Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיעוד "הגורם האנושי": כך מובילים לתאונות בכבישים

על רקע העלייה במספר ההרוגים בכבישים תיעד כתב ynet התנהלות נהגים והולכי רגל בכבישי ישראל. בין היתר צולמו מקרים רבים של מעבר מסוכן בין נתיבים, אי-מתן זכות קדימה והולכי רגל שמצפצפים על החוק. כך נראית בריונות הכביש שגובה מחיר דמים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4916309,00.html

פורסם (נערך)

כמה אדומים :-o

מצד אחד שמח שתפס את הגנב, מצד שני מפחיד כמה פעמים סיכן את החיים שלו ושל אחרים כשעבר את העבירות האלה. מעניין איך המשטרה מטפלת בו

בעצם שאני חושב על זה, במקום לאבד רכב אחד, הוא הרס שניים, וגם כנראה יקבל שלילה ארוכה מאוד + קנסות כבדים. חבל

עריכה אחרונה על ידי iSystem

פורסם

באמת הזוי ...לא יודע איך אני הייתי מגיב

אבל הוא עבר לפחות 4 צמתות באור אדום כל הקנסות והנקודות וכאב הראש שיגרמו לו רק מעצם פרסום הסרטון

לא שווה את הרכב שעלותו 3000 שקלים

פורסם

לפחות לניאדו קרוב....מצד אחד אני יכול להבין אותו לגמרי, בין אם גנב לו סובארו ישנה או רכב חדיש.

מנגד, כמה אדומים יאללה....לא הייתי מסוגל לדעתי לנהוג ככה :? אבל קשה לשפוט ברגע האמת.

פורסם (נערך)
באמת הזוי ...לא יודע איך אני הייתי מגיב

אבל הוא עבר לפחות 4 צמתות באור אדום כל הקנסות והנקודות וכאב הראש שיגרמו לו רק מעצם פרסום הסרטון

לא שווה את הרכב שעלותו 3000 שקלים

לגבי מספר קנסות על אותה העבירה, יש לבדוק מה אומר לשון החוק כיום והאם היו תקדימים בנושא, מעדיף לא להטעות כפי שכתבתי קודם לכן מבלי לבסס מה שכרגע אין לי כוח לחפש האמת.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם
מקבלים קנס אחד על עבירה, זאת אומרת גם אם עבר 10 *צמתים* באדום, יקבל רק 1000 שקלים לדוגמא על אור אדום ונקודות.

אין כפל קנסות על אותה העבירה וגם אם שוטר אחר שוטר נתן, זה יבוטל בהגיעו למשפט.

מה יהיה עם השאר, זה כבר עניין אחר והכל תלוי באיך המשטרה תחליט לטפל בזה, אם בכלל.

עבורך זה לא שווה, עבורו זה כל עולמו.

מילא שאתה טועה, חבל שאתה גם מטעה אחרים.

אומנם זה נכון שלא מענישים מספר פעמים על אותה עבירה, אך הפרשנות שלך לסיטואציה שגויה.

בכל צומת שתעבור באדום תעשה עבירה נפרדת, על כל עבירה ניתן להעניש אותך בנפרד.

זה שעשית "סשן" של עבירות אחת אחרי השנייה, לא אומר שלא ניתן להעניש אותך על כל אחת בנפרד.

זה נכון שאם שוטר עוצר אותך מכיוון ששוחחת בנייד בנהיגה, במקביל היית לא חגור וגם נכנסת באין כניסה, סביר שלא תקבל 3 דו"חות.

לא בגלל שהשוטר לא יכול לתת לך מספר דו"חות בנפרד, אחד לכל עבירה שביצעת, אלא מתוך המחשבה שדו"ח אחד יספיק בכדי להרתיע אותך וכי "כך נהוג".

פורסם

אוטומטיק - אלה 4 עבירות נפרדות.

אני מניח שאם המשטרה תחליט להגישנגדו דו"ח זה לא יהיה דו"ח סטנדרטי אלא הזמנה לדין עם שורת אישומים, ועל השופט יהיה החליט אם העשניה תהיה חופפת או מצטברת.

אישית אני מקוה שהאיש יכיר את הכלא מבפנים, לקיחת החוק בידיים בצורה שהוא לקח היא דבר בלתי נסבל, ומסכן את כולנו. וד"א - מישהו שמחזיק מחבט במושב הימני חשוד בעיני כמי שאינו תמים ביום יום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני שיניתי את ההודעה מהרצון שלא להטעות עד שלא אמצא הוכחה או פירוש או תקדים וכו', זאת אומרת ייתכן ודברים השתנו.

כרגע אני לא ממש הולך לחפש האמת אבל מעדיף לא להצהיר עד שלא אמצא את המידע הנכון, בכדי לא להטעות.

עד שלא אמצא פסק דין שבו מוצגים איחוד דוחות על עבירה זהה כגון מהירות באותה מקטע כביש או אור אדום, לא אוכל להצהיר כמובן.

מניח שיהיה קל יותר אם נספק פסקי דין, תקדימים או דברים כאלו.

*** זהת לוי אם העבירה מתחדשת או נמשכת, כאן בפירוש נמשכת אבל הכל תלוי בפירוש של השופט בסופו של יום, אני מניח.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

שלא לדבר על כך שהוא יואשם ככל הנראה גם בנהיגה בקלות ראש (רשלנות) שהיא עבירה חמורה, וזאת לפני שנכנסנו למקרה שבו לגנב יש פגיעות בגוף...

פורסם

אתה צודק בכך.

מכל מקום - מעבר לעבירותהתנועה יש כאן עבירה של תקיפה. אמנם בתגובה למשהו, אבל הגנב לא סיכן את חייו של הרודף, הוא סיכן את עצמו וגם אחרים.

מן הראוי כי נמתין ליודעי ח"ן שבפורום.

ובעוד כמה חודשים לפסק הדין, אם יתקיים משפט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אוטומטיק, בגלל זה הופתעתי קודם לגבי אי הכפל.

לגבי הברנש בסרטון, רק אם ילד או מישהו יהיה ברכב הנגנב, אולי אפשר להחליק לו על נהיגה כזאת.

אבל בשביל גניבת רכב בלי שום סיכון חיי אדם, לנהוג ככה? באמת הזוי.

אבל אחד הסרטונים החזקים שהיו פה כבר תקופה, אם לא הסרטון.

פורסם

אני חושב שהדבר הכי חזק שעולה מהסרטון זה התחושה שהאזרח הקטן ("גיבור" הסרטון במקרה הזה) מרגיש שהמשטרה לא יכולה ו/או לא רוצה לעזור לו - אפילו שהוא עם המשטרה על הקו, הוא מרגיש (כנראה שבצדק) שלא מהמשטרה תבוא ישועתו ושהוא צריך לעשות את ה"עבודה" בעצמו... הסרטון אינו באיכות הכי גבוהה, אבל הוא בעצמו אמר למוקדנית "הנה, יש פה ניידת" שלא ממש עשתה משהו (למרות ששני נהגים עוברים באדום ונוהגים כמו חיות). גם המוקדנית נשמעת אדישה ומשועממת (וגם לא בדיוק הSharpest tool in the shed, בלי להעליב) ונותנת תחושה שהיא עושה טובה שהיא עושה את העבודה שלה.

חשוב להגיד - אין לי שום דבר נגד משטרת ישראל והשוטרים שכן עושים את עבודתם נאמנה. אבל אני יכול להבין את התסכול. האם אני הייתי עושה את זה? 99.99999% שלא, בטח שלא עבור סובארו ישנה. לכו תדעו מה עבר לו בראש. אבל אני חושב שרוב האנשים יכולים להזדהות עם התסכול ותחושת חוסר האונים, והניסיון לעשות משהו עם התחושות הללו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...