Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
כבר ענו לך על ה- "ביג-דיל", אבל אני אתייחס לסרטון.

שים לב שבשניה ה- 22 בסרטון יש פלאש. כנראה שהם לא רק מסודרים אלא גם יודעים שהם יקבלו דוח על טעות.

הפלאש הזה נראה כמו תייר שעומד ומצלם.

פורסם
אתה גם יכול לענות לגבי הביג דיל, זה בסדר כי זה לא באמת ביג דיל הביג דיל, כן.

אני מראה דוגמא, מצלמה או לא, יש אלפי מקומות בעולם ששום דבר לא ממש שונה מאצלנו ולהפך, עוד יותר קשה חמור וגרוע.

התקבענו לחשוב קצת שהישראלים זאת בעיה ואני בתור אחד שמאוד מקפיד, לפעמים מבין שכך האנושות עובדת ותעבוד, תרצה או לא ויש דברים שעליינו לקבל והם? תמיד יהיו אופנוענים עם גלגל למעלה, יש או אין משטרה וגם מהן בורחים (בכל העולם ויש מספיק סרטונים) ועוד המון תופעות.

צודק לגמרי.

למה לעצור כאן? תמיד יהיו גנבים, תמיד יהיו אנסים ורוצחים. ביג דיל. הרי אנסים ורוצחים יש בכל העולם, לא רק בארץ. לא מבין מה עושים מזה עניין. כותבים בעיתונים, מעמידים למשפט. מיותר לגמרי, צריך פשוט לקבל אותם. כולה אנשים שמתאווררים בסופ״ש.

פורסם

לא, אתה התבלבלת פשוט והגעת לפורום של חובבי רכבים ונהיגה ומוטוריקה.

זה שיש אופנוענים או רכבים שמאיצים מאוד מהר, רגע למה לי לא להאיץ ב 5 שניות ל 100 מהרמזור? אתה מהמצלמה שלך תראה את זה כאקט אגרסיבי וחסר אחריות ובלה בלה בלה, נכון? אז תעשה לי אתה טובה, טוב?

וכן, מתאווררים בסופ"ש כי למטרת ההנאות בחיים, חיים, אולי אינך מבין את זה כי אתה.. לא נמצא שם פשוט, עדיין.

תתאר לי עוד פעם על גנבים אנסים ורציחות לעומת אופנוע עם גלגל למעלה ורכבים שמאיצים ממש מהר בנתיבים כי הם מסוגלים ולך כל זה נראה אגרסיבי וסופר מסוכן ומשוות את זה לגזר דין מוות, בחייך.

תאר לי את זה שוב פעם, בבקשה.

פורסם

^

אני יכול לקבל התייחסות למה שכתבתי לך מקודם? הנה, צירפתי שיהיה לך נוח:

ה"ביג דיל" זה שורש הרע הגדול ביותר בתרבות הישראלית, ממש ליד "יהיה בסדר" ו"מה קרה?" הידועים. ולמה אתה חושב שאם זה קורה בארה"ב או במקומות אחרים בעולם, זה בסדר עבור ישראלים?

"מקסימום עף לרכב או גדר"- תאר לעצמך שאתה יושב ברכב האמור.

ואני קצת יודע על מה אני מדבר, בתור אופנוען לשעבר עם נסיון של עשרים שנה. מעולם לא הרגשתי את הצורך לווילי בכביש ציבורי (שזו מילת המפתח- ציבורי). בטח לא באיזור שבו הוא עושה את זה, מחלף גלילות בואכה איילון דרום, שיש לך שם תנועה שמאיטה לקראת הגשר עם תנועה שמאיצה בנתיבים השמאליים (זה בעצמו לא ברור, הרי הם מאיצים לקראת רמזור).

ודבר אחרון- שים לב לאופנוע- זה אופנוע תחרותי למהדרין, לא מיועד לכביש ציבורי ולפי מה שאני רואה, אפילו ללא רישוי אפור, שלא לדבר על צהוב.

ואם אפשר, התייחסות עניינית ולא בהתנשאות\זלזול כמו התגובה הנ"ל שלך.

פורסם

אוטומטיק - אתה על כביש ציבורי - צריך נה לך תהיה הרבה יותר קטנה.לנהוג בהתאם. אף נהג לא מתכונן לאבדן השליטה שלך אם אתה מרים גלגל ומחליק. הנהג בהמשך הכביש לא מוכן לפריצה של ך עם 0-100 ב-5 שניות. ובודאי שנהגים לא מצפים לסלאלומים במהירות 200 קמ"ש. וגם הכביש לא בנוי לכך, המהמורות ברבישי ישראל לא סלחניות.

רוצה לקחת את הכלי שלך לקצה - עשה זאת במקום ייעודי, מתורנן ובנוי לצורך זה, ומבודד מהקהל הרחב. חסל את עצמך, לא את שכניך לדרך. וד"א - במקום כזה גם הסכנה לבריאותך קטנה בהרבה מאשר על כביש ציבורי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

זה שיש אופנוענים או רכבים שמאיצים מאוד מהר, רגע למה לי לא להאיץ ב 5 שניות ל 100 מהרמזור? אתה מהמצלמה שלך תראה את זה כאקט אגרסיבי וחסר אחריות ובלה בלה בלה, נכון? אז תעשה לי אתה טובה, טוב?

וכן, מתאווררים בסופ"ש כי למטרת ההנאות בחיים, חיים, אולי אינך מבין את זה כי אתה.. לא נמצא שם פשוט, עדיין.

תתאר לי עוד פעם על גנבים אנסים ורציחות לעומת אופנוע עם גלגל למעלה ורכבים שמאיצים ממש מהר בנתיבים כי הם מסוגלים ולך כל זה נראה אגרסיבי וסופר מסוכן ומשוות את זה לגזר דין מוות, בחייך.

תאמין לי שאני מתאוורר מספיק בסופי שבוע, ואפילו הנאה מוטורית נכללת באיוורור הזה מדי פעם. אלא שאני מעדיף לעשות את זה בסביבה בטוחה, כשאני יודע שאני לא אפגע באף אחד אחר אם אעשה טעות, ולא כמו בבון ישראלי מצוי - בכביש צפוף ומוקף במכוניות, בלי שמץ של התחשבות באף אחד מסביבי. אבל זה בסדר, לאור הפוסטים הקודמים שלך, אני כבר לא מצפה ממך להבין את זה.

וכן, השתוללות חסרת אחריות ומסוכנת בכביש מלא במכוניות תוך מעבר על כמה וכמה חוקי תנועה משולה בעיני לאדם שמסתובב ברחוב עם אקדח ויורה לכל הכיוונים במקום ללכת למטווח מסודר ולהוציא את האגרסיות שלו שם. תעשה מאמץ, אולי את זה תצליח להבין.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

לא רואים מה בדיוק קרה.

כבר קרה לי (כמו לכולם) שכמעט פגעתי ברוכב אופנוע, במידה וזה היה קורה, לא הייתי מניד עפעף.

יודע למה?

כי הם רוכבים לרוב כמו מופרעים שלא אכפת להם מהחיים של עצמם. אז למה שלי יהיה אכפת מהם?

דוגמא אחרונה שקרתה לפני כמה ימים:

כביש בגין בירושלים, רוכב קטנוע עוקף אותי מימין וכמעט משפשף אותי מימין (מזל שראיתי, אחרת הוא היה מתחתיי).

רוכב לאט אז עקפתי אותו.

אז הוא עוקף אותי כדווקא ונכנס שוב מאוד צמוד אליי ו"תוקע" לי ברקס.

בתחרות אופנוע/קטנוע עם רכב, הרוכב תמיד יפסיד.

כנהג עם רישיון לאופנוע, קודם שירכבו כמו בני אדם ואז נדבר.

פורסם

ומנגד, אני יכול להעלות שלושה מקרים - כולם מרכיבה מנהלתית אחת בת שעתיים במוצ"ש האחרון - בהם נהגים החליטו לחלוק איתי את הנתיב, בניגוד לרצוני, במרחק של פחות ממטר ממני במהירות של 110 קמ"ש.

חלקנו מנסים לחזור בחיים מרכיבה. אלו שלא יהרגו את עצמם לבד. אין צורך לעזור להם.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
לא רואים מה בדיוק קרה.

כבר קרה לי (כמו לכולם) שכמעט פגעתי ברוכב אופנוע, במידה וזה היה קורה, לא הייתי מניד עפעף.

יודע למה?

כי הם רוכבים לרוב כמו מופרעים שלא אכפת להם מהחיים של עצמם. אז למה שלי יהיה אכפת מהם?

דוגמא אחרונה שקרתה לפני כמה ימים:

כביש בגין בירושלים, רוכב קטנוע עוקף אותי מימין וכמעט משפשף אותי מימין (מזל שראיתי, אחרת הוא היה מתחתיי).

רוכב לאט אז עקפתי אותו.

אז הוא עוקף אותי כדווקא ונכנס שוב מאוד צמוד אליי ו"תוקע" לי ברקס.

בתחרות אופנוע/קטנוע עם רכב, הרוכב תמיד יפסיד.

כנהג עם רישיון לאופנוע, קודם שירכבו כמו בני אדם ואז נדבר.

גם לי יש היתקלויות לא נעימות עם רוכבי אופנוע, אבל קשה לי להכליל, וגם כמו שאמרת לא רואים מה קרה בסרטון אז לא ניתן לדעת מי אשם. לפי התיאור של הסרטון הרכב סטה שמאלה והאופנוע עקף אותו מימין ואז כנראה הרכב חזר לנתיב בלי להסתכל ככה שהם חולקים באשמה, אבל גם בתיאור של הסרטון זו רק השערה ולא עובדה

פורסם

הוא עוד ממשיך לתת גז כשהאופנוען מתחתיו!!! :brickwall::brickwall::brickwall::brickwall:

לאדם כזה מגיע עונש חמור מאוד לדעתי. מקווה שיעמידו אותו לדין. פשוט מזעזע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אולי הנהג לא ראה שפגע בו? מוזר מאוד.

היתקלות מעניינת שהייתה לי עם קטנוע. מתחיל לפנות בצומת, פתאום קטנוע עוקף אותי מצד ימין איכשהוא קלטתי אותו במראה הצדדית, הספקתי לעצור לפני שהוא פגע בי ולא אני. מסתכל על האדם, מדים של שוטר:shock:, עצרתי בצד לכמה שניות לעכל את מה שראיתי. השוטר אגב הסתכל עליי והמשיך לנסוע כרגיל.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם (נערך)

מעבר לכל מה שנאמר עד כה, אני חושב שיש בנהיגת כביש גם חשיבות לצורה שבה הנהיגה שלנו נתפסת מהצד. זה לא עוזר לתרבות הנהיגה כאשר נהגים אחרים רואים אותך או אותי עושים משהו שנתפס כמסוכן או חסר התחשבות - הגם שלמעשה הוא אינו כזה - ואז מנידים ראש ומצקצקים בלשון.

תאר לך שבשלב מאוחר יותר בנסיעה תהיה מעורב בהתנגשות, ולו בנסיבות שלא קשורות לאיך שנהגת קודם, אבל יהיה מישהו נוכח שיצביע על איך שנהגת קודם לכן, ואנשים מיד יקשרו את זה לגרימת ההתנגשות. לא כיף, נכון?

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אולי הנהג לא ראה שפגע בו? מוזר מאוד.

לדעתי פשוט ניסה לבלום בכל הכח, אבל לחץ על הדוושה הלא נכונה מתוך לחץ.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...