Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
וד"א - מישהו שמחזיק מחבט במושב הימני חשוד בעיני כמי שאינו תמים ביום יום.

הוא גר בנתניה כבודו, תבין.

לגבי הסרטון. צפיתי בו היום כמה וכמה פעמים.

היה עליו להתעמת עם הגנב כבר בדקה הראשונה לפני שהניע את הסובארו ועוד היה ביכולתו לעצור אותו.

לגבי תחושותיו - הוא מרגיש ויודע שעבור רכב כמו שאמרתם של 3000 שקל אף אחד לא יעזור לו, לכן לקח החוק לידיים. בצורה מטופשת שכן הרס ממילא את רכושו הגנוב וגם את רכושו הקיים (הואן שבו נוהג)

עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

דווקא לדעתי המוקדנית נשארה רגועה ושקולה כמו שהיא אמורה להיות. אין הרבה שהיא יכולה לעזור לו למעט להעביר את הדיווח במהרה. לא תמיד זה מתפקד כראוי אבל סה"כ נראה לי שההתנהלות שלה בסדר.

אני חושב שהדבר הכי חזק שעולה מהסרטון זה התחושה שהאזרח הקטן ("גיבור" הסרטון במקרה הזה) מרגיש שהמשטרה לא יכולה ו/או לא רוצה לעזור לו - אפילו שהוא עם המשטרה על הקו, הוא מרגיש (כנראה שבצדק) שלא מהמשטרה תבוא ישועתו ושהוא צריך לעשות את ה"עבודה" בעצמו... הסרטון אינו באיכות הכי גבוהה, אבל הוא בעצמו אמר למוקדנית "הנה, יש פה ניידת" שלא ממש עשתה משהו (למרות ששני נהגים עוברים באדום ונוהגים כמו חיות). גם המוקדנית נשמעת אדישה ומשועממת (וגם לא בדיוק הSharpest tool in the shed, בלי להעליב) ונותנת תחושה שהיא עושה טובה שהיא עושה את העבודה שלה.

חשוב להגיד - אין לי שום דבר נגד משטרת ישראל והשוטרים שכן עושים את עבודתם נאמנה. אבל אני יכול להבין את התסכול. האם אני הייתי עושה את זה? 99.99999% שלא, בטח שלא עבור סובארו ישנה. לכו תדעו מה עבר לו בראש. אבל אני חושב שרוב האנשים יכולים להזדהות עם התסכול ותחושת חוסר האונים, והניסיון לעשות משהו עם התחושות הללו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אותי מעניין מי מפה היה מבחין בגנבה של הרכב שלו ולא מתחיל לרדוף אחרי הגנב כאינסטינקט ראשוני.

זה נכון שהיה כאן סיכון לשאר משתמשי הדרך, אך הסובארו היא זו שנכנסה כל פעם לצומת באור אדום ראשונה, ככה שאם מישהו היה דורס כאן ילד זה היה הגנב.

נכון שזו כולה סובארו, אבל אי אפשר להעריך את ערכה של הסובארו בעניי הבעלים. מה שבטוח, אם הוא לא היה רודף אחריו, 99% שלא היה רואה אותה יותר בחיים.

פורסם (נערך)

אילו לא היה רודף סביר שגם הגנב לא היה בורח וחוצה צנתים באדום.

לפני מספר ימים היתה לנו כאן דוגמא של מישהו שחש מאויים על ידי רכב שרדף אחריו, עשה הכל כדי להתנער ממנו, עד לגבול של חציית רמזור אדום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

^ מסכים איתך. בדיעבד היה חכם יותר אם היה עוקב אחריו בצורה שקטה תוך הכוונת המשטרה.

הגנב היה נוסע (כנראה) בצורה רגילה כדי לא לעורר חשד, ככה שהיה ניתן לעקוב אחריו יחסית בקלות ובצורה חוקית (בכל מקרה, לא בנהיגת

GTA כמו שנראית כאן). המרחק בין נתניה לבין השטחים הוא מספיק בכדי שניתן יהיה לבצע חסימות רלוונטיות,

בטח כשהוא כבר עם המשטרה על הקו עוד מרגע הגניבה.

בכל אופן, כפי שכתבתי בשרשור השני, אין הצדקה לנסיעה בסגנון "תמות נפשי עם פלישתים" כדי להציל את הרכב, אם תסתכלו שוב בסרטון

תבחינו כי הוא עובר צמתים ברמזור אדום ואפילו לא מסתכל לצדדים, הוא מסתכל על הסובארו שלו וזהו.

פוטנציאל הנזק שיכל להיגרם היה אדיר, במזל גדול אף אחד לא נפגע.

פורסם
הוא עוד ממשיך לתת גז כשהאופנוען מתחתיו!!! :brickwall::brickwall::brickwall::brickwall:

לאדם כזה מגיע עונש חמור מאוד לדעתי. מקווה שיעמידו אותו לדין. פשוט מזעזע.

לדעתי מה שקרה הוא שהנהג\ת ראו את האיש במדרכה צועק לכיוון שלו, נבהל ופשוט נתן גז בשביל לנסות לברוח ממנו.

פורסם

אם דפדפתם בפורום בפורום המשפטי, שמתם לב שהייתי מעורב בתאונה די קשה שבמזל עצום הסתיימה בנזק בלבד (הרכב כנראה טוטאלוס).

מה שהכי קימם אותי זה שבאתי היום לתחנת משטרה ודיווחתי על תאונה (למרות שהשוטרים הגיעו כמה דק' אחרי התאונה), ואמרו לי שכל עוד מדובר בנזק בלבד מבחינה משפטית/פלילית/אנערף כנראה שלא יעשו כלום לנהג שהמשיך באדום מלא וכמעט הרג רצח אותי, וזה למרות שאמרתי להם שיש תיעוד! מה שעוד יותר חמור שמדובר בנהג מונית שמסיע ביום עשרות אנשים... פשוט חלם! במה זה שונה ממישהו שיש לו אקדח ומתחיל לירות באופן אקראי ברחוב?

פורסם

צומת בילו בשעה מאוחרת, נהג מחליט כי הוא צריך לחתוך 5 נתיבים מבלי להסתכל או להתחשב בתנועה.

למזלי הרכב שלי הגיב טוב ועצר בזמן, לא רואים או שומעים אבל מהרגע שקלטתי את האדיוט ועד העצירה (2-3 שניות) זה נעילת בלמים וABS שעובד.

פורסם

עבודה יפה. אלה הנהגים הכי מסוכנים. כל השוברי נתיבים בגלל שיפספסו איזה מחלף כשהתנועה מסביב ב100 קמ"ש.

אם אתה יכול (סה"כ זה רפלקס לא תמיד יש זמן לחשוב) בעתיד תנסה לשבור ממש את כל ההגה לא תמיד הרכב יעצור בזמן.

פורסם (נערך)

עדיין, קודם כל בולמים. חזק. מקסימום סוטים מעט הצדה תוך כדי. זה מה שפותח השרשור עשה.

פעולת היגוי כל כך קיצונית כמו שאתה מתאר - שומרים עד לרגע האחרון האפשרי, כשכבר אין ברירה אחרת.

אם פעולת היגוי כזו מתבצעת לא נכון ו/או במהירות גבוהה, היא יכולה לגרום למצב הרבה יותר חמור ממצב החירום המקורי.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תאונה שלי כשהמונית התנגשה בי השבוע... הרכב טוטאלוס כנראה, והוא טען שעברתי באדום. תשפטו בעצמכם.

רואים בקלות בסרטון שהיה לך ירוק (בהתחלה לא רואים אבל לאחר מכן רואים שמתחלף לכתום ואז אדום)

פורסם (נערך)

mudale לשבור את כל ההגה זה פעולה די קיצונית ועלול לגרום לי לתאונה עצמית אחרת, נראה לי שפשוט לסטות בהתאם למה שעומד מולי זה יותר נכון כמו שחן כתב.

serginho נראה שלנהג מונית מצפה תביעה יפה, יפה שעמדת על שלך והלכת לעסק ליד לקחת את הסרטון.

GOLF יש את הmovie maker שעושה עבודה טובה מאוד ומגיעה מובנת עם הווינדוס.

עריכה אחרונה על ידי Or.E

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...