Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט שאני מחפש חומר לעלות לכאן. לכן אני מקליט את האירועים האלה, לא כדי לאונ* על זה בבית.

וכן, אני צופר הרבה. זה אמנם מציק לסביבה אבל עוזר להוציא עצבים. ולא לצפור משדר לנהג הטיולית שהוא אחלה נהג ושהכל בסדר - ומזה אני רוצה להמנע.

*משתדל להמנע מלצפור באיזורים אורבניים (ובטח שלא לצפור ארוכות)

פורסם
איזו הגזמה עם הצפירה בכיכר

מרגיש לי כאילו אתם רק מחפשים חומר להעלות לכאן.

אני מפספס משהו? הצפירה אולי קצת ארוכה אבל היא מוצדקת. האוטובוס\משאית דהר לתוך הכיכר ללא שום כוונה לבלום או אפילו להאט כדי לתת לרכבים זכות קדימה. מה אם הנהג היה נוהג קצת יותר מהר? היה צריך לבלום בכיכר שזכות הקדימה היא שלו

פורסם
איזו הגזמה עם הצפירה בכיכר

מרגיש לי כאילו אתם רק מחפשים חומר להעלות לכאן.

ממש ממש לא. מצלמות הרכב עם הזווית המאוד רחבה נותנות תחושה כאלו האובייקט המצולם רחוק מאוד ממה שהוא באמת. לא פעם ראשונה שהן עושות עוול עם הצלם שזכות הקדימה נלקחה ממנו ברגל גסה.
פורסם

קצת מגוון שלי מהחודשיים האחרונים

התחיל במעבר בקו לבן רצוף, המשיך בנסיעה ישר מנתיב שמאלה אחרי שעקף את כל הפקק, נגמר בעליה על אי תנועה

[video=youtube_share;1rkxmi8AUkA]

פשוט חתך מולי 3 נתיבים

[video=youtube_share;aeaPeDZ3shc]

נסע באדום

[video=youtube_share;keZv1fTZvMM]

פורסם

המשך

עוד זבל שחתך, לא יודע אם זה נראה בסירטון אבל כמו בקודם זה היה ממש קרוב

[video=youtube_share;ppEwo3SHmkg]

בצומת הזאת יש רמזור לפניה ימינה מהנתיב הימני, ורמזור לנסיעה ישר ופניה שמאלה מהנתיב השמאלי. לפונים ימינה היה ירוק, לנוסעים ישר/משאלה היה אדום. כנראה שהתבלבל הבחור...

[video=youtube_share;QKsOxRJdk8g]

פורסם

מכיר את הצומת הזאת בפתח תקווה פינת קפלן, מאוד מבלבל שם

אין סימון ברור על הכביש כמה מטרים לפני הרמזור ושאתה מגיע רק אז אתה מגלה שאתה חייב לקחת ימינה

פורסם
מכיר את הצומת הזאת בפתח תקווה פינת קפלן, מאוד מבלבל שם

אין סימון ברור על הכביש כמה מטרים לפני הרמזור ושאתה מגיע רק אז אתה מגלה שאתה חייב לקחת ימינה

תראה, ברמת העיקרון יש שם 2 רמזורים עם חצים מעליהם שרואים די ממרחק. אני מסכים אבל שהסימון על הכביש הוא מאוחר מדי. כך או כך זה עדיין לא תירוץ לנסוע ישר מנתיב של פניה ימינה.

מה שכן, בדרך כלל במיוחד בפקקים של הבוקר הנתיב ישר מפוצץ וארוך מאוד והנתיב ימינה ריק ואנשים עוקפים את הפקק מימין וממשיכים ישר מהנתיב הימני. פעם הייתה עומדת ניידת בהמשך הרחוב ועוצרת חכמולוגים כאלה.

ובכל מקרה כל זה לא רלוונטי לוידאו הנ"ל, שכן מדובר בנהג שעמד ראשון בנתיב השמאלי המיועד לנסיעה ישר/שמאלה, ופשוט התבלבל וחשב שהרמזור הירוק עם החץ ימינה מעליו מיועד לו ולא הרמזור עם החץ ישר/שמאלה שהיה אדום. בנס לא נגמר בתאונה.

פורסם (נערך)
בהחלט שאני מחפש חומר לעלות לכאן. לכן אני מקליט את האירועים האלה, לא כדי לאונ* על זה בבית.

וכן, אני צופר הרבה. זה אמנם מציק לסביבה אבל עוזר להוציא עצבים. ולא לצפור משדר לנהג הטיולית שהוא אחלה נהג ושהכל בסדר - ומזה אני רוצה להמנע.

*משתדל להמנע מלצפור באיזורים אורבניים (ובטח שלא לצפור ארוכות)

נהג טיולית לא סיכן אותך לשנייה.

אפשר היה לראות אותו מגיע מקילומטר וכל מה שהיה עליך לעשות זה להוריד טיפה את הרגל מהגז.

עצבים תוציא בחדר כושר ולא על הכביש.

והכי גרוע שנהגים מהסוג שלך בטוחים שהחרא שלהם לא מסריח.

המשך

עוד זבל שחתך, לא יודע אם זה נראה בסירטון אבל כמו בקודם זה היה ממש קרוב

אם זה היה קרוב אתה לא צריך להיות על הכביש.

היה ניתן לראות בבירור מה הוא מתכנן לעשות. יכלת לתת לו להשתלב אבל במקום זה החלטת ללחוץ על הגז וכתוצאה מכך כמעט עשית תאונה.

"אני ואפסי עוד" ישראלי קלאסי

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
לא מטיל את האשמה על נהג האמבולנס, ברור שנהג האופל אחראי על רוב הבלאגן.

אבל במקרה הזה מבט אחד לפני המשך המעבר היה מונע את הכל, וזו אחריות שתהיה מוטלת על נהג האמבולנס...

גם אם נשים בצד את החוקים בעת נסיעת חירום, במד"א הכלל פשוט - זה לא משנה אם אתה הגורם (תעבורתית), אם יכולת למנוע את זה, אתה אשם.

באסה, אבל זה המצב.

חולק עליך.

נהג אופל אידיוט גמור.

הוא חשב שאנשים סתם עומדים ברמזור ירוק בשביל הכיף שלהם? לא שמע את הסירנות? הוא שייך לאותם אידיוטים שרוצחים הולכי רגל במעבר חצייה דו נתיבי.

פורסם (נערך)

אם זה היה קרוב אתה לא צריך להיות על הכביש.

היה ניתן לראות בבירור מה הוא מתכנן לעשות. יכלת לתת לו להשתלב אבל במקום זה החלטת ללחוץ על הגז וכתוצאה מכך כמעט עשית תאונה.

"אני ואפסי עוד" ישראלי קלאסי

קודם כל, בגלל שהיה לי את החשש הזה דווקא לא לחצתי על הגז. אז לא יודע מה ראית. פשוט נסעתי רגיל עם מוכנות לעצירה.

לתאונה לא הייתי קרוב כי הייתי מוכן לזה, זה לא סותר את זה שהוא עבר קרוב לידי פיסית.

אם הייתי "אני ואפסי עוד" ישראלי קלאסי, אז כן הייתה פה תאונה. או במינימום סוטה שמאלה על השוליים ומנסה לעקוף אותו.

עכשיו, בוא נתעסק בזה שהבן אדם חתך אותי כמו בן זונה, ולא בהאם אני צריך להיות על הכביש או עד כמה אני הישראלי הקלאסי במקרה הזה.

תודה רבה יום טוב שבת שלום

עריכה אחרונה על ידי Krishi

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...