המקרים נהגים מהססים לבלום בכל הכוח או מרפים מעט לאחר שהחלו בבלימה. מי שמתאמן ומורגל לבלום בכל הכוח ברוב המקרים לא זקוק להגה בכלל, כך מניסיוני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כאן ישראל, לא שויצריה, והמשטרה מגיעה, לכל היותר, בתאונה עם נפגעים קשה ומעלה.

לפני כ-10 שנים נהג שעצר ברמזור אדום אחרי מעבר החציה החליט לחזור לאחור, ופגע בבני שהיה כבן 11, ואשר חצה את הכביש בירוק.

פרטי הרכב הפוגע דווחו על ידי מפקד תחנת כיבוי אש שעבר במקום.

התיק נסגר באותו ערב, אפילו בלי לזמן את הנהג הפוגע לעדות או חקירה. העילה "חוסר עניין לציבור".

זו משטרת ישראל כפי שהיתה לפני כעשור. היום המצב הרבה יותר גרוע.

הרשה לי לחלוק עליך.. לפני כעשור עליתי על בור מסותת שנפער כחלק משיפוץ צנרת מים בכביש בשכונת מגורים בירושלים, הצמיג קיבל בלון (לא התפוצץ) והג'אנט התעקם (ג'אנט BBS מקורי של Polo GTI).

מאחר ומיד הבנתי שמדובר ברשלנות של קבלן שהשאיר בור פעור בצורה כזו, מיד התקשרתי למשטרה כדי שיהיו לי ההוכחות לתביעה, לא עברו 7 דקות והגיעה ניידת, לקחו פרטים, נתנו לי מספר תיק, היו מאוד נחמדים ואפילו הציבו על הכביש שלט אזהרה לפני הבור, וכל זה ביום שישי ב18:00 בערב..

*קיבלתי 4000 ש"ח אחרי כחצי שנה מהנתבע.

פורסם

הייתי באגף התנועה ודיווחתי על התאונה.

עוד קצת בקשר לסרטון התאונה שלי שפרסמתי לפני כמה תגובות... אני פשוט כל פעם מזדעזע מחדש כשאני רואה אותו.

בסרטון היה מהכיוון שלי 18 שניות ירוק ועוד כ 2.5-3 שניות צהוב עד שבסוף של הסרטון רואים שזה מתחל, לאדום.

כאילו, מבחינתו זה אפילו לא גניבת רמזור (שזו עבירה חמורה ומסכנת חיים כשלעצמה אבל בוא נגיד שנחליק על זה), היה לו שם אדום למשך כל הסרטון (23 שניות). מה גורם למישהו פשוט לדהור באדום, ועוד לפאקינג נהג רכב ציבורי שאחראי על הסעת מאות אנשים בחודש?! האם הוא נרדם? האם הוא היה תחת השפעת סמים? אלכוהול? אני לא יודע, אבל הטיפול של המשטרה היה מאד לקוי וזה מאד מדאיג. פשוט שאלו אותי האם שתיתי, האם עישנתי, ומה קרה. לא, לא ועברתי בירוק. יש לי הוכחות.

בלי בוחן, בלי דיקת ינשוף, בלי כלום. אפילו את מצלמת הרכב שלי לא לקחו לבדיקה!

עכשיו פרט לתביעה לביטוח על הנזק (במזל גדול יצאתי ללא פגע), מה עוד אפשר לעשות? האם אפשר להגיש תלונה על ניסיון להריגה/רצח (כי מבחינתי זה מה שזה היה)? או בית משפט אולי? אסור, פשוט אסור שהעבריין כזה ימשיך לנהוג כאילו כלום.

פורסם

הערסיאדה שם הצחיקה אותי ובמיוחד הדביל הבא:

"סתמו תפה יא חתיכת חמורים זה קורה לכולם וכן אני מדבר בתור אחד שגם התהפך ככה עם הרכב לפני חצי שנה ויש לזה מליון ואחת סיבות כמו שאני התעלפתי בזמן נהיגה כי היה לי התקף ואיבדתי שליטה מאוד מעצבן כשאומרים עלייך משהו שלא עשית.. "

אנשים כאלו נוהגים איתנו בכביש הציבורי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...